Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Na katar dobre są tabletki sudafed,rewelacja.Ale niestety zaczął się sezon na grypę która ja już załapałam.Mam nadzieję że dzięki temu że choruje teraz to nic mnie nie dopadnie podczas stymulacji.Makumba który dzień cyklu bierzesz już antyki?
-
Gosiu ja brałam 5mg. Pierwsza tabletka 2 godziny przed transferem, następnie wieczorem kolejna. Przez kolejne 3 dni 2 razy dziennie.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny czy biorąc gonapeptyl miałyście śluz jak na owulację? Ja dzisiaj dostałam i zaczynam sie martwić. Zaczynam świrować, czy coś już pokręciłam?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asia-m-b wrote:Gosiu ja brałam 5mg. Pierwsza tabletka 2 godziny przed transferem, następnie wieczorem kolejna. Przez kolejne 3 dni 2 razy dziennie.
myslalam ze tylko raz dziennie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ana ja zaczynam od środy brać antyki.Na 21 października umówiłem się do dr.W bo D akurat w czwartek nie przyjmuje.Chyba po tym cyklu juz będziemy działać.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
To relanium napewno jest wskazane.Trochę to ciężki lek.Jeśli któraś będzie potrzebowała to piszcie będę miała do nich dostęp. .
sonia86 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
asia-m-b wrote:Gosiu ja brałam 5mg. Pierwsza tabletka 2 godziny przed transferem, następnie wieczorem kolejna. Przez kolejne 3 dni 2 razy dziennie.
Asiu M-b, a jak przyjmowałaś - zdaje się - akard?
Przejrzałam fora zagraniczne, wspaniała większość ma podawany 'diazepam' (akurat w valium). -
Kiedy zaczyna się brać pierwsze leki jeśli się brało antyki od 5 do 25 dc.??Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Makumba acard 1 raz dziennie, zaczynasz po punkcji
Relanium dziewczyny bierze się na rozluźnienie mięśni czyli macicy, żeby nie odrzuciła zarodka, nie chodzi tu o uspokojeniesonia86 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Monisiek kiedy testujesz? w środę?? myślę o Tobie i zaciskam kciuki ♥
Monisiek lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena a na jakim ty jesteś etapie? Na letrozolu teraz ? Wnioskuje ze poprzedni cykl niestety nieudany, a ja po cichu wierzyłam ze jakiś pęcherzyk będzie szczęśliwy.
-
Nagietka to ja chyba się do Ciebie usmiechne, nie wiem jeszcze dokładnie kiedy transfer, bo czekam na @ ale jak by Ci się udało coś załatwić to daj znać.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Poproszę mamę która bierze relanium o wypisanie recepty.od razu opakowanie zostawię dla siebie.Może uda mi się to jutro zalatwic.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Makumba czyli Ty już zaczynasz.Kiedy masz wizytę, ?
Jutrojestem niezdrowo podekscytowana