Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek wrote:Dziś bhcg 4,4. Ale lipa. Rzygać mi się chce cały czas, teraz wiem, że od leków. Przynajmniej coś u mnie drgnęło, wcześniej zawsze miałam betę 0,1, nie więcej. No to teraz popłaczę sobie w poduszkę, wyżalę się mężowi w słuchawkę, i pomyślę, co dalej. Liczyłam bardzo, że się udało, ale nie tym razem. Nie wiem, co dalej
-
Monisiek tule mocno..wiem co czujesz
A badania genetyczne miałaś robione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 17:49
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Monisiek bardzo mi przykro...wypłacz się kochana, nie duś tego w sobie. Pamiętaj jesteśmy tu dla ciebie i wspieramy. Przytulam mocno mocnoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Monisiek wiem co czujesz i przez kilka dni będzie Ci naprawdę ciężko mi np nie chciało się wstawać bo nie miałam celu by żyć ale uwierz mi że to minie i pewnie teraz odpuścisz na jakiś czas ale za kilka dni\tygodni znów wrócisz do starań.No niestety życie nie jest łatwe ale nikt nie obiecywał że będzie ławto. Wpadnij do mnie kochana to popłaczemy razem i upijemy się żeby zapomieć o Bożym świecie...
Monisiek, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
Dziewczyny jak zaczęłam brać te dhea zauważyłam że czuje się O niebo lepiej. Nie jestem tak bardzo zmęczona jak zawsze I tak jakby mniej się stresuje głupotami. Super ten lek
-
Monisiek wrote:Dzięki, dziewczyny.
Gosia321, nie mam mrozaczków, bo tylko 1 komórkę miałam.
Ile razy można upadać na kolana? Już nie mam sił się podnosić. Jestem w czarnej dupie.
Dobrze, że jesteście.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny