Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
My też mamy wizytę w poniedziałek. Miałam nadzieję że już w następnym cyklu podejdziemy do in vitro ale jak widzę jeszcze dużo badań przed nami. Mąż miał badania genetyczne i na wirusy, testosteron, prolaktyna, tsh, ft4, FSH. Ja ostatnio miałam robione badania na tsh ft4, prolaktyna, amh i estridol i chyba jeszcze cos ale nie pamiętam bo nie mam jeszcze wyników. Widzę że jeszcze jakies badanie na chlamydie mnie czeka i zapewne jeszcze coś pominęli. Zastanawiam się czemu tylko mąż miał badania genetyczne i te na wirusy. Czy ja też powinnam mieć takie badania?
eni33, słomka :) lubią tę wiadomość
-
na wirusy na pewno i Ty powinnaś mieć a genetyczne nie wiem ale mi też nic o nich nie mówili więc chyba nie potrzebne. A chlamydia już niestety jest obowiązkowa i mi mówiły że czeka się na nią tak samo jak na cytologie 3 tygodnie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
Ja przed pierwszym ifv nie miałam żadnych badań genetycznych, dopiero jak wyszło coś nie tak z komórkami to zlecono genetyczne, to co miałam robione to te co wy wirusologia i hormony..
e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena i co Ci powiedział dr W?
Jejjjjjjjjjkku nie napalam się, ale moje myśli krążą wokół jednegonadziejka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kojarzę go, przyjmował mnie w Wojewódzkim na kształtowanie i nawet udało mi się że on JE wykonywał, całkiem do rzeczy facet i przyjemny podczas wizyty, także jak ma się szkolić w artemidzie to może być dobrym w te klocki
A jak u Ciebie po wizycie? Co robicie? Jakiś plan już jest?
-
Leo bedę pamiętać jakby co
Dziewczyny czy stosowałyście/stosujecie podczas stymulacji jakąś dietę, może jakies witaminy itp. Doktorek nic mi nie mówił na ten temat, w zaleceniach mam tylko kwas foliowy.
Zatanawiam sie też nad kolejną wizytą. Z tego co widzę, to Slomka przed przyjęciem Menopuru ma wizytę, a ja dopiero po tygodniu przyjmowania Menopuru. Mam go tak w ciemno brać?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura, specjalnej diety nie mialam, tylko zwracałam uwagę żeby jeść więcej warzyw i owoców. Co do menopuru bierz normalnie jak ci lekarz mówił kiedy. Ja kojarzę że brałam wszystko według jego rozpiskę a jak czegoś nie wiesz przecież możesz zadzwonić i dopytać
-
Leo czy to oznacza, że już odpoczywasz na zwolnieniu??
Tak ja prywatnie chodzę do dr PAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny