Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek moja kochana ja tu wyczuwam ciążę!
Z całego serca życzę Ci przyrostu! Zrób po 48 godzinach.. plamieniem się nie martw, bo to się zdarza. Trzymam kciuki &&&&&&&& i koniecznie daj znać!
Monisiek, słomka :), malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyMonisiek - beta powyżej 5, czyli ciąża. Niech przyrasta - trzymam kciukasy.
Słomka - Moją ciążę prowadził dr W i ogólnie jestem zadowolona. Na każdą wizytę musiałam robić morfologię, mocz i glukozę. Potem dochodziły rożne badania, typu wr, grupa krwi... Ale rozkładał to na różne wizyty, zatem nie było wielkiego booom na jedno spotkanie. Jak był na urlopie, to kierował do dr Martyna, który miał gabinet w tym samym budynku, co on. Poślizgi były zawsze takie jak w Artemidzie. Pani A (recepcjonistka) czasem robiła problem z zapisem na późniejszą godzinę, ale ona często miewała muchy w nosie. W 33 tc położył mnie w szpitalu, bo coś mu się w przepływach nie podobało. Niby na dwa tygodnie, a leżałam do końca. W Szpitalu wkurzyłam się na niego, bo kilka razy prosiłam, żeby to on mnie zbadał, bo jedna Pani dr nie mogła się tam wykazać kompetencjami i mnie nieźle nastraszyła - obiecywał, że przyjdzie i nigdy go nie zobaczyłam. Olał mnie, ale mimo wszystko bardzo go cenię.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Monisiek zobaczysz będzie z tego ciąża. ŻyCzę Ci tego i trzymam kciuki.
Malawiki u mnie sytuacja nie jest chyba jeszcze taka dobra. Woda w brzuchu jeszcze się nie wchłonęła. D-dimery ponad normę. Norma poniżej 500 a mój wyniki dzis to 4800. Dlatego niestety musze przyjmowac zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Za tydzień mam zgłosić się na kontrolne badanie d-dimerów. Jajniki już wróciły do swoich rozmiarów. Dostałam miesiączkę i w poniedziałek wybieram sie do Artemidy. Zobaczymy co powie dr Z ale myślę że ze względu na zastrzyki będę musiała poczekać na transfer do następnego cyklu. -
Monisiek musisz być w ciąży nie ma innej opcji
Emilka ja D-dimery miałam też ponad 5 tyś dostawałam zastrzyki i spadły do 2,5 tyś i z tym wynikiem mnie wypuścili i nie kazali już brać nic w domu mówili że to samo się unormuje tak jak i tsh.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
asia-m-b wrote:Monisiek moja kochana ja tu wyczuwam ciążę!
Z całego serca życzę Ci przyrostu! Zrób po 48 godzinach.. plamieniem się nie martw, bo to się zdarza. Trzymam kciuki &&&&&&&& i koniecznie daj znać!
Monisiek trzymam wszystkie kciuki
U mnie wczoraj wieczorem na aplikatorze czerwone nitki, dzisiaj rano plamy na wkładce- staram się nie myśleć źle, ale mam obawy. Czy powinnam w takiej sytuacji widzieć się z lekarzem?asia-m-b lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Monisiek zobaczysz będzie z tego ciąża. ŻyCzę Ci tego i trzymam kciuki.
Malawiki u mnie sytuacja nie jest chyba jeszcze taka dobra. Woda w brzuchu jeszcze się nie wchłonęła. D-dimery ponad normę. Norma poniżej 500 a mój wyniki dzis to 4800. Dlatego niestety musze przyjmowac zastrzyki na rozrzedzenie krwi. Za tydzień mam zgłosić się na kontrolne badanie d-dimerów. Jajniki już wróciły do swoich rozmiarów. Dostałam miesiączkę i w poniedziałek wybieram sie do Artemidy. Zobaczymy co powie dr Z ale myślę że ze względu na zastrzyki będę musiała poczekać na transfer do następnego cyklu.
Zastrzyki z fraxiparyny mozna przyjmoeac w ciazy a nawet w niektorych klinikach jest to standard wiec mysle ze nie bedzie mialo to wplywu na przesuniecie. Ale zalezy w ktorym dniu cyklu jestes i czy mialas podchodzic na natutalnym cyklu czy na estrofemie?e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
słomka :) wrote:Co by nie myśleć Asia ma dobre przeczucia- moją ciążę też wyczuła wczesniej nosem
Monisiek trzymam wszystkie kciuki
U mnie wczoraj wieczorem na aplikatorze czerwone nitki, dzisiaj rano plamy na wkładce- staram się nie myśleć źle, ale mam obawy. Czy powinnam w takiej sytuacji widzieć się z lekarzem?
Ale dla spokoju mozesz zadzwonic i skonsultowac to z lekarzemBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słomka jesli sie denerwujesz to jedź do lekarza ale tak jak piszą dziewczyny pewnie od aplikacji.. nic zlego sie nie dzieje. Lekarz może Ci zmienić na duphaston.. mi tak zrobił
Monisiek na spokojnie zobaczysz BĘDZIE DOBRZE
Polopiryna myślami jesteśmy z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 08:59
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."