Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:I wyvhodzi ci ze 13 dni bedziesz go brac. Stymulacja trwa z reguly 6 do 10 dni
-
A tak pozatym jestem juz na miejscu. Wynajelismy pokój w pudynku na Skłodowskiej 5 min od szpitalai z okna go widac. Chyba dzis nie zasne.
-
Eni powodzenia, my dalysmy radę to i Ty dasz, jutro o tej porze będziesz już w swoim łóżeczku trzymać kciuki za swoje zarodki.
Emilka a czy dostałas jakieś leki po wypisie z Białegostoku? Ja miałam dostinex i clexane i chyba dzięki temu udało mi się przejść tą hiperke trochę łagodnej, a estradiolu miałam ponad 7 tys.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Monisiek wrote:Asia, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Jednej wystarczy 7-8 dni stymulacji, a inna 12 dni będzie potrzebować. To nie matematyka, a szkoda, łatwiej można byłoby zaplanować działania i bez zbędnego stresu przejść to wszystko.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:A tak pozatym jestem juz na miejscu. Wynajelismy pokój w pudynku na Skłodowskiej 5 min od szpitalai z okna go widac. Chyba dzis nie zasne.
zaparz sobie meliske
A mozesz mi podac kontakt do osoby ktora tak blisko wynajmuje mieszkanie a i powiedz mi za ile jest dobaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Malawiki ogólnie czuje sie dobrze tylko ta duszność ciągła. Sonia ja miałam tylko duphaston, którego już nie mam brać żeby szybkie dostać miesiączkę. Z miesiączką podobno te płyny w organizmie zaczną ustępować. Miałam też antybiotyk jakiś ale juz mi odstawili bo okazało sie ze mam na niego uczulenie no i zastrzyki przeciwzakrzepowe chyba dlatego ze jestem po tej laparoskopii. No nic poleżę sobie tutaj. Przynajmniej nie cierpię tak mocno jak po laparoskopii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 07:09
-
Eni powodzenia udanego jajobrania
i cudownych komoreczek ktore rozwina sie w piekne zarodeczki. Kciuki zacisniete ✊✊✊✊ niech to bedzie twoj dzien
eni33 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:A tak pozatym jestem juz na miejscu. Wynajelismy pokój w pudynku na Skłodowskiej 5 min od szpitalai z okna go widac. Chyba dzis nie zasne.
eni33 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po leze sobie na sali i dobrze sie czuje. Ale pewnie jeszcze godzinke poleze. Dr mowil ze tylko 4 bo do piatego sie nie dostal bo byl za macica. A na wizytach liczyli ze jest 10 wiec nie wiem od czego to zalezy. Ale trzeba byc dobrej mysli. Potem zajzal dr Z bo ogólnie to on mi robli i powiedzial ze pewnie w niedziele mozna sie spodziewac tel a transwer w poniedzialek ale jeszcze wszystko moze sie wydarzyc. Oby bylo dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 10:05
Monisiek, asiastokrota, sonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Eni będzie dobrze na pewno. A ja sie dzis wkurzyłam że aż płakać mi sie chce. Przyszedł dzis ordynator na obchód i nawet nie zapytal jak się czuje tylko mówi ze ja wcale żadnej hiperstymulacji nie mam. Że może cos mi dolega ale na pewno to nie jest to i poszedl do następnej pacjentki. A wczoraj na obchodzie mówili ze mam hiperstymulacje. Co za szpital szkoda słów. Potem poszłam na badanie i dopiero w dokumentacji zobaczył ze mam plyn w brzuchu i opłucnej to zmienił ton. Mam dzis dostac jakies leki przeciwzapalne. Ma mieć konsultacje internistyczną. Barany w tym szpitalu pracują.
-
Eni wszystko będzie dobrze, musi być. Trzymam kciuki dalej. Odpoczywaj i się nie denerwuj.
Emilka gdzieś ty trafiła, co za oszołom z tego lekarza wielki ordynator się trafił. Trzymaj się kochana, staraj sie nie denerwować i kłóć sie z nimi jak trzeba w końcu chodzi o twoje zdrowie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Eni będzie dobrze na pewno. A ja sie dzis wkurzyłam że aż płakać mi sie chce. Przyszedł dzis ordynator na obchód i nawet nie zapytal jak się czuje tylko mówi ze ja wcale żadnej hiperstymulacji nie mam. Że może cos mi dolega ale na pewno to nie jest to i poszedl do następnej pacjentki. A wczoraj na obchodzie mówili ze mam hiperstymulacje. Co za szpital szkoda słów. Potem poszłam na badanie i dopiero w dokumentacji zobaczył ze mam plyn w brzuchu i opłucnej to zmienił ton. Mam dzis dostac jakies leki przeciwzapalne. Ma mieć konsultacje internistyczną. Barany w tym szpitalu pracują.
chyba nie w ta historie zajrzal
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Ja juz po leze sobie na sali i dobrze sie czuje. Ale pewnie jeszcze godzinke poleze. Dr mowil ze tylko 4 bo do piatego sie nie dostal bo byl za macica. A na wizytach liczyli ze jest 10 wiec nie wiem od czego to zalezy. Ale trzeba byc dobrej mysli. Potem zajzal dr Z bo ogólnie to on mi robli i powiedzial ze pewnie w niedziele mozna sie spodziewac tel a transwer w poniedzialek ale jeszcze wszystko moze sie wydarzyc. Oby bylo dobrze.
Eni, nie martw się na zapasJa miałam 5 pęcherzyków, a tylko w jednym była komórka jajowa (i zapłodniła się), chociaż estradiol miałam ponad 600. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze
Oczywiście w dalszym ciągu trzymam kciuki, aby i Twoje komóreczki się ładnie zapłodniły.Monisiek