Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny wysłały mi badania co niektóre na meila i teraz pytanie do tych dziewczyn co to miały jakie miałyście wyniki rubella igG ? ja mam prawie 80 a tu normy albo do 10 lub powyżej 10 i nie za bardzo kumam więc jeśli coś wiecie to dajcie znaćKarcia
-
Karcia niestety nie pomogę w tej materii, chyba ze wieczorem zerknę na swoje wyniki.
Ja 14 dzien na mervalonie, w poniedziałek wizyta kontrolna. Może któraś mi powie, czy tez tak miała ze po tych tabsach piekielnie bolały piersi- urosły, spuchły. Jedyną radość z tego to mój M ma -
i jeszcze podam wam wyniki z tej czystości pochwy : Nabłonki++, Lactobacillus Vaginalis ++, Candida Albicans ++ , Trichomonas Vaginslis - , bakterie + ,Leukocyty + , Erytrocyty -, inne -. Czy to znaczy że mam jakieś bakterie i do ivf nie podejde ?mam wyzytę dopiero 3 dnia cyklu i odrazu miałam mieć stymulacje więc co mi radzicie?Karcia
-
Słomka, właśnie chciałam już o ciebie pytać. Jak nastawienie?
Ja jestem 7 dzień na tych tabletach, na chwile obecną nic mi po nich nie jest. Cieszę się ogromnie, bo przed histeroskopią też brałam tabletki anty i cały miesiąc miałam plamienia.
Ja mam wizyte w czwartek.
Karcia niestety nie pomogę z wynikami22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ja milam sie umowic na wizyte na jutro zeby porozmawiac o in vitro ale narazie sie wstrzymalam. Obecnie tez mam 11 dc i tez pomecze meza przez pare dni a moze sie uda.
-
Karcia wrote:ana dziewczyny mają racje idź w końcu zapłaciłaś zawsze możesz po ściemniać że Cię bolą jajniki i chciałaś sprawdzić. Nadziejka ja też za każdym razem płaciłam za pakiet a to jedna wizyta i potem iui.Ale drogie dziewczęta śmiem się pochwalić że dziś nie zapłaciłam za wizytę za te pobieranie próbek
tylko za badania 440 zł. Więc dobre i to że 160 minimum w kieszeni.A była dziś ta dr Paulina ale dziewczyny ona chyba się przefarbowała bo miała czarne kręcone a dziś jakieś jasne chyba że to jakaś inna dr Paulina.
-
Karcia wrote:i jeszcze podam wam wyniki z tej czystości pochwy : Nabłonki++, Lactobacillus Vaginalis ++, Candida Albicans ++ , Trichomonas Vaginslis - , bakterie + ,Leukocyty + , Erytrocyty -, inne -. Czy to znaczy że mam jakieś bakterie i do ivf nie podejde ?mam wyzytę dopiero 3 dnia cyklu i odrazu miałam mieć stymulacje więc co mi radzicie?
-
właśnie stopień mam 2/3 więc co trzeba podleczyć?i co ja mam teraz do lekarza jechać czy czekać do tego 3 dnia cyklu ale od miałam zacząć stymulację. Eni próbki pobierała pani dr Paulina,tak badania męża też już zrobione oddał mocz na miejscu.Ale na ten wynik mówili że 3 tyg się czeka.Karcia
-
Pewnie będzie musiał cię podleczyc. A zadzwoń do przychodni zapytaj że wyszedł taki wyniki i czy trzeba iść wcześniej do lekarza czy zgodnie z zaleceniami
-
Karcia wrote:właśnie do nich dzwoniłam i mówiła mi żeby normalnie przyjśc 3dnia cyklu że dadzą mi jakieś tabletki i że to nie przeszkadzać bedzie w stymulacji że tydzień pobiore i do transferu bedzie ok. Ale czy te inne badania są ok te rubella igG?
-
Karcia wrote:właśnie stopień mam 2/3 więc co trzeba podleczyć?i co ja mam teraz do lekarza jechać czy czekać do tego 3 dnia cyklu ale od miałam zacząć stymulację. Eni próbki pobierała pani dr Paulina,tak badania męża też już zrobione oddał mocz na miejscu.Ale na ten wynik mówili że 3 tyg się czeka.