Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:emilka najlepiej by było jak byś np zrobiła te badania rano i poczekała na nie powinny być po 2 godz i z nimi od razu tego 3 dnia cyklu na wizytę wtedy pewnie by Ci już coś dał i byś nie straciła cyklu.
Tak myślałam ale ja koniecznie chcę trafić do dr Z. Więc chyba poświęcę się i poczekam na poniedziałek czyli 22 sierpnia. Z resztą nawet chyba bardziej pasuje mi to wszystko w następnym cyklu. Jestem świadkową na ślubie 3 września. Byłby kłopot gdybym musiała jechać na jakąś wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 20:23
-
słomka :) wrote:Luna, mi na pierwszej wizycie- takiej co zdecydowanie oznajmiłam lekarzowi, ze in vitro- dr. W powiedział, że będę miała dwie wizyty, które nie są liczone z pakietu (tego 1000,00). I dzisiaj była już ta druga. Dzisiaj tak mnie przestraszył tą nadrzerka, że nawet nie zwróciłam mu uwagi, że dr W mówił, ze te dwie wizyty będą po 200,00. To u Ciebie w takim razie juz powinny iść z pakietu. A teraz kiedy masz wizytę i co masz na niej zaplanowane?
-
emilka ja też 22 sierpnia na wizytę ruszam bo ja też najbardziej lubię dr Z od początku u niego się leczę.A tak odnośnie tych cen to też się dziady podnieśli bo wcześniej to 160 zazwyczaj się płaciło a teraz 200 to minimum więc jak się tak cenią to i ivf pewnie wkrótce podniosą więc trzeba się śpieszyć.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:ana jak tam @ się rozkręciła?
-
Odnośnie hsg Bol zakładania cewnika jest największy ale to trwa Z 2 min i już na odlocie pozniej jechałam na wózku na te rtg i plyn to pamiętam jak przez sen. Same wpuszczenie płynu nie bolało pozniej jak mi 2 Raz dopuścili czułam takie mocne parcie jakby miało coś rozerwać się I przeszło też ból chwilowy. Ja natomiast ciężko wspominam 2 dzień bo poszlam już do pracy i wyprostować się Nie mogłam, chodzic też ledwo bo Wszystko Mnie ciagnelo.
-
u mnie juz tez temp zaczyna spadac wiec jest tak jak przewidywalam czyli iui bylo robione za pozno i niestety sie nie udalo. podchodze jeszcze raz w 08/2016 i teraz musi sie udac.
Dziewczyny wiecie co? ja mam wrazenie ze sie predzej zestarzeje na tym forum anizeli przejde na fioletowa strone. kurde osiwiec mozna...Ena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCinderella wrote:Cześć Dziewczynki
Muszę zrobić HSG. Czy możecie napisać:
1. Jak to przebiega?
2. Czy to prawda, że tak potwornie boli?
3. Czy robiłyście je w Olsztynie
Mam skierowanie od dr D. Czy mam się z tym zgłosić do szpitala? Jak to przebiega? Jestem zielona.
Dostałam jeszcze skierowanie na czystość pochwy i E2 FSh
Dr bardzo szybko tłumaczył, a ja jestem zagubiona i trochę przerażona....
pozdrawiam Was wszystkie
A i trochę te badanie mi się przedłużylo w czasie, bo wyszły mi jakieś bakterie i musiałam brać leki na to. -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:u mnie juz tez temp zaczyna spadac wiec jest tak jak przewidywalam czyli iui bylo robione za pozno i niestety sie nie udalo. podchodze jeszcze raz w 08/2016 i teraz musi sie udac.
Dziewczyny wiecie co? ja mam wrazenie ze sie predzej zestarzeje na tym forum anizeli przejde na fioletowa strone. kurde osiwiec mozna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 22:21
-
Karcia wrote:emilka ja też 22 sierpnia na wizytę ruszam bo ja też najbardziej lubię dr Z od początku u niego się leczę.A tak odnośnie tych cen to też się dziady podnieśli bo wcześniej to 160 zazwyczaj się płaciło a teraz 200 to minimum więc jak się tak cenią to i ivf pewnie wkrótce podniosą więc trzeba się śpieszyć.
-
Karcia wrote:dziewczyny a powiedzcie mi gdzie się płaci za transfer i punkcie tam w szpitalu gdzie to robią czy w artemidzie?
-
eve87 wrote:Płaci się w Artemidzie, w tym samym momencie za punkcję i za transfer. Za punkcję możesz zapłacić kartą,ale za transfer już tylko gotówką.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017