Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
To widzę że dr D zmienił jakoś podejście. Co prawda ja byłam ostatnio na wizycie pod koniec stycznia po czwartej nie udanej iui. I po zapytaniu się o in vitro, zlecił mi wykonanie badanie grupy krwi i zapisał mi Marvelon. I powiedział że mam go zacząć brać kiedy będę zdecydowana na podejście do ivf i mam wtedy przyjść 19-24 dnia cyklu do niego. Póki co jeszcze się nie zdecydowałam bo trochę funduszy brak i boję się rozczarowania.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Jestem nową pacjentką (początkująca) w tej klinice. Jestem po pierwszej wizycie u dr D. Oto jakie mam wyniki:
Cześć Dziewczyny
Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji wyników?
6 dzień cyklu:
AMH 3,46
TSH 0,82
FT4 16,21
Anty TPO 13.50
Anty TG 19.97
WItamina D3 31,40
Czy któraś z Was może się zna? Dr miał zadzwonić, wciąż czekam i denerwuje się. Jestem już 35+
-
nick nieaktualnyCinderella wrote:Czesc dziewczyny
Jestem nową pacjentką (początkująca) w tej klinice. Jestem po pierwszej wizycie u dr D. Oto jakie mam wyniki:
Cześć Dziewczyny
Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji wyników?
6 dzień cyklu:
AMH 3,46
TSH 0,82
FT4 16,21
Anty TPO 13.50
Anty TG 19.97
WItamina D3 31,40
Czy któraś z Was może się zna? Dr miał zadzwonić, wciąż czekam i denerwuje się. Jestem już 35+
Witaj
Niestety ja nie pomogę w interpretacji tych wyników, bo się nie znam.
Długo się stracie o dzidziola? -
Ena wrote:Witaj
Niestety ja nie pomogę w interpretacji tych wyników, bo się nie znam.
Długo się stracie o dzidziola? -
nick nieaktualnyCześć
Staramy się prawie 6 lat. Nie leczę się na tarczycę, nigdy nic nie stwierdzono.
Już podaję jednostki
AMH 3,46 (0,01-23.00)
TSH 0,82 (0,27-4,20)
FT4 16,21 (12-22)
Anty TPO 13.50 (0.00-34)
Anty TG 19.97 (0.00-115)
WItamina D3 31,40
Cieszę się, że się odezwałyście. Już mi raźniej. Dr D zaproponował IUI. Teraz będę sprawdzać drożność jajników.
Dziękuję, że się odezwałyście. Napewno będę Was o wszystko podpytwać.
Ściskam -
Witaj Cinderella
Nie jestem ekspertem Ale wyniki wyglądają dobrze. Fajnie ze chce Ci zrobić drożność Ale powiedz czy do kliniki zglosiliscie sie konkretnie na IVF? Troche szkoda czasu na drożności i pewnie IUI .. Ja mam 38 lat i żałuję że nie robiliśmy od razu IVF dwa lata temu jak radziła dr w poradni Zygota.. A tak zeszło się dwa lata na drożność i laparoskopie no i IUI strata czasu, bo nawet jak coś drożne jajowody do IVF nie są potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 19:01
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jakoś dzisiaj tu cisza. Gdzie się podziewacie? Muszę wam powiedzieć coś nie na temat ale dla rozluźnienia że jednak ludzie potrafią być mili. Łukasze to fajne chłopaki. Mam kuzyna o tym imieniu i jak się dowiedział o naszych problemach to się popłakal ale to było słodkie.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Jakoś dzisiaj tu cisza. Gdzie się podziewacie? Muszę wam powiedzieć coś nie na temat ale dla rozluźnienia że jednak ludzie potrafią być mili. Łukasze to fajne chłopaki. Mam kuzyna o tym imieniu i jak się dowiedział o naszych problemach to się popłakal ale to było słodkie.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam, że Łukasze to fajne chłopaki! Mój mąż to Łukasz i jest najlepszy
A Wasz kuzyn bardzo wrażliwy i dużo empatii w sobieana1122 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:kurcze ale powiem wam że od najmłodszych lat zawsze się zakochiwałam w Łukaszach a teraz mąż ma na imię Grzegorz
-
Też mam męża Łukasza i nie zamieniłabym na żadnego innegoJudytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Karcia wrote:ale tak się jakoś łudziłam że na tą drugą rocznice zaciążę i będę miała prezent dla męża no ale cóż.