Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Ana1122 a masz już ustalone leki?Ja od jutra marvelon i 21 października wizyta.Z niej chyba wyjdę z receptami.Moj lekarz to D, ale że nie przyjmuje 20-tego to zapisano mnie do Wiśniewskiego.To dobry lekarz?czy może powinnam pójść dzień wcześniej do Domitrza?
Ana na kiedy masz wizytę? Razem zawsze jest ciekawie. -
Polopiryna trzymam kciuki.&&&
polopiryna lubi tę wiadomość
-
Karcia, cicho, bo się wszystkie pospały
Ja już na nogach. Piję kawkę i biorę się za przygotowania do podróży. Muszę trochę ogarnąć chałupkę, spakować się i dokupić parę rzeczy na wyjazd. Jedziemy dziś po południu. Nocujemy u mojego brata, a jutro rano na zabiegWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 07:48
asia-m-b, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Swoją drogą-Cenia się Ci nasi lekarze, 250 zł to sporo kasy...
-
asia-m-b wrote:Słomka co u Ciebie kochana? Jak po poniedziałkowej wizycie?
, mamy serduszko i 3mm maluszka
Dr Z zaniepokoił się tylko tym, ze w jednym miejscu mam za mała gęstość i na USG było widać prześwity.
A powiedzcie mi czy jak chodzicie do dr W u niego do gabinetu to badania robicie prywatnie czy jakos na NFZ?
W poniedzialek jak dziewczyny w recepcji uzupełniały mi kartę ciąży, to mówiły ze to już dzisiaj kolejna
Tak poszłam do dr Z na pierwszą wizytę i teraz mam zagwozdkę czy dalej umawiać się do niego czy lepiej do kogoś kto jest na miejscu do dr W albo dr P. Bo jak coś się bedzie działo złego to z dr Z z Bialegostoku tylko przez Tel pomoże...eni33, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Słomka gratulacje
Co do badań to ja robię prywatnie. Taki standardowy zestaw jaki musiałam do tej pory robić 2 razy czyli morfologia+mocz+TSH+glukoza kosztuje około 37zł w szpitalu miejskim. Mają też cennik na swojej stronie. Jak masz przystępnego lekarza rodzinnego to może on będzie mógł je wypisać na NFZ?
słomka :) lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Małgoś jak wizyta u genetyka, z tego co pamiętam to we wtorek byłaś umówiona?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos to dziwne ze nie dala ci skierowan od razu na wszystkie badania ja dostalam za jednym razem. Tylko ze ja jej powiedzialam ze w pazdzierniku mamy kolejne podejscie do in vitro i zalezy mi na czasieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤