Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mi doktor d kazał się zgłosić do niego do 5 dc z wynikiem histerorkopii. Myślicie że już zacznie stymulacje do ivf czy kolejny cykl do dupy. Któras tak miała ze zaczynała od 5 dc? A kto przyjmuje W soboty?
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny właśnie przyjęta zostałam na oddział ginekologiczny. Dopadła mnie hiperka. Płyn w opłucnej i w otrzewnej. Od godziny 17 jestem w szpitalu. Przebadali mnie na wylot. Jestem wykończona a jeszcze musze wypic półtora litra wody po kontraście. No to sobie poleżę. Karcia ile ty leżałaś?
czyli jednak te problemy z zalatwianiem byly poczatkiem hiperki. A w jakim szpitalu lerzysz ?
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka bardzo mi przykro, trzymam kciuki za szybkie wyjście i odzyskanie sił.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eni33 wrote:Wiec 16 wrzesnia dostalam okres a od 18 zaczelam brac menopur po 225.potem 9dc mialam wizyte czyli 24 wrzesnia nastena w poniedzialek i dzis zapadla decyzja o wyjezdzie w piatek.
Eni33 dziękuje za odpowiedź. Zaczynam świrować co i jak będzie u mnie. Wzorując się na Tobie u mnie wyjazd wychodzi 10 października. Boje się...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Emilka ty to się biedna nacierpisz ale na pocieszenie informacja ze po wszystkim czekają na ciebie piękne blastusie. Karcia niestety nie miała takiej perspektywy.takze zdrowiej i juz jako silna mama odbierz swoje przyszłe dzieciaczki z zimowiska.zdrowka!!!
-
Emilka ja leżałam 14 dni i powiem Ci że problemy z załatwianiem też mnie dopadły a jeszcze zatrzymały mi się gazy (sory za dokładność) przez co miałam takie jak by skurcze brzucha.Pewnie podadzą Ci antybiotyk i po kilku dniach wypuszczą ja leżałam dlatego 14 dni bo na pierwszy antybiotyk nie zareagował mój organizm i musieli podać inny.Ana a czy masz już wszystkie badania ?jeśli będziesz szła krótkim protokołem to myślę że może zacząć już w tym cyklu stymulację a tak na marginesie to czeka Cię pewnie kilka wizyt w aptece pod gryfem i to jest jakaś masakra normalnie nie ma gdzie zaparkować wszędzie jednokierunkowa a jak ktoś nie zna Olsztyna i wjedzie w taką drogie to szukaj wiatru w polu
i generalnie jak tłumaczyły mi na recepcji jak brać leki do stymulacji to zaznaczały kilka razy że to musi być wykupione w tej aptece i co najlepsze kazały mi przynieść paragon z tej apteki ale ostatnio jak byłam to nie pytały o ten paragon swoją drogą to guzik ich obchodzi gdzie ja wykupię te leki ale że facet z tej apteki jest u nich bardzo częstym gościem to wszystko tłumaczy
Karcia -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Rozważamy: x landera, baby jogger, Roan bass... W przedbiegach odpadły: stokke i quinny
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ode mnie nikt paragonów nie chciał, nie wymuszali na mnie kupowanie w tej aptece. Ale w żadnej aptece nie ma tych leków od ręki na wszystko trzeba czekać.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Emilka, bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Dużo zdrowia życzę. Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej.
Ana, ja w soboty trafiałam 2 razy na dr P. (super), ale ostatnio któraś z dziewczyn pisała, że była u pani dr S., więc to jakoś tak różnie. Myślę, że jak pójdziesz do 5dc, to możesz się załapać już w tym cyklu, chyba że na długim będziesz szła, to od 5dc antyki.
A z tymi paragonami to jakaś kpina. Masakra, mnie nikt nigdy nie pytał o paragony, chociaż u nich zawsze kupowałam, bo rzeczywiście nie w każdej aptece mają od ręki te leki. Ale to zachowanie to szczyt szczytów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 09:14
Monisiek -
Karcia a Ciebie o paragony nie pytali dlatego,ze brałaś Lutinus? Ja musiałam zanosić im paragony, ale to było w moim interesie bo w Artemidzie dawali drugie opakowanie Lutinusu gratis. Czyli zawsze 150zl w kieszeni a z paragonem chodziło o potwierdzenie zakupu, a nie w jakiej aptece. Plus tez prawda, ze w innych aptekach nie ma większości leków do stymulacji od ręki.
-
Emilka, zdrowiej i odpoczywaj.
Jeśli chodzi o paragony, to ja też miałam taką sytuację ale nie odebrałam jej negatywnie. Otóż przed punkcja dostałam recepte na dostinex, clexane i 2 op. Lutinusu. Panie w recepcji powiedziały, że jak wykupie lutinus pod gryfem i wrócę do nich z paragonem, to trzecie dostanę od nich gratis. Mają z nimi układ ale dzięki temu nie mamy problemów z dostępnością leków i nie ma latamy po całym Olsztynie i okolicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 10:43
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Jeśli chodzi o aptekę pod gryfem to pajentki Artemidy mają u nich zniżkę jeśli chodzi o leki nie refundowane.. ale nikt nie ma obowiązku wykupowania w tej aptece.. leki refundowane muszą mieć takie same ceny w każdej aptece..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny