Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia, Makumba - jakże mi miło, że pomyślałyście o mnie. Myślę, żeby w środę zrobić betę. Smutno mi trochę, bo dziś męża odwiozłam na lotnisko i do soboty jestem sama z kocicami. Pobolewa mnie brzuch jak na okres, więc pewnie lipa. Pożyjemy - zobaczymy. Byle do środy.
Asiu, acard już odstawiłam, ananasa też - czy to ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:00
Monisiek -
Ena wrote:Dziękuję za miłe słowa. Niestety tamten cykl do bani. Brałam Letrozol przez pięć dni po jednej tabletce i jutro 9 dc i wizyta kontrolna. Ciekawe co tam się dzieje. A ty potrafisz nie myśleć o staraniach? Odpoczywasz od Artemidy?
Odpoczywam juz miesiąc i jest mi dobrze:) biorę witaminy ale caly czas myśli krążą wokół staran choc przyznam ze nie z taką intensywnością. Serduszkowanie z mężem tez się poprawilo bo teraz tylko dla przyjemności a nie jak produkcja bejbiaka. Tak mysle ze jeszcze ze dwa miechy i wracamy do gry z nowymi silami. Od forum jestem uzależniona wiec caly czas was czytam i wspieram myślami:)ana1122 lubi tę wiadomość
-
Monisiek bóle @@@ to bardzo dobry znak
Musisz wierzyć!!!!!!!!! ja brałam acard do testu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech Ci tam kocice głośno mruczą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 22:04
eni33 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asiastokrota wrote:Dziewczyna bardzo proszę o odpowiedź na temat śluzu przy braniu gonapeptylu i menopuru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 22:18
asiastokrota lubi tę wiadomość
Monisiek -
Dziękuje Monisiek bardzo, im bliżej pic up tym bardziej świruję. Jutro mam wizyte...aż mnie skręcaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asia-m-b wrote:Monisiek bóle @@@ to bardzo dobry znak
Musisz wierzyć!!!!!!!!! ja brałam acard do testu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech Ci tam kocice głośno mruczą :* -
Przyłączam się do kciuków za testujące i za udane transfery.
Karcia, emilka czy macie jakiegoś sprawdzonego endo? Bo widzę, że jesteście z moich okolic.
Asia-m-b, fajny ten Twój Jaś.asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Przyłączam się do kciuków za testujące i za udane transfery.
Karcia, emilka czy macie jakiegoś sprawdzonego endo? Bo widzę, że jesteście z moich okolic.
Asia-m-b, fajny ten Twój Jaś.Asia08 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Anna mialas badanie czystosci pochy przed zabiegiem?
-
nick nieaktualny
-
Ja również trzymam kciuki za wszystkie I za dalsze powodzenie wizyt, punkcji i transferow oraz pozytywnego testowania życzę
-
Kciukasy zaciśnięte. Żeby się wszystko udało...za siebie też trzymam. Kurcze, śniło mi się dziś, że nie mieliśmy żadnej komórki. Niby tylko sen, a humor z rana już niefajny19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF