Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:A gdzie dokładnie jest ta apteka?Monisiek
-
nick nieaktualnyTa Apteka pod Gryfem to zbawienie dla nas, bo mają potrzebne leki. Ja dwa lata temu ściągałam Menopur 75 z Białegostoku, bo w Olsztynie nie było a jeśli już gdzieś by mi sprowadzili to 1200 zł za 5 ampułek. A tak to za 400 miałam.
sonia86, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Monisiek wrote:Małgoś, ja miałam nierefundowane leki, ale żadnej zniżki, niestety, nie dostałam, a wiem to stąd, że zapłaciłam dokładnie taką cenę, jaką znalazłam w internecie za dany lek za 100%.
Ja za Menopur 75j placilam taniej..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Eni33 dziękuje za odpowiedź. Zaczynam świrować co i jak będzie u mnie. Wzorując się na Tobie u mnie wyjazd wychodzi 10 października. Boje się...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Jeju ile u was trwaja te stymulacje
Gosiu wychodzi że ok 2 tygodni, ja zaczełam brać menopur dopiero we wtorek 27.09 w 3dcAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja mam brać do niedzieli czyli 6 dni po 225j, w poniedziałek wizyta dr Z powiedział że jeszcze pewnie ze 2 razy wezmę i będziemy obserwować jak sytuacja się rozwija. Wyliczałam sobie według Eni33. Dlatego napisałam że pewnie 10 pic up. Zobaczymy jak będzie...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Ja mam brać do niedzieli czyli 6 dni po 225j, w poniedziałek wizyta dr Z powiedział że jeszcze pewnie ze 2 razy wezmę i będziemy obserwować jak sytuacja się rozwija. Wyliczałam sobie według Eni33. Dlatego napisałam że pewnie 10 pic up. Zobaczymy jak będzie...
po 13 dniach rozsadziloby mam jajniki
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:eve brałam ten lutinus czy jak mu tam ale ja dostałam od razu w aptece drugie opakowanie gratis.Ja za chwilę wyjeżdżam odezwę się w niedziele wieczorem. Trzymajcie się.
a dopiero niedawno babka z apteki powiedziała,że promocja dziala 2+1 gratis i dziewczny z Artemidy źle wydawały.
-
Asia, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Jednej wystarczy 7-8 dni stymulacji, a inna 12 dni będzie potrzebować. To nie matematyka, a szkoda, łatwiej można byłoby zaplanować działania i bez zbędnego stresu przejść to wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:05
Monisiek -
ana1122 wrote:Dziewczyny mi doktor d kazał się zgłosić do niego do 5 dc z wynikiem histerorkopii. Myślicie że już zacznie stymulacje do ivf czy kolejny cykl do dupy. Któras tak miała ze zaczynała od 5 dc? A kto przyjmuje W soboty?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A w tym Białymstoku to przes ten glowny szpital wchodzilyscie.
-
polopiryna wrote:Ana, ja brałam antyki od 5 dnia cyklu. W sobotę rano mam wizytę i wiem, że będzie dr Skłodowska.
-
Nie wchodzi sie tym wejściem dużym głównym tylko po lewej stronie jest wejście na izbę przyjęć na ten oddział. Rano jak dotarliśmy to bylo jeszcze zamknięte wtedy można zadzwonic dzwonkiem to wpuszczą.
-
Dziękuję za informacje,nie będę musiała krążyć po uliczkach i szukać w ciemno.Teraz napewno trafię do tej apteki.Puki co to czekam na @ chodź powinna dziś przyjść to jej niema.Nie przyzwyczajona jestem do odstępstwa od reguły.Juz powinnam zacząć nowy cykl,zawsze było jak w zegarku a tu jak na złość.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902