Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:ana czyli masz tak jak ja od 15 dnia cyklu estrofen który niby ma zapobiegać upośledzeniu komórek tak mi dr Z na ostatniej wizycie powiedział. Czyli generalnie pewnie listopad\ początek grudnia to będzie Twój miesiąc i super prezent na święta
. Asia08 możliwe że ta Łuczak jest z Nidzicy może się przesłyszałam ale tak jak mówię nie polecam
.
Dziewczyny a jak wirusologia jest ważna do końca października a do punkcji będę podchodzić W listopadzie to mi podciągną te badania czy musimy robić jeszcze raz? -
Ana myślę że na 100% Ci podciągną te badania i nie będziesz musiała ich powtarzać. Ja pytałam się Zbrocha czy jak będę podchodzić za kilka cykli ponownie do ivf to czy będę musiała wszystko powtarzać to powiedział że generalnie badania są ważne 3 miesiące ale do pól roku przymykają oko.Ja czekam na @ która ma przyjść 12 i jakoś jeszcze się łudzę że może coś zakiełkuje bo niby teraz odpuściliśmy starania ale w tych dniach jednak odpuścić zupełnie się nie da
no ale wiadomo że 12 zaleję mnie fala morza czerwonego znowu niestety ale pomarzyć można
Karcia -
To super bo dziś już poszło 600 zł A powtarzać to kolejne pieniądze. kurde jakie my wszystkie bogate musimy być żeby podchodzić do ivf i się W ogóle leczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 21:53
Asia08 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:To super bo dziś już poszło 600 zł A powtarzać to kolejne pieniądze. kurde jakie my wszystkie bogate musimy być żeby podchodzić do ivf i się W ogóle leczyć
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Mam nadzieje że nie trafie na dr S macie takie złe zdanie na jej temat. Dzisiaj z dr Z była jakaś kobieta ale nie wiem czy to była ona. Nie odzywała się tylko stała. Dziwnie się czułam w jej obecności, nie bardzo wiem w jaki celu tam była.
-
Gosia321 wrote:A od kiedy zaczelas brac acard
Gosia321 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana1122 ja dostałam @ 1 października. 5 zaczynam brać antyki.Chyba juz w połowie listopada będzie po wszystkim.A jeśli mówicie o nowej lekarce to dr.Patrycja Malarkiewicz chyba dopiero się uczy.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
120zl i 110zl zalezy od pokoju bo jest wiekszy i mniejszy. Oczywiscie cena za 2 osoby.
-
[email protected] wrote:Ana1122 ja dostałam @ 1 października. 5 zaczynam brać antyki.Chyba juz w połowie listopada będzie po wszystkim.A jeśli mówicie o nowej lekarce to dr.Patrycja Malarkiewicz chyba dopiero się uczy.
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Przepraszam pomyliłam się to dr.Paulina Malarkiewicz.
-
nick nieaktualny
-
Super gratulacje, zazdroszczę ja chodzę jak hipopotam, mam wrażenie że brzuch mi zaraz pęknie. U mnie punkcja może w piątek albo sobotę...
polopiryna lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana1122 a masz już ustalone leki?Ja od jutra marvelon i 21 października wizyta.Z niej chyba wyjdę z receptami.Moj lekarz to D, ale że nie przyjmuje 20-tego to zapisano mnie do Wiśniewskiego.To dobry lekarz?czy może powinnam pójść dzień wcześniej do Domitrza?
Ana na kiedy masz wizytę? Razem zawsze jest ciekawie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Waśniewski był moim lekarzem prowadzącym przed Artemida. Ja mam bardzo dobre zdanie na jego temat, polecamAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Super gratulacje, zazdroszczę ja chodzę jak hipopotam, mam wrażenie że brzuch mi zaraz pęknie. U mnie punkcja może w piątek albo sobotę...
Malawiki, ja byłam raz u Waśniewskiego. Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił...w ogóle to dr Waśniewski jest muzykiem. Gra na basie w takiej amatorskiej kapeli złożonej z lekarzy - The Painkillersasiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF