Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam puncję o 9.00 i następnego dnia dzwonili ok 9.00..
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczynki a jak bralyscie suplementy to nic wam nie dolegalo?chodzi mi o jakieś problemy jelitowe.???
Ja mam takiego dołka,sadze że to ta pogoda...ale zmartwiona jestem.Sama nie wiem czy dobrze robię podchodząc do ivf.Istatnio miałam sen o mojej zmarłej siostrze,ktora mówiła mi tak: "Iwona nie zachodz w tą ciążę".zalamalam się,strasznie to przeżyłam,pochowalismy ja niecały rok temu-przegrala z rakiem.Czy ona mnie ostrzega!az mnie mrozi jak o tym myślę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyAsiastokrotka nie dziwię się, że masz klaustrofobię myślową. Też bym tylko na tym się skupiała.
Malawiki ja nie biorę suplementów, tylko kwas foliowy i czasem jakieś witaminy. Nie miewam dolegliwości jelitowych. Ten sen straszny, ale nie bierz go sobie do serca.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Malawiki ja biorę Q10 kwas foliowy i wit d3.. ale nic nie odczuwam.. Może pomódl się za siostrę.. ona na pewno chciałaby żebyś miała dziecko...01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja biorę folik, witaminę d i magnez, żadnych rewolucji jelitowych nie mam. Pogoda za oknem ostatnio fatalnie nastraja i tylko potęguje czarne myśli, których niestety u długodystansowych staraczek jest niemało. Spotkała Cię straszna tragedia, pamięć o siostrze, do tego stres zwiazany z zajściem w ciążę, organizm to wszystko odreagowuje.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Strasznie mnie to wszystko męczy.Jej marzeniem było mieć dzidziusia,niestety nie doczekała...napewno się pomodlę.
Weszłam w jakiś ciężki okres,nie mam apetytu,straszna chandra mnie dopada.
To wszystko daje w kość.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki chandra każdego dopada a przy tej pogodzie to bardzo dużo ludzi cierpi na depresję...Będzie dobrze..zobaczysz.. Ja czasami też myślę że zawsze mam pod górkę.. ale myslę że trzeba czasem się pomęczyć żeby być szczęśliwym.. idź na zakupy albo do fryzjera lub kosmetyczki popraw sobie humor.. czasem to pomaga a później do roboty ..robić dzidziusia.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Malawiki u mnie od zawsze babcie powtarzały że sny się śnią zawsze na odwrót więc może Twoja siostra właśnie chciała Ci przekazać że to Twój czas na dziecko. Mi się tata śni bardzo często że bawi się z moim dzieckiem i widzisz jak to jest. Ale powiem wam że ja to trochę czarownica jestem bo mi jak się śni że któraś dziewczyna z rodziny jest w ciąży to w ciągu 2 miesięcy faktycznie jest. Sprawdziło mi się to za każdym razem.
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia ma rację Z tymi snami. Myślę że chciała powiedzieć że teraz jest twoja chwila żeby zostać mama. Karcia a ja ci się nie śniłam że W ciąży byłam? Taka gruba blondynka zwariowana?
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Albo mam pomysla. Niech ci się sni że całe forum `artemida olsztyn`w ciazy:-)
malgos741, asiastokrota, asia-m-b, Makumba lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Piszę tu pierwszy raz.Chciałabym dodac otuchy wszystkim starajacym sie o dzidziusia.Nam sie udalo po pierwszej inseminacji w Artemidzie w Olsztynie.Najpierw probowalismy na cyklach stymulowanych ale niestety nie wychodzilo.Potem mialam HSG gdzie jajowody okazaly sie drozne.I w pierwszym cyklu po hsg zaszlam w ciaze po pierwszej inseminacji.Teraz jestem w czwartym miesiacu.Jesli macie watpliwosci co do inseminacji, to mogę potwierdzic ,ze sie udaje.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki a wy trzymajcie za nas:-)malgos741, asia-m-b, ana1122, eni33, Asia08 lubią tę wiadomość
staraczka -
[email protected] wrote:Dziewczynki a jak bralyscie suplementy to nic wam nie dolegalo?chodzi mi o jakieś problemy jelitowe.???
Ja mam takiego dołka,sadze że to ta pogoda...ale zmartwiona jestem.Sama nie wiem czy dobrze robię podchodząc do ivf.Istatnio miałam sen o mojej zmarłej siostrze,ktora mówiła mi tak: "Iwona nie zachodz w tą ciążę".zalamalam się,strasznie to przeżyłam,pochowalismy ja niecały rok temu-przegrala z rakiem.Czy ona mnie ostrzega!az mnie mrozi jak o tym myślę.
Skąd u Ciebie takie wątpliwości? Masz moralne dylematy jeśli chodzi o IVF? ja niestety nie mogę pomóc, bo ja takich nie miałam. Najmniejszych! dla mnie to jest NORMALNA metoda
Myślę, że pogoda może mieć duży wpływ na Twoje stany, łykaj witaminę D
trzymaj się kochana ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 22:45
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Witam nieśmiało;) czy mogę się przyłączyć? W niedługim czasie zamierzam zostać pacjentka Artemida Olsztyn i juz trochę stres jest:/. Jak to wygląda w Olsztynie czy wszystkie zabiegi są wykonywane na miejscu czy trzeba do Białegostoku dojeżdżać? O którego lekarza pytać? Jaki mniej więcej koszt zabiegu icsi jest. Tyle pytan...
Pozdrawiam i trzymam kciuki:)Karcia lubi tę wiadomość
-
Gryzelka62 wrote:Witam nieśmiało;) czy mogę się przyłączyć? W niedługim czasie zamierzam zostać pacjentka Artemida Olsztyn i juz trochę stres jest:/. Jak to wygląda w Olsztynie czy wszystkie zabiegi są wykonywane na miejscu czy trzeba do Białegostoku dojeżdżać? O którego lekarza pytać? Jaki mniej więcej koszt zabiegu icsi jest. Tyle pytan...
Pozdrawiam i trzymam kciuki:)
Jeżeli chodzi O artemide to droga klinika Ale jak Wszystko w dzisiejszych czasach. Przygotowanie do ivf czyli stymulacja odbywa się W Olsztynie. Punkcja i transfer w białymstoku. A lekarze? Kazdy chyba ma swojego ulubieńca. Ja doktora wasniewskiego i zbrocha. Byłam jeszcze U domitrza dobry lekarz Ale chyba nie mój typ. -
Gryzelka witamy. Jeśli chodzi o ivf to jak narazie trzeba do Białegostoku jechać na punkcje jajników i transfer. Nie jestem zorientowana kiedy cała procedura będzie możliwa w Olsztynie. Ja polecam dr Zbrocha ale każda z nas na forum ma swojego ulubionego lekarza. Jeśli chodzi o koszt to w zależności od tego jak będziesz reagować na leki. I zależy czy będziesz mogła skorzystać z leków refundowanych. U nas dr mówił na początku powiedział że w najlepszym wypadku koszt ok 7000 zł ale kazał być przygotowanym na 9000 do 10000. Myślę że wyrobimy się w 8000. Ja miałam leki refundowane.
-
Dziękuję za przyjecie;) w grupie zdecydowanie łapie. Mam endometrioze i niedrozne jajowody wiec dlatego icsi.Byłam pacjentka Novum i dzięki programowi MZ mam synka prawie 2letniego:) juz prawie rok o rodzeństwo się staramy ale się nie udało do tej pory:( teraz chcemy zmienić klinikę na Artemide bo porównując cenniki chyba najlepsza ofertę ma. Czy duża rozbieżność w cenie jest między Olsztynem a Białymstokim?