Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ tu dzis u nas cisza
Mam dzis luźniejszy dzien w pracy i mialam czas przeczytac ten watek od początku cały. Poryczałam sie kilka razy.
hmmm czy dobrze mi sie wydaje, że we wrzesniu bedziemy pierwszy raz ciociami artemidowymi (mam na mysli zapominajke)??22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Melduję się po wizycie, maleństwo ma się dobrze i jest ok, teraz tylko przymusowe lenistwo...
Laura to faktycznie miałaś luźniejszy dzień
Daje do myślenia jak się przeczyta wszystkie wpisy, prawda?
tak ZapominajkaAli.G, malgos741 lubią tę wiadomość
-
leo wrote:Lura
Tak daje do myślenia i mnóstwo emocji wyzwala. A przy kazdej pozytywnej becie człowiek cieszy sie jak by to jego dotyczylo
Duzo zdrowka zycze tobie i maleństwu. Odpoczywajcie sobie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyleo wrote:Melduję się po wizycie, maleństwo ma się dobrze i jest ok, teraz tylko przymusowe lenistwo...
Laura to faktycznie miałaś luźniejszy dzień
Daje do myślenia jak się przeczyta wszystkie wpisy, prawda?
tak Zapominajka -
Cześć kobietki melduję się po dłuuugiej nieobecności. Musiałam trochę odpocząć, bo za bardzo mnie to forum nakręcało i zaczynałam świrować. Od mojej ostatniej wizyty tutaj mieliśmy jeszcze dwie inseminacje, niestety, podejrzewam, że ostatnia też nieudana. Jednak decydujemy się na in vitro
A propos dziewczyn, którym się "udało" po iui - moja znajoma zaszła po pierwszej, ale niestety, była ciąża pozamaciczna.19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Ena, zobaczymy. Dzisiaj w nocy miałam takie skurcze w podbrzuszu, że masakra. Myślę, ze to przez dużą liczbę pęcherzyków po ostatniej stymulacji - na lewym 3, na prawym 219.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Leo czemu musisz przymusowo odpoczywać?? chyba nie przez te bóle brzucha? :*
My w środę wizyta już przebieram nóżkamileo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyleo wrote:Asia, lekarz stwierdził że muszę się oszczędzać, od ostatniej wizyty skróciła mi się szyjka i pewnie dla tego a poza tym reszta ok
Asia-m-b a ty chodzisz prywatnie do dr P?
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję, że dr W włączy konkretne leki i już tak na naturę nie będzie liczył. -
Witam i ja po kilkudniowej nieobecności wcięło mnie na kilka dni bo mąż w czwartek rano stwierdził że chciałby bardzo pojechać na Śląsk - Tychy do miasta rodzinnego na mecz swojego klubu. No i na szybko się zebraliśmy i siu 500km na mecz po czym się okazało że mąż gapa zapomniał dowodu i nie mógł kupić biletu ale w końcu się udało no i dziś dopiero wróciliśmy ale tu straszna cisza myślałam że będzie więcej do czytania a tu wszystkie na weekend wyjechały. Powiem wam że te kilka dni po za domem i tymi problemami zmieniło moje podejście do wszystkiego do tego też że na dzieciach świat się nie kończy co nie zmienia faktu że o niczym innym bardziej nie marzę. Słomka się wcześniej pytała na jakim etapie jestem a więc w sobotę najbliższą powitam @ w poniedziałek 3 dzień cyklu wizyta zastrzyki (krótki protokół) i tyle ale boje się tej wizyty poniedziałkowej bo dr Z nie na rękę moja decyzja o ivf i boję się że zacznie wymyślać żeby do tego na razie nie doszło.Karcia
-
nick nieaktualny
-
Ja tez w poniedziałek mam wizytw na ktorej zdecydujemy jakim protokolem idziemy. Mam nadzieje ze ta rozmowa przebiegnie sprawnie.to bedzie 5 dzien cyklu jesli pujdzie zgodnie z planem wiec mam pytanie czy dr od razu zrobi mi cytologie i czystosc pochwy i czy maz bedzie mógł oddac mocz do tego badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 22:22
-
Ja mam krwawienia 3 dniowe wiec mysle ze powinien mi zrobic odrazu.
-
Dziewczyny mojemu mężowi zlecili tylko hiv, hbs ag, anty hcv anty hbc i wr. Wszystkie badania tylko z krwi o chlamydii nie wspominali, ale po tym co piszecie widzę że to jest konieczne przed in vitro, coś jeszcze pomineli?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....