Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura, już się nie mogę doczekać kiedy skończę te antyki. Trochę się boję tych zastrzyków..., będę musiała sobie z nimi radzić sama, bo mój M, jak na prawdziwego faceta przystało nie znosi strzykawek, zastrzyków i całego zamieszkania z tym sprzętem związanego.
Może zadam teraz jedno z tych głupich pytań, ale nie dopytałam lekarza:
Czy teraz po tych tabletkach, a przed stymulacją będę miała jakieś krwawienie z odstawienia czy coś w tym stylu? Czy rachu ciachu stymulacja i okres dopiero za 9 miesięcy ? -
Słomka, z tego co gdzieś czytałam, to chyba jeszcze jedna @ nas czeka ale to już bedzie nasza ostatnia
Też się stresuje zastrzykami. Do niedawna to nawet nie miałam nigdy w życiu pobieranej krwi, a teraz w miesiącu kilka razy ehhh damy rade.
Noooo i tej hiperki się boje.
W ogóle ten miesiąc jest dla mnie i męża bardzo ciężki, mnóstwo stresów w pracy. Mam nadzieje, że to nie zaszkodzi naszym staraniom.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hej dziewczyny ja jestem po wizycie U doktora d. O dziwo dziś był bardzo miły i konkretny. I to tyle dobrych wiadomości. nasza sytuacja jest ciężka. doktor określił to jako "bieda". Ciąży oczywiście nie ma Po iui jest aby ciałko żółte. WynikI amh tragicznie i jeszcze czeka mnie usuwanie polipa. Więc masakra
-
ana1122 wrote:Hej dziewczyny ja jestem po wizycie U doktora d. O dziwo dziś był bardzo miły i konkretny. I to tyle dobrych wiadomości. nasza sytuacja jest ciężka. doktor określił to jako "bieda". Ciąży oczywiście nie ma Po iui jest aby ciałko żółte. WynikI amh tragicznie i jeszcze czeka mnie usuwanie polipa. Więc masakra
Co do polipa to nie martw się, też miałam usuwanego. To nic nie boli i szybko dojdziesz do siebie.
Ja miałam w szpitalu wojewódzkim histeroskopie. Kolejka do wojewódzkiego jest długa, za to moja koleżanka w miejskim usuwała polipa , czekała bardzo krótko, wyszła dosłownie po kilku godzinach, a ja po 2 dniach (dodatkowo wypis ze szpitala + zalecenia dostałam po tygodniu!!!!)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Bardzo mi przykro.
Co do polipa to nie martw się, też miałam usuwanego. To nic nie boli i szybko dojdziesz do siebie.
Ja miałam w szpitalu wojewódzkim histeroskopie. Kolejka do wojewódzkiego jest długa, za to moja koleżanka w miejskim usuwała polipa , czekała bardzo krótko, wyszła dosłownie po kilku godzinach, a ja po 2 dniach (dodatkowo wypis ze szpitala + zalecenia dostałam po tygodniu!!!!) -
Karcia wrote:ana kurcze to troche nie dobre wieście ale jeszcze będzie ok a jakie te amh Ci wyszło? a mówiłaś mu o in vitro?co on na to?
-
Mnie do wojewódzkiego to już nawet siłą nie zaciągną i to nie ze względu na personel czyt. pielęgniarki) Mam wrażenie, że tam jest tzw przemiał ludzi i tyle. Ja nawet wypisu nie dostałam, po tygodniu dowiedziałam się, że powinnam antybiotyk brać. Moje wyjscie ze szpitala wyglądało tak :
ja, do pielęgniarki : podobno mialam wyjść dziś po zabiegu ale nie moge lekarza znaleźć
pielegniarka: jak sie pani dobrze czuje to prosze sobie już iść
tyle w temacie
O miejskim mogę tylko powiedzieć tyle, co mi koleżanka mówiła. Szybki termin, rano przyjęcie na oddział, dokładne badanie, zabieg i po kilku godzinach wychodzisz do domu.
w wojewódzkim mnie usypiali, a ona miała znieczulenie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤