X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ja miałam u dr S druga iui i wtedy byla o niebo lepsza od dr d który robił mi pierwsza. Ale na wizyty usg to omijam ja szerokim łukiem bo poszłam kiedys na kontrole czy pęcherzyki pękły to znalazła mi jeden jajnik i bylo juz po owulacji a drugiego jajnika nie potrafila znalezc przez ok 10 minut aż w końcu powiedziała ze nie widzi ale chyba pekl. Wyszłam z gabinetu z szyderczym uśmiechem ze według jej usg to mam jeden jajnik. Dobrze eve piszesz. Gdyby to było na NFZ to spoko zdaza sie ale za 200 zl to jest jakies nieporozumienie taka wizyta.
    Popieram

malgos741 lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ja miałam u dr S druga iui i wtedy byla o niebo lepsza od dr d który robił mi pierwsza. Ale na wizyty usg to omijam ja szerokim łukiem bo poszłam kiedys na kontrole czy pęcherzyki pękły to znalazła mi jeden jajnik i bylo juz po owulacji a drugiego jajnika nie potrafila znalezc przez ok 10 minut aż w końcu powiedziała ze nie widzi ale chyba pekl. Wyszłam z gabinetu z szyderczym uśmiechem ze według jej usg to mam jeden jajnik. Dobrze eve piszesz. Gdyby to było na NFZ to spoko zdaza sie ale za 200 zl to jest jakies nieporozumienie taka wizyta.
    MAM dokładnie takie samo zdanie. Za taką kasę, to chcę wychodzić z gabinetu z rzetelnymi informacjami. O tyle jest u niej ok, że atmosfera luźna i bez żadnych skrupułów weszlabym do niej na wizytę z dzieckiem, a do innych już bym miała obawy. Te recepcljonistki są spoko i zawsze się oferują jako niańki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Dziewczyny sama sobie wczoraj zrobilam lh i fsh w 3dc i przez rok strasznie mi sie pogorszyly wyniki. ze stosunku 1:1 przy poziomach ok 6 mam teraz lh 5,13 a fsh 12,93 czyli jakieś 0,4.

Pytanie do dziewczyn z niskim amh jakie macie poziomy fsh bo ja podejrzewam ze znowu mi sie zmniejszyla rezerwa. szlag by to trafil....eh....
    Aż spojrzałam na swoje wyniki, ale ja nie mam obniżonej rezerwy 3dc: Lh 3,9, a fsh 6,2. Innym razem Lh 4,25 fsh 3,91. Dawno temu Lh 3,29, a fsh 6,6.

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena spoko u ciebie ja takie wyniki miałam rok temu a teraz lipa.....

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pamiętam muszę zrobić nowe bo od kwietnia luz z dodawaniem krwi był..
    a co do doktor to też mnie wkutzalo ze na każdej wizycie do kogoś innego.. a d.S to jeszcze spisała wyniki i rozmiary jajek i poleciała do dr. Z.. a prosiłam żeby baby w recepcji wpisały mnie do niego...ehh

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie zrozumiałyscie mnie. Ja oczywiście nie jestem zadowolona z jej umiejetnosci. Chodziło mi o to, że nie przeszkadza mi jeśli lekarz jest w krotkich spodenkach i jesli ugryzie szarlotkę to tez nic sie nie dzieje.. mi to nie przeszkadza ale rozumiem też, że niektórzy wolą żeby było bardziej oficjalnie.

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Dziewczyny nie zrozumiałyscie mnie. Ja oczywiście nie jestem zadowolona z jej umiejetnosci. Chodziło mi o to, że nie przeszkadza mi jeśli lekarz jest w krotkich spodenkach i jesli ugryzie szarlotkę to tez nic sie nie dzieje.. mi to nie przeszkadza ale rozumiem też, że niektórzy wolą żeby było bardziej oficjalnie.
    A taki luz to mi akurat nie przeszkadza. A twoje bliźniaki już się nie mogą doczekać brata?

• Makumba Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Makumba kiedy planuje wystartować ponownie? hmm sama nie wiem póki co starania naturalne :) a na kolejne ivf nie mam pieniędzy puki co. Myślę że w najlepszym przypadku to marzec ale jeszcze się łudzę że będzie mi dane jednak zajść naturalnie... nadzieja matką głupich jak tą mówią.

Ile Ty Karcia masz lat?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    A taki luz to mi akurat nie przeszkadza. A twoje bliźniaki już się nie mogą doczekać brata?
    Dokładnie przebierają nóżkami :-) są przekochane! Czytają książki do brzuszka, śpiewają piosenki, codziennie przed snem "dobranoc Jasiu" "kocham Cię Jasiu" bardzo mnie to cieszy i rozczula :-)

Gosia321, Ali.G lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Makumba Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Ena prawdopodobnie we wtorek. Boje się co tam zastanę.

Emilka przestań złorzeczyć...

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Dokładnie przebierają nóżkami :-) są przekochane! Czytają książki do brzuszka, śpiewają piosenki, codziennie przed snem "dobranoc Jasiu" "kocham Cię Jasiu" bardzo mnie to cieszy i rozczula :-)

Miło :) ile mają lat?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polopiryna napisz coś :) Jak się czujesz?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Polopiryna?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja właśnie dotarłam do Białegostoku. Proszę trzymajcie kciuki jutro za mnie. Mam stresa... Boję się też że nie będziemy mogli rano znaleźć tej izby przyjęć. Mam wyznaczona niby godzine 8.10

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia spokojnie znajdziecie. Nawet jak wejdziesz głównym wejściem to tam siedzi taka pani i ona Wam wytłumaczy jak macie tam sie dostać. Powodzenia :)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Hej dziewczyny ja właśnie dotarłam do Białegostoku. Proszę trzymajcie kciuki jutro za mnie. Mam stresa... Boję się też że nie będziemy mogli rano znaleźć tej izby przyjęć. Mam wyznaczona niby godzine 8.10

Na luzie znajdziecie. Nie martw się takimi rzeczami. Chyba Emilka pisała, że wejście jest z boku?
    3mam kciuki! Wszystko będzie dobrze!

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wejście jest po lewej stronie stojąc naprzeciw wejscia głównego. Jak będzie zamknięte to dzwonić. My byliśmy tam bardzo wcześnie wiec musielismy dzwonić żeby nas wpuścili.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za info mój mąż też krzyczy żebym nie przejmowała się pierdołami ;)

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastokrota trzymam kciuki ..

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastokrota &&&& jutro myslami z Tobą

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ