X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak we wrześniu jak wszystko z tych badań wyjdzie ok i jeśli ta torbiel się wchłonie. Co do ważności tych badań to podobno 3 miesiące ale np cytologia raz w roku tak mi mówiły w recepcji.Miały mi wysłać meila jak jakiś wynik już będzie ale na razie cisza a wiem że wirusy już są i czystość pochwy też no ale im się nie śpieszy.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    tak we wrześniu jak wszystko z tych badań wyjdzie ok i jeśli ta torbiel się wchłonie. Co do ważności tych badań to podobno 3 miesiące ale np cytologia raz w roku tak mi mówiły w recepcji.Miały mi wysłać meila jak jakiś wynik już będzie ale na razie cisza a wiem że wirusy już są i czystość pochwy też no ale im się nie śpieszy.
    Ja mam jeszcze cytologie do pazdziernika ciekawe czy Może być?Czy będa chcieli od siebie

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Chciałam Was zapytać, czy którejś tutaj koleżance (parze) udało się zajść poprzez IUI w Artemidzie Olsztyn?

Ścickam Was wszystkie mocno :)

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinderella wrote:
    Cześć

Chciałam Was zapytać, czy którejś tutaj koleżance (parze) udało się zajść poprzez IUI w Artemidzie Olsztyn?

Ścickam Was wszystkie mocno :)
    Myślę że jeszcze Nie ma takiej szczęściary ale mi jeszcze zostało jeszcze 10 dni i musi się udać

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi niestety się dwie iui nie udało i stwierdziłam że to strata pieniędzy.ana a Ty jakie masz przeczucia zaciążyłaś :) ?a co do tej cytologi to twoja powinna być ok bo mnie się pytały czy mam cytologię nie starszą niż rok a ja jej mówię że nigdy nie miałam robionej a ona taka zdziwniona jak to możliwe i poczułam się wtedy jakbym miała z 50 na karku :)

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    mi niestety się dwie iui nie udało i stwierdziłam że to strata pieniędzy.ana a Ty jakie masz przeczucia zaciążyłaś :) ?a co do tej cytologi to twoja powinna być ok bo mnie się pytały czy mam cytologię nie starszą niż rok a ja jej mówię że nigdy nie miałam robionej a ona taka zdziwniona jak to możliwe i poczułam się wtedy jakbym miała z 50 na karku :)
    Nigdy Nie miałaś robionej? To gdzie ty chodzisz do ginekologa? Naprawdę dziwnie. Ja już miałam z 5 robionych. Oznaki żadne. Ale wiara czyni cuda więc się uda

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja mam cytologie z wykryta bakteria więc pewnie lipa

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pewnie będziesz musiała powtórzyć ja się właśnie boję że też mi wyjdzie jakaś bakteria i wszystko się opóźni. Wiesz tak jakoś się nigdy nie złożyło żeby mi zrobili cytologię myślę że to też przez wiek.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    to pewnie będziesz musiała powtórzyć ja się właśnie boję że też mi wyjdzie jakaś bakteria i wszystko się opóźni. Wiesz tak jakoś się nigdy nie złożyło żeby mi zrobili cytologię myślę że to też przez wiek.
    Ty masz 27 lat tak jak ja zgadza się? Mi nigdy cytologie nie wychodzą dobrze bo mam nadzerke więc U Nich też dobrze nie będzie

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 25 lat. za kilka dni do nich zadzwonię ale i tak mi wyniku nie powiedzą.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    ja mam 25 lat. za kilka dni do nich zadzwonię ale i tak mi wyniku nie powiedzą.
    To rzeczywiście jeszcze młoda jesteś! Lekarze Pewnie tobie też mówią żeby czekać. Nie myślałas o tym?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    młoda może i tak ale od 20 roku staramy już się o dziecko wiem że młodo mi się zachciało zostać matką ale nic na to nie poradzę. Tak dr Z mówił żeby poczekać żeby próbować naturalnie ale mi szkoda czasu młodsza już nie będę a z roku na rok szanse z pcos maleją ogólnie u mnie lekarze mówili żeby do 25 lat zajść w ciążę bo później będzie ciężko bo podobno jajniki się szybko starzeją przy pcos a dr Z powiedział że do 30 max więc szkoda czasu na czekanie.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    młoda może i tak ale od 20 roku staramy już się o dziecko wiem że młodo mi się zachciało zostać matką ale nic na to nie poradzę. Tak dr Z mówił żeby poczekać żeby próbować naturalnie ale mi szkoda czasu młodsza już nie będę a z roku na rok szanse z pcos maleją ogólnie u mnie lekarze mówili żeby do 25 lat zajść w ciążę bo później będzie ciężko bo podobno jajniki się szybko starzeją przy pcos a dr Z powiedział że do 30 max więc szkoda czasu na czekanie.
    No to już 5 lat czekacie to dużo. masz rację Nie trać czasu. Mi 3 lata minęły W lipcu W dzien iui. I muszę przyznać że to były ciężkie 3 lata. Mi też doktor D kazal się starać naturalnie chociaż wie że I tak się Nie uda. Mówił żeby do 30 poczekala. Powiedziałam mu tak panie doktorze miało być tak pięknie i do 30 dwójka małych dzieci. A narazie Nie ma ani jednego więc na co czekać?

Karcia lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie tak czas leci jak szalony a my wciąż czekamy więc może w końcu pora zrobić następny krok.

ana1122 lubi tę wiadomość

Karcia
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo przeczytaj priv wiadomość ;)

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Leo przeczytaj priv wiadomość ;)

Odpisałam :)

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ tu cisza...

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    ależ tu cisza...
    Wszystkie robią dzieci. Aby my takie niepokorne.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie co tutaj tak głucho. Zdawać raporty która na jakim etapie starań.

Ja czekam za tydzień na @ po 1 iui bo mam takie przeczucie ze przyjdzie. wtedy 2 iui i tym razem musi sie udac :)

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Właśnie co tutaj tak głucho. Zdawać raporty która na jakim etapie starań.

Ja czekam za tydzień na @ po 1 iui bo mam takie przeczucie ze przyjdzie. wtedy 2 iui i tym razem musi sie udac :)
    Nadziejka ja tak jak ty. Czekam jeszcze tydzień. Tylko ja stawiam że ta 1 musi się udać

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ