Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Dziewczyny musimy się poznać to na pewno któraś mi się przyśni z wielkim brzusiem
. Witam nowe dziewczyny. Asiastokrotka nie ma innej opcji musi być wszystko dobrze z Twoimi maluszkami trzymamy kciuki
Asia Wszystko będzie dobrze tzn musi być bo trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 20:50
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Zapraszamy do wspólnego picia. Fajnie by było spotkać się jak już będziemy wszystkie brzuchate
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGryzelka62 wrote:W szpitalu w Nowym Mieście Lubawskim. Nasze dzieci w podobnym wieku;) długo już się starcie o rodzeństwo?
Od lutego 2016 r. łudzę się, że nasz model rodziny zmieni się na 2 + 2. Odstawiłam wtedy dzidziola od cycka i czekałam na powrót okresu i uregulowanie się hormonów. Dr W kazał naturalnie działać, ale ciszaaaa. Potem dostałam leki na wywołanie miesiączki. To jest nasz drugi cykl stymulowany. W pierwszym za bardzo zareagowałam za leki i za dużo pęcherzyków wytworzyłam. Jutro się pewnie dowiem, że drugi cykl na Letrozolu też nie doprowadził do owulki... U nas stymulacja owulacji i działania domowe.
Asiastokrotka - jakiś gburek z tego faceta, który odebrał w Białymstoku. Dla mnie to oczywiste, że człowiek musi sobie jakoś zorganizować czas - wolne w pracy, dojazd...
-
Asiastokrotka - jakiś gburek z tego faceta, który odebrał w Białymstoku. Dla mnie to oczywiste, że człowiek musi sobie jakoś zorganizować czas - wolne w pracy, dojazd...[/QUOTE]
Dla nas jest to oczywiste ale jak widać nie dla wszystkich. Nie zadzwoniłam tam dla przyjemności... Pan wykazał się brakiem empatii i jakiejkolwiek wyrozumiałości. Byc może w złym momencie zadzwoniłam ale to nie usprawiedliwia jego zachowania. Był naprawdę nie miły i opryskliwy.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Prawda??? Za takie pieniądze powinni przy nas skakać a tu czy na NFZ czy prywatnie to masakra i tragedia. Uważam że to nie my powinnyśmy w ogóle tam dzwonić. Ktoś z Artemidy powinien robić to w naszym imieniu. Po za tym mamy prawo wiedzieć w końcu to moje komórki,moje dzieci.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
ana1122 wrote:Zapraszamy do wspólnego picia. Fajnie by było spotkać się jak już będziemy wszystkie brzuchate
Hehe zlot ciezarowek Artemidyana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Rzucił tylko krótko, transfer w czwartek jak nie obumrą. Nie było to miłe
Kuzwa dzieki nam maja wyplaty a tu takie chamstwo z cholewek wychodzi
Chociaz pamietam jak tez dzwonilam to wielkie zdziwienie ze po co dzwonie ale ze akrat byl Domitrz przy nich bo zaraz przekazano mu sluchawke to pewnie w miare grzecznie sie pan odzywalBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
My jak poszliśmy na punkcję i byliśmy juz w pokoju to ktoś strasznie rugał personel więc chyba nie dzieje sie tam najlepiej. Jutro jak zadzwonie do Domitrza i będę miala taka okazje to wspomnę o nie miłym panu embriologu.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Prawda jest taka ze jak byl program i in vitro bylo refundowane to mogli sobie fikac a teraz to juz musza sie troszke postarac i potroszczyc o pacjenta
bo niestety ale moga poteacic klientow
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
oj ja też miałam okazję słyszeć jak dr D dawał reprymendę pielęgniarkom ale tym na dole w rejestracji. Było na bogatoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asiastokrota wrote:Rzucił tylko krótko, transfer w czwartek jak nie obumrą. Nie było to miłe
-
Dzwonił rano Domitrz mamy 6 zarodków z czego 3 ładne 8 co kolwiek to znaczy, cieszę się bardzo mam nadzieję że nic im się nie stanie do czwartku. Transfer w czwartek ok 10. Aż mi się trzęsie wszystko w środku z radości
Izaura, malgos741, asia-m-b, nadziejka88, polopiryna, ana1122, Karcia, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dzwonił rano Domitrz mamy 6 zarodków z czego 3 ładne 8 co kolwiek to znaczy, cieszę się bardzo mam nadzieję że nic im się nie stanie do czwartku. Transfer w czwartek ok 10. Aż mi się trzęsie wszystko w środku z radości
asiastokrota lubi tę wiadomość