Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:eve a gdzie nocowaliście ?jak mogę wiedzieć jaki koszt za noc i czy daleko od tego szpitala to jest?
słomka :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradcie bo nie wiem co mam zrobić. Chciałam się zapisać na wizytę kontrolna po iui i pani W recepcji mówi że oczywiście mi się należy i badanie progesteronu ale co tylko mogę się zapisać do doktor D. A on mi nie kazał przychodzi na kontrolę bo nie ma sensu. Więc wiem że to klapa będzie . co mam robić?
-
Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 11:27
-
nadziejka88 wrote:Ana a czemu zostal tylko dr D bo przeciez mozesz sie zapisac w kazdym dniu w ktorym chcesz, na wizyte kontrolna nie ma okreslonego terminu. Na pewno w ciagu calego tygodnia jest jeszcze jakis termin gdzie nie ma dr D bo u niego to slabo skoro powiedzial ze masz nie przychodzic. A iui mialas na niepeknietych pecherzykach? bo jak tak to ja bym poszla do niego i powiedziala ze chcesz sprawdzic czy pekly bo przeciez moglaby sie zrobic jakas torbiel i nic wtedy ci nie powie bo ma obowiazek sprawdzic. Gorzej jak mialas na peknietych to wtedy rzeczywiscie nie ma sensu.
-
nadziejka88 wrote:To ja bym zrobiła tak jak pisałam. Ze się zapisz do niego i powiesz ze chcesz sprawdzić czy sie torbiel nie zrobila.
-
Ja bym sie na 100 % zapisala i nawet na nich nie patrzyla ale ja niestety mialam na pęknietych pęcherzykach więc dla mnie bezsensu iść bo nie mam co patrzeć, a progesteronu nie bede badala bo jak ma być ciąża to i tak będzie. Mi wszystkie plany pokrzyżowały te peknięte pecherzyki niestety. i tak jestem jakieś 200 zł w plecy bo zaplacilam za pakiet a mialam jedna wizytę i potem iui.
-
nick nieaktualny
-
ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek
tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
Karcia -
Karcia wrote:ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek
tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
-
zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów.
eni33 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:3 dzień cyklu i zaczynamy stymulację
i tyle narazie wiem
-
Karcia wrote:podobno lepiej długim bo można uzyskać więcej jajeczek z tym tylko że trzeba dłużej czekać bo antyki się przyjmuje.
-
Karcia wrote:a czemu dopiero w wrześniu?czyli gdzieś na październik by Ci Ivf wypadło tak?
-
Karcia wrote:zwyczajnie dzwoniłam do nich kilka dni temu i pytałam czy musi to być normalna wizyta żeby pobrali te wymazy i powiedzieli że tak więc sądziłam że będę musiała normalnie za nią zapłacić a weszłam dr pobrała wymaz i płaciłam tylko za badania a za wizytę nie.440 bo to są te rozszerzone do ivf cytologia ,czystość pochwy, chalmydia sama moja i męża 220 , oznaczenie grupy krwi i reszta wirusologi bo na iui robi się tylko część wirusów.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤