X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    eve a gdzie nocowaliście ?jak mogę wiedzieć jaki koszt za noc i czy daleko od tego szpitala to jest?
    Płaciliśmy około 100zł za noc w Apartament Asnyka wyszukany na booking.com. Do szpitala mieliśmy jakieś 10min autem.

słomka :) lubi tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny doradcie bo nie wiem co mam zrobić. Chciałam się zapisać na wizytę kontrolna po iui i pani W recepcji mówi że oczywiście mi się należy i badanie progesteronu ale co tylko mogę się zapisać do doktor D. A on mi nie kazał przychodzi na kontrolę bo nie ma sensu. Więc wiem że to klapa będzie . co mam robić?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 11:27

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.
    Na niepeknietym. Tylko do niego bo moge przyjechac w poniedziałek, środę lub czwartek. I będzie Tylko on

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja bym zrobiła tak jak pisałam. Ze się zapisz do niego i powiesz ze chcesz sprawdzić czy sie torbiel nie zrobila.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    To ja bym zrobiła tak jak pisałam. Ze się zapisz do niego i powiesz ze chcesz sprawdzić czy sie torbiel nie zrobila.
    Nadziejka a ty kiedy idziesz na kontrol doktor kazał ci przyjsc?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym sie na 100 % zapisala i nawet na nich nie patrzyla ale ja niestety mialam na pęknietych pęcherzykach więc dla mnie bezsensu iść bo nie mam co patrzeć, a progesteronu nie bede badala bo jak ma być ciąża to i tak będzie. Mi wszystkie plany pokrzyżowały te peknięte pecherzyki niestety. i tak jestem jakieś 200 zł w plecy bo zaplacilam za pakiet a mialam jedna wizytę i potem iui.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana 1122 ja bym poszła na wizytę i do dr D. Wcześniej mówił, że jest zbędna, a teraz może powie, że dobrze że przyszlaś - oni tam w tej Artemidzie lubią zmieniać zdanie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 16:22

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rade. Zapisałam się do niego. W razie czego mam plan ułożony:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek :) tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek :) tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
    Właśnie tak chce zrobić. Powiem że mnie bolą jajniki ichciałam skontrolować. Karcia jak nie zapłaciłas za wizytę? Czyli za te zbadanie czystości i chlamydie tak? A za co az 440?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów.

eni33 lubi tę wiadomość

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to będę się uczyć i liczyć.
    Krok po kroku Ivf:
    1. Badania wstępne pary 440 zł
    Jakie zalecenia dalej?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dzień cyklu i zaczynamy stymulację :) i tyle narazie wiem :)

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    3 dzień cyklu i zaczynamy stymulację :) i tyle narazie wiem :)
    Super. Mi doktor D powiedział że pewnie będę szła długim protokołem

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno lepiej długim bo można uzyskać więcej jajeczek z tym tylko że trzeba dłużej czekać bo antyki się przyjmuje.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    podobno lepiej długim bo można uzyskać więcej jajeczek z tym tylko że trzeba dłużej czekać bo antyki się przyjmuje.
    No tak mi on powiedzial Tylko wkurza mnie z tym że nie chce dac mi tych antykow W sierpniu Tylko We wrześniu

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu dopiero w wrześniu?czyli gdzieś na październik by Ci Ivf wypadło tak?

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    a czemu dopiero w wrześniu?czyli gdzieś na październik by Ci Ivf wypadło tak?
    Bo jemu się tak podoba. Ja bym chciała już teraz żeby 1 cyklu Nie tracić i we wrześniu już cieszyć się ciaza

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów.
    Noszzz ch...ra . A mnie zwodził: na 1 wizycie usg i pogadanka o ivf. Zlecił tylko badania w 3 dc. Wizyta 160zł. Potem na kolejnej nawet nie spojrzał na te badania i zlecił dopiero te do ivf. pobrał wymaz do cytologii i chlamydii. Wizyta 250zł. Na 100% przy nastepnej wizycie powiem, co myśle o braku cennika u nich.

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ