Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Eni, super
Czymam kciuki
Raport z dzisiejszej wizyty - tak się zakręciłam, że nie zapytałam ile dokładnie mam pęcherzyków, ale 10 co najmniej. Najmniejszy 13mm, największy 18. Estradiol - 1248. Dziś i jutro mam jeszcze brać Gonal, a w poniedziałek następna kontrola...i możliwe, że już we wtorek Białystok
Polopiryna ktory jest dziś u Ciebie dzień cyklu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A czy przed teanswerem rano tez mam wziasc luteine.
-
eni33 wrote:A czy przed teanswerem rano tez mam wziasc luteine.
ale jak weźmiesz po też nic się nie stanie. Najlepiej trzymaj się swoich godzin godzin brania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:45
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey w piatek laparoskopia a z rana lapie mnie kaszel mam wydzieline chyba z zatok mi splywa.ostatnio mialam chore moze nie wyleczone.cos polecicie? Taka zla jestem
-
Ona, ja ostatnio na zatoki kupiłam sobie Zatomed. Niedrogie, ziołowe, działa
A inhalacje, tak jak pisała Niepokonana, też robię sobie z solą. Z tym że ja tam jeszcze wrzucam ziółka jakie mi wpadną w rękę. Ostatnio był rumianek z pokrzywą
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Na katar dobre są tabletki sudafed,rewelacja.Ale niestety zaczął się sezon na grypę która ja już załapałam.Mam nadzieję że dzięki temu że choruje teraz to nic mnie nie dopadnie podczas stymulacji.Makumba który dzień cyklu bierzesz już antyki?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902