Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana a to kiedy planujesz podchodzić i długim protokołem tak?bo do grudnia to jeszcze sporo czasu. Ja to planuje pod koniec września ujrzeć 2 krechy bo liczę że transfer będzie jakoś na początku skoro @ ma przyjść teraz 20.No ale prezent na gwiazdkę super byś miałaKarcia
-
Karcia wrote:ana a ile chciałabyś mieć dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 22:29
-
Karcia wrote:ana a to kiedy planujesz podchodzić i długim protokołem tak?bo do grudnia to jeszcze sporo czasu. Ja to planuje pod koniec września ujrzeć 2 krechy bo liczę że transfer będzie jakoś na początku skoro @ ma przyjść teraz 20.No ale prezent na gwiazdkę super byś miała
-
Karcia wrote:ana sorki że pytam ale ja w tej materi ciemna jestem więc wybacz zaproszenie na prv? gdzie co i jak wytłumacz proszę ciemnocie . Wolałabym mieć podane 2bo to większe szanse no ale cóż...
-
Najważniejsze to postępować według swoich uczuć. Zrób tak jak ty chcesz. Może później będziesz czula taka potrzebę żeby mieć drugie.
Wiadomości też na prv można pisać -
oki już poszperałam i trochę się doszkoliłam bo nawet nie wiedziałam że takie coś tu jest najlepiej byłoby bliźniaki od raz marzy mi się córka ale tak jak pisałaś nie ważna płeć ważne żeby w ogóle było i było zdrowe.
ana1122 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:oki już poszperałam i trochę się doszkoliłam bo nawet nie wiedziałam że takie coś tu jest najlepiej byłoby bliźniaki od raz marzy mi się córka ale tak jak pisałaś nie ważna płeć ważne żeby w ogóle było i było zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 23:14
-
tak patrzyłam.a mam jeszcze pytanie bo dostałam ten lek co wcześniej pisałam Estrofem na wyciszenie jajników i miałam go zacząć brać od dziś ale go nie wziełam bo zastanawiam się czy gdyby mi się udało teraz naturalnie to czy by ten lek nie zaszkodził jak myślisz?Karcia
-
Karcia wrote:tak patrzyłam.a mam jeszcze pytanie bo dostałam ten lek co wcześniej pisałam Estrofem na wyciszenie jajników i miałam go zacząć brać od dziś ale go nie wziełam bo zastanawiam się czy gdyby mi się udało teraz naturalnie to czy by ten lek nie zaszkodził jak myślisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 23:27