Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
tak we wrześniu jak wszystko z tych badań wyjdzie ok i jeśli ta torbiel się wchłonie. Co do ważności tych badań to podobno 3 miesiące ale np cytologia raz w roku tak mi mówiły w recepcji.Miały mi wysłać meila jak jakiś wynik już będzie ale na razie cisza a wiem że wirusy już są i czystość pochwy też no ale im się nie śpieszy.Karcia
-
Karcia wrote:tak we wrześniu jak wszystko z tych badań wyjdzie ok i jeśli ta torbiel się wchłonie. Co do ważności tych badań to podobno 3 miesiące ale np cytologia raz w roku tak mi mówiły w recepcji.Miały mi wysłać meila jak jakiś wynik już będzie ale na razie cisza a wiem że wirusy już są i czystość pochwy też no ale im się nie śpieszy.
-
nick nieaktualny
-
Cinderella wrote:Cześć
Chciałam Was zapytać, czy którejś tutaj koleżance (parze) udało się zajść poprzez IUI w Artemidzie Olsztyn?
Ścickam Was wszystkie mocno -
mi niestety się dwie iui nie udało i stwierdziłam że to strata pieniędzy.ana a Ty jakie masz przeczucia zaciążyłaś
?a co do tej cytologi to twoja powinna być ok bo mnie się pytały czy mam cytologię nie starszą niż rok a ja jej mówię że nigdy nie miałam robionej a ona taka zdziwniona jak to możliwe i poczułam się wtedy jakbym miała z 50 na karku
Karcia -
Karcia wrote:mi niestety się dwie iui nie udało i stwierdziłam że to strata pieniędzy.ana a Ty jakie masz przeczucia zaciążyłaś
?a co do tej cytologi to twoja powinna być ok bo mnie się pytały czy mam cytologię nie starszą niż rok a ja jej mówię że nigdy nie miałam robionej a ona taka zdziwniona jak to możliwe i poczułam się wtedy jakbym miała z 50 na karku
-
Karcia wrote:to pewnie będziesz musiała powtórzyć ja się właśnie boję że też mi wyjdzie jakaś bakteria i wszystko się opóźni. Wiesz tak jakoś się nigdy nie złożyło żeby mi zrobili cytologię myślę że to też przez wiek.
-
Karcia wrote:ja mam 25 lat. za kilka dni do nich zadzwonię ale i tak mi wyniku nie powiedzą.
-
młoda może i tak ale od 20 roku staramy już się o dziecko wiem że młodo mi się zachciało zostać matką ale nic na to nie poradzę. Tak dr Z mówił żeby poczekać żeby próbować naturalnie ale mi szkoda czasu młodsza już nie będę a z roku na rok szanse z pcos maleją ogólnie u mnie lekarze mówili żeby do 25 lat zajść w ciążę bo później będzie ciężko bo podobno jajniki się szybko starzeją przy pcos a dr Z powiedział że do 30 max więc szkoda czasu na czekanie.Karcia
-
Karcia wrote:młoda może i tak ale od 20 roku staramy już się o dziecko wiem że młodo mi się zachciało zostać matką ale nic na to nie poradzę. Tak dr Z mówił żeby poczekać żeby próbować naturalnie ale mi szkoda czasu młodsza już nie będę a z roku na rok szanse z pcos maleją ogólnie u mnie lekarze mówili żeby do 25 lat zajść w ciążę bo później będzie ciężko bo podobno jajniki się szybko starzeją przy pcos a dr Z powiedział że do 30 max więc szkoda czasu na czekanie.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Właśnie co tutaj tak głucho. Zdawać raporty która na jakim etapie starań.
Ja czekam za tydzień na @ po 1 iui bo mam takie przeczucie ze przyjdzie. wtedy 2 iui i tym razem musi sie udac