Artemida Olsztyn
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Płaciliśmy około 100zł za noc w Apartament Asnyka wyszukany na booking.com. Do szpitala mieliśmy jakieś 10min autem.Karcia wrote:eve a gdzie nocowaliście ?jak mogę wiedzieć jaki koszt za noc i czy daleko od tego szpitala to jest? słomka :) lubi tę wiadomość słomka :) lubi tę wiadomość
- 

Dziewczyny doradcie bo nie wiem co mam zrobić. Chciałam się zapisać na wizytę kontrolna po iui i pani W recepcji mówi że oczywiście mi się należy i badanie progesteronu ale co tylko mogę się zapisać do doktor D. A on mi nie kazał przychodzi na kontrolę bo nie ma sensu. Więc wiem że to klapa będzie . co mam robić?
- 

Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 11:27 
- 

Na niepeknietym. Tylko do niego bo moge przyjechac w poniedziałek, środę lub czwartek. I będzie Tylko onnadziejka88 wrote:Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.
- 

Nadziejka a ty kiedy idziesz na kontrol doktor kazał ci przyjsc?nadziejka88 wrote:To ja bym zrobiła tak jak pisałam. Ze się zapisz do niego i powiesz ze chcesz sprawdzić czy sie torbiel nie zrobila.
- 

Ja bym sie na 100 % zapisala i nawet na nich nie patrzyla ale ja niestety mialam na pęknietych pęcherzykach więc dla mnie bezsensu iść bo nie mam co patrzeć, a progesteronu nie bede badala bo jak ma być ciąża to i tak będzie. Mi wszystkie plany pokrzyżowały te peknięte pecherzyki niestety. i tak jestem jakieś 200 zł w plecy bo zaplacilam za pakiet a mialam jedna wizytę i potem iui.
- 
                        nick nieaktualny
- 

ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr  Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone  a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
                                Karcia tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr  Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone  a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
                                Karcia
- 

Właśnie tak chce zrobić. Powiem że mnie bolą jajniki ichciałam skontrolować. Karcia jak nie zapłaciłas za wizytę? Czyli za te zbadanie czystości i chlamydie tak? A za co az 440?Karcia wrote:ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr  Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone  a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina. tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr  Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone  a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
- 

zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów. eni33 lubi tę wiadomość
                                Karcia eni33 lubi tę wiadomość
                                Karcia
- 

Super. Mi doktor D powiedział że pewnie będę szła długim protokołemKarcia wrote:3 dzień cyklu i zaczynamy stymulację i tyle narazie wiem i tyle narazie wiem 
- 

No tak mi on powiedzial Tylko wkurza mnie z tym że nie chce dac mi tych antykow W sierpniu Tylko We wrześniuKarcia wrote:podobno lepiej długim bo można uzyskać więcej jajeczek z tym tylko że trzeba dłużej czekać bo antyki się przyjmuje.
- 

Bo jemu się tak podoba. Ja bym chciała już teraz żeby 1 cyklu Nie tracić i we wrześniu już cieszyć się ciazaKarcia wrote:a czemu dopiero w wrześniu?czyli gdzieś na październik by Ci Ivf wypadło tak?
- 

Noszzz ch...ra . A mnie zwodził: na 1 wizycie usg i pogadanka o ivf. Zlecił tylko badania w 3 dc. Wizyta 160zł. Potem na kolejnej nawet nie spojrzał na te badania i zlecił dopiero te do ivf. pobrał wymaz do cytologii i chlamydii. Wizyta 250zł. Na 100% przy nastepnej wizycie powiem, co myśle o braku cennika u nich.Karcia wrote:zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤