Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a po pozytywnej becie to dzwonilyscie do artemidy i sie umawialyscie na wizyte. I ktory to byl dzien po transwerze. Pytam tak na zapas.
-
Mysle ze nie mialam podany 3 dniowy zarodek 8A jutro dopiero 10 dpt. Jak sie odwarze to moze w piatek. Czuje sie dobrze tzn bez żadnych objawów. Pare dni po transwerze bolaly piersi a teraz nic.
-
eni33 wrote:Dziewczyny a po pozytywnej becie to dzwonilyscie do artemidy i sie umawialyscie na wizyte. I ktory to byl dzien po transwerze. Pytam tak na zapas.
-
Dziewczyny a te acard to na rozrzedzenie krwi ?i ile kosztuje ? bo ja mam znów problemy z tym oddychaniem i podejrzewam że znów czeka mnie szpital i tak zastanawiam się że może znów mi się te D-dimery zwiększyły i przez to problemy z oddychaniem i może ten lek by mi pomógł.Karcia
-
Karcia nie strasz mnie. Myślałam że jak już dolegliwości związane z hiperką mijają to już nie wrócą. Nie dostałaś skierowania na badanie d-dimerów jak wychodziłaś ze szpitala? Mi kazali pojawić sie 17 października na badaniu. Cały czas przyjmuje fraxeparyne. Obyś to nie było to co podejrzewasz.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Właśnie nie dostałam na żadne badania kontrolne i pomyślałam o tym acardzie na rozrzedzenie tej cholernej krwi. Też myślałam że to nie wróci tym bardziej że czasem pobolewa mnie tak coś w klatce z tej strony co miałam ten płyn ale wszystko aby nie szpital o nieeeKarcia
-
Karcia wrote:Właśnie nie dostałam na żadne badania kontrolne i pomyślałam o tym acardzie na rozrzedzenie tej cholernej krwi. Też myślałam że to nie wróci tym bardziej że czasem pobolewa mnie tak coś w klatce z tej strony co miałam ten płyn ale wszystko aby nie szpital o nieee
Karcia lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane
Dzisiaj wizyta z podgladem jajek
A wczoraj bylam po odbior wynikow w poradni genetycznej i tak:
Kariotyp prawidlowy
Mutacji v-leiden brak
Mutacja mthfr obecna jestem homozygota czyli mam kopie genu na 2 allelach badanego genu
Wlasnie ide zribic homocysteine i bialko c w diagnostyce. Na razie wiem tyle ze musze brac zwiekszona dawke kwasu foliowego najlepiej metylowanego wit b6 i b12.
Zobaczymy co dr D dzis powie.
Jednak warto czasem na wlasna reke zrobic badania.asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny jak długo bolały was jajniki i podbrzusze po punkcji??? Ja cały czas czuję że nie jest normalnie. Jakie są objawy tej hiperstymulacji? Czy to może być to? Jutro transfer...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiu bierz no spe do 6 tabl dziennie. Hiperstymulacja to powiekszony obwod brzucha,problemy z oddychaniem szybkie meczenie sie.
Jajnika masz podziurawione po punkcji wiec dlatego bolaasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny jak długo bolały was jajniki i podbrzusze po punkcji??? Ja cały czas czuję że nie jest normalnie. Jakie są objawy tej hiperstymulacji? Czy to może być to? Jutro transfer...
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziękuje wam bardzo za odpowiedź, ja niestety jestem dziwolągiem
i no spa mi nie służy, mój organizm nie toleruje tego leku, barrrdzo źle się po niej czuje. Więc zostaje mi przeczekać
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia 321 mozesz mi napisac jakie dokładnie robilas badania i gdzie? Tez zastanawiam sie czy ich nie zrobic. Tak dla świętego spokoju. Tym bardziej, ze w tym miesiaca czeka mnie histeroskopia i pewnie dopiero za miesiac bedziemy zaczynac kolejna procedure.
Czy prywatnie tez sie dlugo czeka?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Prywatnie placisz za badania i po 6-8 tygodniach masz. Mi przez poradnie genwtyczna zajelo to 3 miesiace z prosba o wczesniejsza rejestracje i z wystawionym pilnym skierowaniem na badania a mialam kariotyp mutacje v-leiden i mutacje mthfr. Niestety ostatnia mutacje mamBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤