Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopiryna pięknie! Gratulacje niech się pięknie dzielą ♥
Asia super! &&&&&&&&&&&& za dalsze losy Waszych komóreczek niech będzie dobrze!asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Polopiryna, Asia - trzymam kciuki.
Ja dziś odbieram męża z lotniska, będziemy razem myśleć, co dalej.
Kto wie, jaką trzeba zrobić przerwę po stymulacji, tzn. kiedy ewentualnie możemy znowu próbować?e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Monisiek -
nick nieaktualnyAsiastokrotka, polopiryna super wieści. Oby dalej tak pozytywnie.
Dziewczyny help potrzebuję informacji, bo byłam u dr S i wiem, że nic nie wiem. W czwartek byłam u niej 12 dc - endo prawie 8 mm, pęcherzyk 16 mm i Estradiol 95 albo 93 (nie pamiętam). Dziś 14 dc -endo 8mm, pęcherzyk 18mm i estradiol 53. Kurde czemu to tak spadło? Jest jeszcze szansa, że coś z niego będzie? We wtorek wszystko się wyjaśni, bo idę do dr R, ale wy może miałyście podobnie albo coś w tej kwestii wiecie. -
A ja mam tez pytanie boli mnie zab zapisalam sie do dentysty na wizyte ale jak wiecie jestem po transwerze. Czytam w necie ze moge isc a co wy o tym myslicie.
-
nick nieaktualny
-
Eni33 idź i to koniecznie teraz są specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży tylko powiedz co i jak. Ja przed ta próba poszlam do swojej dentystki wszystko po sprawdzać i rozmawiał z nią o znieczuleniach. Zapalenie jest o wiele groźniejsze niż znieczulenie.
eni33, asia-m-b lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wrote:Dziewczyny, mocno trzymam kciuki.
Asia dlaczego lepiej w Białym niż w Gdańsku?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:Asiastokrotka, polopiryna super wieści. Oby dalej tak pozytywnie.
Dziewczyny help potrzebuję informacji, bo byłam u dr S i wiem, że nic nie wiem. W czwartek byłam u niej 12 dc - endo prawie 8 mm, pęcherzyk 16 mm i Estradiol 95 albo 93 (nie pamiętam). Dziś 14 dc -endo 8mm, pęcherzyk 18mm i estradiol 53. Kurde czemu to tak spadło? Jest jeszcze szansa, że coś z niego będzie? We wtorek wszystko się wyjaśni, bo idę do dr R, ale wy może miałyście podobnie albo coś w tej kwestii wiecie. -
nick nieaktualny
-
Monisiek wrote:Polopiryna, Asia - trzymam kciuki.
Ja dziś odbieram męża z lotniska, będziemy razem myśleć, co dalej.
Kto wie, jaką trzeba zrobić przerwę po stymulacji, tzn. kiedy ewentualnie możemy znowu próbować?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia m-b mam prośbę, napisz mi proszę czy criotransfery miałaś wykonywane na naturalnych cyklach? Ja dzisiaj byłam na kontroli po hiperce u dr P, stwierdził, że jajniki jeszcze trochę powiększone i trochę płynu jeszcze się utrzymuje więc criotransfer dopiero w przyszłym cyklu. Jak to u Ciebie wygladalo, miałaś jakieś leki, czy rozmrazane są wszystkie zarodki, czy tylko jeden?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Gosia321 wrote:Ze ja ?? Nie mam nic w prv
Gosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sonia my mieliśmy crio bez leków czyli na cyklu naturalnym. Wszystko zależy od Twoich cykli, jeśli normalnie owulujesz to pewnie cykl naturalny będziesz miała. Wygląda to tak, że stawiasz się na wizycie mniej więcej przed owulacją 10dc na monitoring, dr sprawdza endometrium i pęcherzyk, ja dwa dni później miałam wizytę: monitoring i pęcherzyk był gotowy, także wyprosiłam ovitrelle na pęknięcie i zaczęłam brać progesteron, następnie za 5 dni crio, bo blastocysty 5 dniowe
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asiastokrota wrote:Wiesz tu wszystko było lepiej, szybciej, sprawniej, konkretniej. Zdecydowanie lepiej się czuje, mniej boli. Mam okropne wspomnienia z Gdańska... Tu cała stymulacja wyglądała inaczej, mniej leków, nie była taka obciazajaca psychicznie i fizycznie jak tam. Mam tez ogromną nadzieję że zakończy się w 100% inaczej
kciuki zaciśnięte!!! ✊✊✊