Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Hej Kobietki. Dziękuję za wsparcie :* Jestem już u brata w domku. Czuję się dobrze, tylko brzuch trochę boli, zwłaszcza jak się ruszam.
Jeśli dobrze zrozumiałam lekarza, to pobrali 15, więc te Wasze kciuki musiały być naprawdę mocno zaciśnięte. Teraz czekamy na telefon i zobaczymy, co będzie daleja daje juz pójdzie z górki i bedzie pięknie
polopiryna lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Malgos a z kad jestes ? Moze udaloby sie zamienic z kims twoj Menopur na kogos z dluzszym terminem
Narazie to tylko moje gdybanie bo nie wiem czy dostane 75 na dalsza stymulacje czy moze wypisze 60001.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pisała do dr Z i wyobraźcie sobie ze nie kazał nic więcej robić tylko przychodzić i przystępować do ifv. .no zesz i tak porobie badania... wiem jakie..trochę na niż trochę prywatnie..Ale się wkurzylam ..
ps a wiecie jaka jest różnica cen badań genetycznych między dziecięcym a artemida :
No.czynnik v leiden szp.Dz 170zł artemida 270zł.. i prawie ze wszystkimi badaniami tak jest..Ale kosza kasę. .01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A to ty masz nr do dr Z to podaj bo moze kiedys sie przyda.
-
Karcia, pogoda ostatnio nie nastraja pozytywnie. Ale w Białymstoku już słoneczko się przebija. Pewnie niedługo zawita i do Ciebie. A w międzyczasie strzel sobie aromatyczną gorącą kąpiel, wypij kakałko, winko czy co tam jeszcze. Będzie dobrze :* Ja idę podmuchać w niebo, to może szybciej słońce do Was dotrze19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Gosia321 wrote:Jesli dostane 75 na reszte stymulacji to moge sie z toba zamienic jesli chcesz01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczyny czy wy też brałyście ovitrelle 2 dni przed punkcja? Ja mam punkcję w sobotę i mam wstrzyknąć dzisiaj to dobrze?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziś bhcg 4,4. Ale lipa. Rzygać mi się chce cały czas, teraz wiem, że od leków. Przynajmniej coś u mnie drgnęło, wcześniej zawsze miałam betę 0,1, nie więcej. No to teraz popłaczę sobie w poduszkę, wyżalę się mężowi w słuchawkę, i pomyślę, co dalej. Liczyłam bardzo, że się udało, ale nie tym razem. Nie wiem, co dalejMonisiek
-
Monisiek brak mi slow. Nawet nie wiem co napisac bo wiem ze nic cie nie pocieszy. Płacz to normalne w takiej sytuacji.
-
Monisiek wrote:Dziś bhcg 4,4. Ale lipa. Rzygać mi się chce cały czas, teraz wiem, że od leków. Przynajmniej coś u mnie drgnęło, wcześniej zawsze miałam betę 0,1, nie więcej. No to teraz popłaczę sobie w poduszkę, wyżalę się mężowi w słuchawkę, i pomyślę, co dalej. Liczyłam bardzo, że się udało, ale nie tym razem. Nie wiem, co dalej
Monisiek jest mi CHOLERNIE przykro! przytulam :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Monisiek wrote:Dziś bhcg 4,4. Ale lipa. Rzygać mi się chce cały czas, teraz wiem, że od leków. Przynajmniej coś u mnie drgnęło, wcześniej zawsze miałam betę 0,1, nie więcej. No to teraz popłaczę sobie w poduszkę, wyżalę się mężowi w słuchawkę, i pomyślę, co dalej. Liczyłam bardzo, że się udało, ale nie tym razem. Nie wiem, co dalej
A masz mrozaki ??Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤