Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:nie nie krwawiłam ale dla mnie te całe iui to kasa w błoto bo nikt się do tego nie przykłada
-
to nie dobrze miejmy nadzieje że w końcu nam się wszystkim uda i będziemy omijać tą klinikę szerokim łukiem.Dziewczyny a czy też tak macie jak ja że bardzo pragnę tego dziecka ale czasami mnie nachodzą zwątpienia czy sobie poradzimy finansowo czy będę dobrą matko itp?Karcia
-
Karcia wrote:to nie dobrze miejmy nadzieje że w końcu nam się wszystkim uda i będziemy omijać tą klinikę szerokim łukiem.Dziewczyny a czy też tak macie jak ja że bardzo pragnę tego dziecka ale czasami mnie nachodzą zwątpienia czy sobie poradzimy finansowo czy będę dobrą matko itp?
-
Karcia wrote:masz rację ana jak to mówią będzie dzień będzie i rada.Ja puki co bardzo wierzę w te in vitro i na chwilę obecną wydaje mi się że jak się nie uda to się poddaję.
-
Ja dodam ze w czwartki i soboty przyjmuje dr Przybylowicz bardzo fajny lekarz.ale czasamu mozna blyo trafic na dr S jak go nie bylo
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:A czemu jesteś zla na dr D? To tydzień temu miałaś iui?
-
Wiesz chciałabym żeby mi się udało i poszłabym specjalnie do niego na wizytę I bym mu powiedziała żeby zmienił podejście do pacjentek bo zostawiają tu mega pieniądze i walczą o swoje szczęście A on tym swoim zachowanie zniechęca je
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:45
-
nadziejka88 wrote:Ja jeszcze na niego nie trafiłam ale tez ma on mi robić iui. Zobaczymy jak będzie. Ja się tam od razu umawiam na wizytę kontrolna bo nie po to placilam tyle kasy aby mi nie zrobili. Jak sie uda to umowie sie na sobotę do dr P.
-
nick nieaktualny