Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Narazie nie pogarsza sie ale jakby się cos działo dr Z mówił żeby zmienic szpital na Olsztyński. Zobaczymy. Duszności mam mniejsze ale plecy mnie bolą płyn w brzuchu też sie zmniejszył odrobinę.
-
Emilka ja też bym zmieniła szpital...Żeby nie pogorszyli Twojego stanu,jeśli są nie kompetentni aby wydać jakąkolwiek diagnozę. Który lekarz Cię prowadził? Radze się z nim skontaktować.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Czy was tez tak bolal brzuch po punkcji przy siadaniu wstawaniu chodzeniu. Niby mi sie chce siku a jak pujde to nie moge zrobic musze troche posiedziec to wtedy cos poleci. Biore nospe ale jakos nie przechodzi.
-
Eni, my od razu wracaliśmy z Białegostoku do Olsztyna - w samochodzie czułam się dobrze, ale w domu, jak już emocje ze mnie zeszły, to musiałam się zginać w pół, żeby przejść parę kroków, bo dosyć mocno bolało, chociaż nie brałam nic przeciwbólowego. Także jak siedziałam, to przychodziły takie mocne skurcze momentami. Przeszło po 2-3 godzinach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 20:12
Monisiek -
Monisiek wrote:Hej dziewczyny. Emilka, chyba Cię namierzyłam dziś rano. Zdrówka życzę. Że też musiało Ci się przytrafić coś takiego. My już w domu, ale humor raczej mi nie dopisuje, aż się poryczałam. Z moich 5 pęcherzyków mam tylko 1 komórkę, i to też dr Z. powiedział, jak go zapytałam, że najlepiej nie wygląda. Aż mi się odechciewa wszystkiego. Zabieg miałam mieć o 10.15, a chyba byłam pierwsza. Dziewczyna, z którą leżałam, miała być na 9, a zabrali ją po mnie. Ja byłam tak ok. 9.20. Ona ma 14 komórek, a ja tylko jedną, i do tego marną. Jajniki mnie bolą - w aucie było ok, dopiero jak weszłam do domu to chyba emocje ze mnie zeszły i je czuję. Poza tym wyć mi się chce, mam ochotę się poddać. Już nie mam siły. Dzięki za wszystkie kciuki.
-
O to u mnie nic nie mowili takiego moze nie jest tak zle. Tobie podali w 3 dobie a kiedy kazali testowac.
-
14 dni po transferze, ale myślę że 14 dni po punkcji już można. Jeszcze nie wiem, kiedy będę testować, ale już mam nerwa.
Dziś powinni do Ciebie dzwonić, żeby powiedzieć, jak wyglądają zarodeczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 08:37
Monisiek -
Dzwonili mam 2 na poniedzialek transwer przed 10. Ale sie ciesze.
asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Mysle ze jeden.
-
Eni, super
Czymam kciuki
Raport z dzisiejszej wizyty - tak się zakręciłam, że nie zapytałam ile dokładnie mam pęcherzyków, ale 10 co najmniej. Najmniejszy 13mm, największy 18. Estradiol - 1248. Dziś i jutro mam jeszcze brać Gonal, a w poniedziałek następna kontrola...i możliwe, że już we wtorek Białystokasia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF