Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Obyście miały rację... :)dziękuję ale do puki nie zadzwonią to szaleć będę chyba że wcześniej mąż mnie ubijeAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Obyście miały rację... :)dziękuję ale do puki nie zadzwonią to szaleć będę chyba że wcześniej mąż mnie ubije
Emilka a może aż tak źle nie będzie jutro w pracy. Grunt to pozytywne myślenie.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Gryzelka biorę trochę szczęścia z tych kciuków. Też mam dzidziola - niedługo dwa lata skończy. A gdzie rodziłaś?
Asiastokrota oby się pięknie dzieliły komórki. Kiedy transfer? -
Asia na pewno pięknie się komóreczki dzielą.
Ena masz racje z tym nastawieniem ale po takiej przerwie w pracy stres jest chyba nieunikniony. Zawsze tak się stresuje powrotem do pracy. Ale mam nadzieję że 1,5 zleci szybko i nim się obejrzę będzie po transferze i znowu będę się relaksować na l4
Gosia witaj w klubie stresujących się pracą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:46
-
Dzwoniłam do Białegostoku, Pan embriolog był bardzo nie miły. Miał pretensje dlaczego dzwonie, wytlumaczylam ze skoro transfer miał by być jutro to za godzinę musiała bym wyjechać z domu. Stwierdził łaskawie ze jutro nie tylko w czwartek. Wrrr strasznie się wkurzylam.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
e_mil_ka wrote:Asia na pewno pięknie się komóreczki dzielą.
Ena masz racje z tym nastawieniem ale po takiej przerwie w pracy stres jest chyba nieunikniony. Zawsze tak się stresuje powrotem do pracy. Ale mam nadzieję że 1,5 zleci szybko i nim się obejrzę będzie po transferze i znowu będę się relaksować na l4
Gosia witaj w klubie stresujących się pracą.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny martwię się, punkcja byla w sobotę dziś poniedziałek a oni nie dzwonią
Ja też tak świrowałam,że telefonu nie było,a komórki po prostu ładnie się rozwijały do blastki i dlatego telefon był później
asiastokrota, malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Dokładnie u nas było podobnie. Nie dzwonili, bo wszystkie się ładnie dzieliły. Ale dr D juz po punkcji powiedział nam, że brak telefonu będzie oznaczał transfer w 5 dobie, także byliśmy spokojni.
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja bym się tak nie denerwowala gdyby nie dojazd tam. Nie mamy auta wiec muszę jechać już w środę żeby w czwartek spokojnie tam iść. Najprawdopodobniej jadę sama meza nie chca puscic z pracy wiec nie będę jechać nocnym pociągiem czy autobusem jak jeszcze muszę do Olsztyna dojechać. Dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy i trzymajcie kciuki proszę.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Kurcze współczuję Ci tej podróży! Dodzwonilas sie do drD? Transfer na bank w czwartek będziecie mieli.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jutro zadzwonie na spokojnie muszę wszystko sobie po układać dopiero wróciłam z Ol nie miałam jak zadzwonićAsia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc