Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni super to w piątek trzeba nic nie robić bo jak tu coś robić z zaciśniętymi kciukami
powodzenia kochana. Kurcze a mnie w piątek nie będzie i odczytam co tam u Ciebie dopiero w niedzielę i ta niepewność mnie wykończy. Serio to jeśli u którejś się coś dzieje to bardzo czekam na relacje a jak nie mam dostępu do neta to cały czas mi siedzi to gdzieś w głowie.
Karcia -
nick nieaktualny
-
Eni33 gratulacje, duże te twoje pęcherzyki. Piątek ogłaszam dniem trzymania kciuków za Eni33, powodzenia, myślami na pewno będę z Tobą.
słomka :) lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyeni33 wrote:Ja po wizycie i oznajmiam ze w piatek punkcje. Ale sie stresuje.pecherzyki urosly naliczylam 10 maja 22mm do 15mm.
Monisiek masz mocarza - jeden ale silny za trzech
Ona nigdy nie miałam histeroskopii zatem nic nie podpowiem.Monisiek lubi tę wiadomość
-
Eni trzymam kciuki.
Są wyniki kariotyp, idziemy na wizytę do genetyk w najbliższy wtorek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 17:12
Ali.G, sonia86, asia-m-b lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Ja po wizycie i oznajmiam ze w piatek punkcje. Ale sie stresuje.pecherzyki urosly naliczylam 10 maja 22mm do 15mm.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Asia m_b a nad jakim wózkiem się zastanawiacie?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asiastokrota wrote:Eni33 jak długo trwała Twoja stymulacja? Brałaś Menopur? Ile jednostek?
-
Dziewczyny właśnie przyjęta zostałam na oddział ginekologiczny. Dopadła mnie hiperka. Płyn w opłucnej i w otrzewnej. Od godziny 17 jestem w szpitalu. Przebadali mnie na wylot. Jestem wykończona a jeszcze musze wypic półtora litra wody po kontraście. No to sobie poleżę. Karcia ile ty leżałaś?