Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ja miałam u dr S druga iui i wtedy byla o niebo lepsza od dr d który robił mi pierwsza. Ale na wizyty usg to omijam ja szerokim łukiem bo poszłam kiedys na kontrole czy pęcherzyki pękły to znalazła mi jeden jajnik i bylo juz po owulacji a drugiego jajnika nie potrafila znalezc przez ok 10 minut aż w końcu powiedziała ze nie widzi ale chyba pekl. Wyszłam z gabinetu z szyderczym uśmiechem ze według jej usg to mam jeden jajnik. Dobrze eve piszesz. Gdyby to było na NFZ to spoko zdaza sie ale za 200 zl to jest jakies nieporozumienie taka wizyta.
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ja miałam u dr S druga iui i wtedy byla o niebo lepsza od dr d który robił mi pierwsza. Ale na wizyty usg to omijam ja szerokim łukiem bo poszłam kiedys na kontrole czy pęcherzyki pękły to znalazła mi jeden jajnik i bylo juz po owulacji a drugiego jajnika nie potrafila znalezc przez ok 10 minut aż w końcu powiedziała ze nie widzi ale chyba pekl. Wyszłam z gabinetu z szyderczym uśmiechem ze według jej usg to mam jeden jajnik. Dobrze eve piszesz. Gdyby to było na NFZ to spoko zdaza sie ale za 200 zl to jest jakies nieporozumienie taka wizyta.
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Dziewczyny sama sobie wczoraj zrobilam lh i fsh w 3dc i przez rok strasznie mi sie pogorszyly wyniki. ze stosunku 1:1 przy poziomach ok 6 mam teraz lh 5,13 a fsh 12,93 czyli jakieś 0,4.
Pytanie do dziewczyn z niskim amh jakie macie poziomy fsh bo ja podejrzewam ze znowu mi sie zmniejszyla rezerwa. szlag by to trafil....eh.... -
Ja nie pamiętam muszę zrobić nowe bo od kwietnia luz z dodawaniem krwi był..
a co do doktor to też mnie wkutzalo ze na każdej wizycie do kogoś innego.. a d.S to jeszcze spisała wyniki i rozmiary jajek i poleciała do dr. Z.. a prosiłam żeby baby w recepcji wpisały mnie do niego...ehh01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny nie zrozumiałyscie mnie. Ja oczywiście nie jestem zadowolona z jej umiejetnosci. Chodziło mi o to, że nie przeszkadza mi jeśli lekarz jest w krotkich spodenkach i jesli ugryzie szarlotkę to tez nic sie nie dzieje.. mi to nie przeszkadza ale rozumiem też, że niektórzy wolą żeby było bardziej oficjalnie.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Dziewczyny nie zrozumiałyscie mnie. Ja oczywiście nie jestem zadowolona z jej umiejetnosci. Chodziło mi o to, że nie przeszkadza mi jeśli lekarz jest w krotkich spodenkach i jesli ugryzie szarlotkę to tez nic sie nie dzieje.. mi to nie przeszkadza ale rozumiem też, że niektórzy wolą żeby było bardziej oficjalnie.
-
Karcia wrote:Makumba kiedy planuje wystartować ponownie? hmm sama nie wiem póki co starania naturalne
a na kolejne ivf nie mam pieniędzy puki co. Myślę że w najlepszym przypadku to marzec ale jeszcze się łudzę że będzie mi dane jednak zajść naturalnie... nadzieja matką głupich jak tą mówią.
Ile Ty Karcia masz lat? -
Ena wrote:A taki luz to mi akurat nie przeszkadza. A twoje bliźniaki już się nie mogą doczekać brata?
są przekochane! Czytają książki do brzuszka, śpiewają piosenki, codziennie przed snem "dobranoc Jasiu" "kocham Cię Jasiu" bardzo mnie to cieszy i rozczula
Gosia321, Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej dziewczyny ja właśnie dotarłam do Białegostoku. Proszę trzymajcie kciuki jutro za mnie. Mam stresa... Boję się też że nie będziemy mogli rano znaleźć tej izby przyjęć. Mam wyznaczona niby godzine 8.10Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Hej dziewczyny ja właśnie dotarłam do Białegostoku. Proszę trzymajcie kciuki jutro za mnie. Mam stresa... Boję się też że nie będziemy mogli rano znaleźć tej izby przyjęć. Mam wyznaczona niby godzine 8.10
Na luzie znajdziecie. Nie martw się takimi rzeczami. Chyba Emilka pisała, że wejście jest z boku?
3mam kciuki! Wszystko będzie dobrze!
-
nick nieaktualny