Artemida Olsztyn
- 

WIADOMOŚĆ
- 

To widzę że dr D zmienił jakoś podejście. Co prawda ja byłam ostatnio na wizycie pod koniec stycznia po czwartej nie udanej iui. I po zapytaniu się o in vitro, zlecił mi wykonanie badanie grupy krwi i zapisał mi Marvelon. I powiedział że mam go zacząć brać kiedy będę zdecydowana na podejście do ivf i mam wtedy przyjść 19-24 dnia cyklu do niego. Póki co jeszcze się nie zdecydowałam bo trochę funduszy brak i boję się rozczarowania.Judytka871
 12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
 01.2015 - Druga nieudana inseminacja
 10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
 11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
 Kolejny planowany krok - IVF
- 
                        nick nieaktualnyCzesc dziewczyny

Jestem nową pacjentką (początkująca) w tej klinice. Jestem po pierwszej wizycie u dr D. Oto jakie mam wyniki:

Cześć Dziewczyny

Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji wyników?

6 dzień cyklu:
 AMH 3,46
 TSH 0,82
 FT4 16,21
 Anty TPO 13.50
 Anty TG 19.97
 WItamina D3 31,40

Czy któraś z Was może się zna? Dr miał zadzwonić, wciąż czekam i denerwuje się. Jestem już 35+

- 
                        nick nieaktualnyCinderella wrote:Czesc dziewczyny

Jestem nową pacjentką (początkująca) w tej klinice. Jestem po pierwszej wizycie u dr D. Oto jakie mam wyniki:

Cześć Dziewczyny

Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji wyników?

6 dzień cyklu:
 AMH 3,46
 TSH 0,82
 FT4 16,21
 Anty TPO 13.50
 Anty TG 19.97
 WItamina D3 31,40

Czy któraś z Was może się zna? Dr miał zadzwonić, wciąż czekam i denerwuje się. Jestem już 35+
 Witaj
 Niestety ja nie pomogę w interpretacji tych wyników, bo się nie znam.

Długo się stracie o dzidziola?
- 

A Jakie masz jednostki? jeżeli chodzi o tsh to U mnie min jest 0.4 więc U ciebie ok. Leczysz się na tarczyce? amh też się wydaje ok. A ft4 atpo i anty tg musisz podać jednostkiEna wrote:Witaj
 Niestety ja nie pomogę w interpretacji tych wyników, bo się nie znam.

Długo się stracie o dzidziola?
- 
                        nick nieaktualnyCześć

Staramy się prawie 6 lat. Nie leczę się na tarczycę, nigdy nic nie stwierdzono.
 Już podaję jednostki

AMH 3,46 (0,01-23.00)
 TSH 0,82 (0,27-4,20)
 FT4 16,21 (12-22)
 Anty TPO 13.50 (0.00-34)
 Anty TG 19.97 (0.00-115)
 WItamina D3 31,40

Cieszę się, że się odezwałyście. Już mi raźniej. Dr D zaproponował IUI. Teraz będę sprawdzać drożność jajników.

Dziękuję, że się odezwałyście. Napewno będę Was o wszystko podpytwać.

Ściskam
- 

Witaj Cinderella 
 Nie jestem ekspertem Ale wyniki wyglądają dobrze. Fajnie ze chce Ci zrobić drożność Ale powiedz czy do kliniki zglosiliscie sie konkretnie na IVF? Troche szkoda czasu na drożności i pewnie IUI .. Ja mam 38 lat i żałuję że nie robiliśmy od razu IVF dwa lata temu jak radziła dr w poradni Zygota.. A tak zeszło się dwa lata na drożność i laparoskopie no i IUI strata czasu, bo nawet jak coś drożne jajowody do IVF nie są potrzebne  Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 19:01 Anielka & Antek ♥
 Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."

- 

Jakoś dzisiaj tu cisza. Gdzie się podziewacie? Muszę wam powiedzieć coś nie na temat ale dla rozluźnienia że jednak ludzie potrafią być mili. Łukasze to fajne chłopaki. Mam kuzyna o tym imieniu i jak się dowiedział o naszych problemach to się popłakal ale to było słodkie. asia-m-b lubi tę wiadomość asia-m-b lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyUczuciowy chłopak i empatyczny.ana1122 wrote:Jakoś dzisiaj tu cisza. Gdzie się podziewacie? Muszę wam powiedzieć coś nie na temat ale dla rozluźnienia że jednak ludzie potrafią być mili. Łukasze to fajne chłopaki. Mam kuzyna o tym imieniu i jak się dowiedział o naszych problemach to się popłakal ale to było słodkie. ana1122 lubi tę wiadomość ana1122 lubi tę wiadomość
- 

Potwierdzam, że Łukasze to fajne chłopaki! Mój mąż to Łukasz i jest najlepszy 
 A Wasz kuzyn bardzo wrażliwy i dużo empatii w sobie   ana1122 lubi tę wiadomość
                                Anielka & Antek ♥ ana1122 lubi tę wiadomość
                                Anielka & Antek ♥
 Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."

- 

Jednak Grzesiu przebił Łukasza pod każdym względem:-) ile jesteście po ślubie?Karcia wrote:kurcze ale powiem wam że od najmłodszych lat zawsze się zakochiwałam w Łukaszach a teraz mąż ma na imię Grzegorz 
- 

Też mam męża Łukasza i nie zamieniłabym na żadnego innego i nie zamieniłabym na żadnego innego Judytka871 Judytka871
 12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
 01.2015 - Druga nieudana inseminacja
 10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
 11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
 Kolejny planowany krok - IVF
- 

Będziesz miała miesiąc spóźnienia bo we wrześniu ivf? Tak? Mam pytanie te ostatnie badania co robiłaś to mają Jakoś datę ważnościKarcia wrote:ale tak się jakoś łudziłam że na tą drugą rocznice zaciążę i będę miała prezent dla męża no ale cóż.