Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
jak zwykle wszyscy śpią a ja sprawdzam co chwile czy nikt nic nie napisał ale tak to jest jak człowiek bez robotny to siedzi po nocach i stuka w klawiaturę
. No ale rano ruszam do rodzinnej małpy żeby mi dała na jakieś podstawowe badania morfologia ob i grupa krwi bo po co 40 zł za taką pierdołę płacić w artemidzie .
Karcia -
Wiatm z rana
Karcia ja tylko mogę pisać w pracy, bo mieszkam w takiej głuszy, że ani internet nie działa ani komórka nie ma zasięgu. Za to mam wielki spokój.
Wiesz ja też chciałam u siebie w mieście robić te wszystkie badania, ale u nas nie robią chlamydii z moczu (dla mężczyzn), wiec i tak pojechaliśmy do Artemidy.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
oj Laura jak ja Ci zazdroszczę tej ciszy bo ja znowu mieszkam w samym centrum i to jest straszne okna nie idzie otworzyć a jak tir przejeżdża to wszystko drży w domu. Wiecie co właśnie wróciłam od tej psychicznej rodzinnej i wiecie co nie dała mi na tą grupe krwi dała tylko na morf i ob to ja więcej ma paliwo straciłam niż te badania warte jestem na nią zła bo pewnie jak bym jej dała z 50 zł to by mi dała a ja mam ja gdzieś i wole zapłacić w artemidzie za te badanie niż jej dać ale ona taka wredna że chyba kiedyś ją nagram jak bierze kase i pójdę z tym na policję żeby ją z tąd wypieprzyli.Karcia
-
Karcia miałam Ci pisać że jak masz taka możliwość to idz do rodzinnej. bo ja nawet nie zamierzam iść do rodzinnej. ostatnio przed staraniami poszlam na zwykla morfoligie i ob ktore kosztuje moze łacznie 15 zł. to jak sie na mnie wydarla ze po co mi to, czy mnie cos boli i takie tam. wiec ja mam ich w nosie i nie dam na siebie krzyczec czy mam ich blagac za 150 zł. wczoraj robilam wirusologie do iui w artemidzie i wszystkie inne badania tez tam bede robic bo nie mam sily walczyc z tymi rodzinnymi albo ginami na nfz ktorzy tylko mowia "skoro sie Pani leczy prywatnie to niech wyniki tez Pani robi prywatnie" nasza polska sluzba zdrowia ma wiele do zyczenia.
-
Karcia wrote:aby progesteron w 22 dniu cyklu i tyle żadnego usg nie miałam.
-
Karcia wrote:wchodziłam normalnie do gabinetu normalna wizyta
-
Karcia wrote:Zapisz się normalnie i tyle mi też mówił że nie trzeba chyba że chcę ale skoro płaciłam za pakiet to i za tą wizytę.Więc ta wizyta jest w pakiecie więc śmiało.Zawsze możesz na tą wizytę zapisać się do innego.
-
Karcia wrote:nie mam pojęcia na pewno nie Zbroch-poniedz, Ramel-wtorek, Domitrz-środa a reszta nie wiem
-
A karcia usłyszałam to samo co ty że jestem młoda więc możemy się jeszcze strac naturalnie. Ja powiedziałam że naturalnie to już się 3 lata staram i wystarczy