Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A te namiary na ten nocleg w Białymstoku to 601 130 666 Ul Sklodowska 13 a szpital nr 24 wiec blizej sie nie da a naprawde polecam a za nr dziekuje Karci bo to od niej mam.
Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie leze i czekam na transwer. To w zaleznosci od pokoju jak bylismy na punkcje to 120 za 2 osoby za dobe bo pokój byl troche wiekszy a teraz inny pokoj i 110 zl ale ze zostalismy na 2 doby to liczy po 100zl za noc.w pokoju lazienka i naprawde fajne warunki.
-
Juz po podali mi zarodek 8A. A drugi niestety nie przetrwal wiec nie mamy mrozaczkow. Ale ten co jest z nami musi przetrwac. Test za 14 dni.
Karcia, sonia86, Izaura, nadziejka88, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eni dziękuje za info o noclegu. Trzymam kciuki za fasolke i pozytywną bete. Odpoczywaj przez dwa tygodnie, nie przemeczaj się nie dźwigaj, nie podnos rąk do góry i nie glaskaj się po brzuchu to wywołuje skurcze. Tak twierdził mój lekarz przy poprzedniej próbie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzieki dziewczyny za dobre slowo i kciuki.
-
eni33 wrote:Juz po podali mi zarodek 8A. A drugi niestety nie przetrwal wiec nie mamy mrozaczkow. Ale ten co jest z nami musi przetrwac. Test za 14 dni.
i oby szybciutko Ci minęło to 14 dni
-
eni33 wrote:A ten acard i relanium to lekarz wypisze czy trzeba na wlasna reke. Ja mam jutro transwer i nic z tych lekow nie bralam.
Eni ja się z dr D wykłucałam o relanium przy pierwszym transferze, upierał się, że oni nie praktykująwięc przy kolejnym na własna rękę
a acard bez recepty jest, wyślij męża do apteki, to jest lek na rozrzedzenie krwi, rozpulchni macicę, żeby zarodkowi było łatwiej robić wykopki
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asiastokrota wrote:Eni dziękuje za info o noclegu. Trzymam kciuki za fasolke i pozytywną bete. Odpoczywaj przez dwa tygodnie, nie przemeczaj się nie dźwigaj, nie podnos rąk do góry i nie glaskaj się po brzuchu to wywołuje skurcze. Tak twierdził mój lekarz przy poprzedniej próbie.
-
ja w Londynie miałam zalecenia od lekarza po transferze, żeby absolutnie nie trzymać rąk w górze.. teraz nikt nic nie mówił, ale pamiętałam z wcześniej
jeśli chodzi o głaskanie brzucha, to samo głaskanie jest ok, ale takie silniejsze głaskanie coś jak masowanie nie jest wskazane na każdym etapie ciąży, pobudza do skurczów! po transferze, też nie masujemy brzuszka
Eni &&&&&&&&&&& kciuki zacisnięte!!! BĘDZIE DOBRZE!!!
Polopiryna będzie mnóstwo ślicznych komóreczek! zobaczysz
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Masowanie ok,ale głaskanie? Powiem Wam,że ja to generalnie żadnych zaleceń po transferze nie dostałam, poza schematem brania leków. I głaskałam sobie nieświadoma Kropka przez brzuch,żeby się tam zadomowił
-
Moja mama, po naszej ostatniej IUI zabraniała jeszcze zakładać nogę na nogę
Eni, kibicuję, żeby się wszystko udało.
Jestem po wizycie i mam lekkiego dołka. Dr S. obejrzała pęcherzyki, tym razem mam już z 15 i chyba 3 czy 4 mają 20-22mm. Ale że jest też sporo szesnastomilimetrowych, to chce im jeszcze dać szansę, żeby dojrzały. Jutro znów wizyta, a punkcja prawdopodobnie w czwartek...Oby, bo ile można hodować te pęcherzyki. Aha, endometrium 10, estradiol 2566, progesteron 0,5.
Dziś wieczorem jeszcze Gonal. Niestety ten do wymieszania, 2 ampułki po 75, więc jedno kłucie w brzuch więcej
Ech, mam nadzieję, że się to wszystko opłaci, bo zaczynam powoli wymiękać.asia-m-b lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna ja tej dr S wcale nie ufam. Mi chciała 2 dni stymulację przedłużyć a ja sie uparlam ze chce przyjechać na wizytę następnego dnia bo ona nawet nie potrafila zmierzyć pęcherzyków. Dobrze ze nie byłam dłużej stymulowana bo moje jajniki by tego nie zniosły. Dobrze że masz wizytę jutro.