Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopiryna kciuki zacisniete.
-
Gosia321 wrote:Super ze w koncu wyszlas i lepiej sie czujesz
Zastrzyki z fraxiparyny mozna przyjmoeac w ciazy a nawet w niektorych klinikach jest to standard wiec mysle ze nie bedzie mialo to wplywu na przesuniecie. Ale zalezy w ktorym dniu cyklu jestes i czy mialas podchodzic na natutalnym cyklu czy na estrofemie?
Gosiu bardzo mnie pocieszyłaś. Jestem w 4 dniu cyklu i dr Z mówił że będę podchodzić do transferu na naturalnym cyklu. W poniedziałek mam wizytę w Artemidzie.eni33 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Monisiek - beta powyżej 5, czyli ciąża. Niech przyrasta - trzymam kciukasy.
Słomka - Moją ciążę prowadził dr W i ogólnie jestem zadowolona. Na każdą wizytę musiałam robić morfologię, mocz i glukozę. Potem dochodziły rożne badania, typu wr, grupa krwi... Ale rozkładał to na różne wizyty, zatem nie było wielkiego booom na jedno spotkanie. Jak był na urlopie, to kierował do dr Martyna, który miał gabinet w tym samym budynku, co on. Poślizgi były zawsze takie jak w Artemidzie. Pani A (recepcjonistka) czasem robiła problem z zapisem na późniejszą godzinę, ale ona często miewała muchy w nosie. W 33 tc położył mnie w szpitalu, bo coś mu się w przepływach nie podobało. Niby na dwa tygodnie, a leżałam do końca. W Szpitalu wkurzyłam się na niego, bo kilka razy prosiłam, żeby to on mnie zbadał, bo jedna Pani dr nie mogła się tam wykazać kompetencjami i mnie nieźle nastraszyła - obiecywał, że przyjdzie i nigdy go nie zobaczyłam. Olał mnie, ale mimo wszystko bardzo go cenię.
Z tą panią A z recepcji to mam wrażenie,że przez telefon dużo gorzej się z nią dogadać niż na miejscu.Niemnie też się z nią miałam na początku przy przejściu z Artemidy do gabinetu, wkurzyłam się niesamowicie. -
słomka :) wrote:Co by nie myśleć Asia ma dobre przeczucia- moją ciążę też wyczuła wczesniej nosem
Monisiek trzymam wszystkie kciuki
U mnie wczoraj wieczorem na aplikatorze czerwone nitki, dzisiaj rano plamy na wkładce- staram się nie myśleć źle, ale mam obawy. Czy powinnam w takiej sytuacji widzieć się z lekarzem? -
A jak to bylo u was z sexem po transwerze.
-
ona84 co masz sie nie obudzic, przeciez to zabieg jest a nie operacja na otwartym sercu wiec spoko loko dobre nastawienie ktore masz i juz jako zdrowa przyszla mamusia ruszaj dalej w staraniach
powodzenia!
Polopiryna kciuki zacisniete i czekamy na relacje &&&&&&&&&& -
Hej Kobietki. Dziękuję za wsparcie :* Jestem już u brata w domku. Czuję się dobrze, tylko brzuch trochę boli, zwłaszcza jak się ruszam.
Jeśli dobrze zrozumiałam lekarza, to pobrali 15, więc te Wasze kciuki musiały być naprawdę mocno zaciśnięte. Teraz czekamy na telefon i zobaczymy, co będzie dalejasiastokrota, Izaura, malgos741, nadziejka88, asia-m-b, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
eni33 wrote:A jak to bylo u was z sexem po transwerze.
Nam mówili że nie wolno, skurcze nie są wskazane.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
polopiryna wrote:Hej Kobietki. Dziękuję za wsparcie :* Jestem już u brata w domku. Czuję się dobrze, tylko brzuch trochę boli, zwłaszcza jak się ruszam.
Jeśli dobrze zrozumiałam lekarza, to pobrali 15, więc te Wasze kciuki musiały być naprawdę mocno zaciśnięte. Teraz czekamy na telefon i zobaczymy, co będzie dalej
Super, gratulacje kciuki zaciśnięta nadal. Teraz czekamy na zapłodnienie i ładny podział komóreczek. Myśl pozytywnie, będzie dobrze.polopiryna lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey jestem zdrowa jak byk dzis o18 do malakiewicza mam sie wstawic a jutro laparoskopi.kazdy pyta czy sie boje a ja ze nie albo sie obudze albo nieAsia
4 x iui
4 próby ivf
Dziewczyny a ja jestem po wizycie. Dzisiaj koniec stymulacji (nareszcie). Endometrium 11mm, pęcherzyki 2x22mm, 2x20mm, 2x19mm, 1x18mm, dr D reszty nie mierzył stwierdził że tylko te największe zobaczy a wszystkie i tak wyjmie
Punkcja w sobotę o 8.10. Cieszę się,że to już....
Izaura, Gosia321, malgos741, asia-m-b, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ona powodzenia na zabiegu.Musisz się obudzić nie ma innego wyjścia.
Polopiryna super wynik,teraz tylko odpoczywaj.
Asiastokrota trzymamy kciukasy za sobotę.
Same piękne wieści.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Gosiu bardzo mnie pocieszyłaś. Jestem w 4 dniu cyklu i dr Z mówił że będę podchodzić do transferu na naturalnym cyklu. W poniedziałek mam wizytę w Artemidzie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:Hej Kobietki. Dziękuję za wsparcie :* Jestem już u brata w domku. Czuję się dobrze, tylko brzuch trochę boli, zwłaszcza jak się ruszam.
Jeśli dobrze zrozumiałam lekarza, to pobrali 15, więc te Wasze kciuki musiały być naprawdę mocno zaciśnięte. Teraz czekamy na telefon i zobaczymy, co będzie dalej✊✊✊
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤