Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Amh u nich kosztuje bodajże 165 zł, czeka się kilka dni, dokładnie nie pamiętam, bo odbierałam je przy okazji kolejnej wizyty.
Wszystkie aktualne ceny badań wypisałam kilka stron wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 07:37
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
To ja tez musze sie wybrac jeszcze w tym cyklu do dr Z zeby omowic szczegóły co i jak bo jak pójdę tak jak ty Karcia w 3dc to nie wezmie tych wymazow bo okres. Wiec trzeba to zrobic teraz zeby od nastepnego cyklu od razu ruszyc. A jeszcze moze sie okazac ze tez co mam tak jak ty i trzeba bedzie czekac. To wychodzi na to ze razem bedziemy podchodzic do in vitro bo ja tetaz robie miesiac przerwy. A dr Z to tylko w poniedzialki przyjmuje? Bo nie pamietam.
-
tak ale teraz w poniedziałek znów go nie będzie i podobno żaden lekarz ma w poniedziałek nie przyjmować bo dzwoniłam wczoraj żeby się umówić na te pobranie i ciężko jest teraz z terminami przez te urlopy no ale wcisnęły mnie na piątek teraz.A co do amh to niby kilka dni się czeka ale ja zrobiłam w środę rano a tak o 16 do mnie dzwonił dr D i mówił jakie są wyniki.Podobno do wszystkich dzwonią i mówią jaki wynik amh.ana to będziemy razem się denerwować i wspieraćKarcia
-
Kurcze a tak liczylam zeby isc do niego w poniedzialek bo potem 15 to swieto to tez go nie bedzie. A jak myslicie czy jak pójdę po owulacji to czy tez wezma te wymazy.
-
Bylam u niego na 2 wizytach i doslownie w gabinecie bylam 5 min moze dla tego ze byl to tylko monitoring. Wiem ze jest on swietnym specjslists ale martwie sie ze poswieci mi za malo czasu jak poprzednio a z tego co tu czytalam to dr Z dla Karci poswiecil az godzine wiem ze do duzo i pewnie dziewczyny w poczekalni sie zdenerwowały. Ja nie wymagam az tak dlugiej wizyty☺ ale chcialabym czuc sie dobrze poinformowana. No chyba ze dr D na taka rozmowe przed in vitro poswieci wiecej czasu a nie 5 min. To tylko taka moja obawa
-
Monitoring to chyba u każdego trwa moment. Nam dr D też poświęcił ok godz. (w sumie namawiając nas do chociaż jednej iui). Wytłumaczył wszystko, zlecił badania, dopytywał kilka razy, czy napewno wszystko zrozumieliśmy i jesteśmy nadal pewni swojej decyzji.
Jedynie co mi sie u niego nie podoba to jak robi usg, to wszystko zachowuje dla siebie i trzeba się samemu dopytać co tam sie dzieje.
Na kolejnej wizycie (kiedy przyszłam z wynikami) też byłam u niego 15-20 min.
Najlepszy numer taki, że za pierwszą wizyte i to godzinna zapłaciłam 160, a za drugą 250. Obie były z usg22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia, w tej "naszej" poczekalni wszyscy jedziemy na tym samym wózku i myśle, że nikt się nie powinien złościć, że czeka dłużej. Wiemy przecież, że takie wizyty mogą różnie przebiegać. Mój mąż zawsze się złości, kiedy gdzieś czeka dłużej niż to przewidziane, a tam nawet słowa nie powie. Kiedyś mi powiedział, że jak my siedzimy czasem dłużej i inni muszą czekać to i on może, bo rozumie sytuacje.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia wrote:To masz super męża a jedną z tych dziewczyn które musiały czekać była pewnie sonia bo miała też jakoś na tą godzinę.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Robiłam amh w maju (przy okazji pobierania estradiolu) i wynik miałam po 2 godzinach, zdziwiłam się bardzo bo w necie piszą ze tydzień się czeka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:04
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Karcia wrote:eve dr Zbroch tak zadecydował a Ciebie ile wyniosło ivf?
-
Lura82 wrote:Karcia, w tej "naszej" poczekalni wszyscy jedziemy na tym samym wózku i myśle, że nikt się nie powinien złościć, że czeka dłużej. Wiemy przecież, że takie wizyty mogą różnie przebiegać. Mój mąż zawsze się złości, kiedy gdzieś czeka dłużej niż to przewidziane, a tam nawet słowa nie powie. Kiedyś mi powiedział, że jak my siedzimy czasem dłużej i inni muszą czekać to i on może, bo rozumie sytuacje.
-
Hejka dziewczyny. Nieoczekiwanie dołączam do grona podejść iui. Dzisiaj na wizycie razem z dr w zdecydowaliśmy ze juz trzeba ruszyć z miejsca bo nic sie nie skutkuje. Pewnie będę miała robiona iui na niepękniętych pęcherzykach w czwartek bo jutro popołudniu mam dopiero ovitrelle sobie podać. A wam ile czasu upłynęło od wstrzykniecia ovitrelle do iui? Mi wychodzi niecala doba wiec może być za wcześnie skoro te komórki tak krótko żyją. Jak kazda zaczynam panikować
:pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 21:58
-
dziewczyny te które robiły badania do in vitro czy robiłyście je w artemidzie czy może gdzieś indziej bo tak się zastanawiam czy mogła bym je wykonać u siebie przynajmniej bym nie musiała dodatkowo za wizytę płacić ina niektóre by mi dała ginekolog na NFZ więc sporo bym zaoszczędziła ale nie wiem czy nie lepiej u nich jak myślicie?Karcia