Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Mi Clexane przepisała dr S na prawdopodobna hiperki, ktorej ostatecznie nie miałam. Odstawiłam juz Dostinex i Lutinusu, wiec teraz liczę na Clexane. Choc czytałam, ze dziewczyny często wlasnie do konca w ciąży je maja.
A ile czasu bralas lutinus
Ja mam luteine z poprzedniego podejscia i chyba poprosze o nia i duphastonBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:A to dziwne bo jak nie masz wskazan typu ta moja mutacja albo mutacja v-leiden to wczesniej sie odstawia no ale lekarzem nie jestem twoj pewnie wie co robi
A ile czasu bralas lutinus
Ja mam luteine z poprzedniego podejscia i chyba poprosze o nia i duphastona Lutinus zaczęłam odstawiać w 14tc.
-
Coś tam kiedyś czytałam , że trzy miesiące? Ale nie jestem pewna na 100 %. Monisiek a jak w ogóle samopoczucie? Głupie pytanie ale mam nadzieję, że udało Ci się jakoś z tego pozbierać. Ja jestem coraz bardziej pełna obaw. Boję się porażki, a najgorzej swojej reakcji. Ostatnio byłam inaczej nastawiona a teraz zaczyna sie wszystko zmieniać kiedy czytam, że znowu komuś się nie udało.
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, ponawiam pytanie - jak długą trzeba zrobić przerwę po stymulacji, a przed kolejną próbą in vitro. Ktoś coś? Plissss.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej ja też mam problem od histeroskopii 2 cykl wychodzi że nie mam owu. Testy nie wychodzą nic nie czuje zero śluzu płodnego. Mogło coś mi się Stac Z jajnikami po tym zabiegu?
Jeszcze jedno kiedy najlepiej brać estrofem? Rano czy wieczorem? -
Emilka, mam dużo pracy, więc nie mam czasu się zadręczać. Jest lepiej, pogodziłam się z porażką, chociaż była bolesna. Po inseminacjach nie było aż takiego rozczarowania, jak teraz. Może następnym razem się uda.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Monisiek -
ana1122 wrote:Jakieś skutki uboczne? źle się czulas?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Monisiek wrote:Emilka, mam dużo pracy, więc nie mam czasu się zadręczać. Jest lepiej, pogodziłam się z porażką, chociaż była bolesna. Po inseminacjach nie było aż takiego rozczarowania, jak teraz. Może następnym razem się uda.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
To nawet nie wiedzialam ze ona juz sama przyjmuje zawsze byla na przyluczeniu u kogos.
-
Dziewczyny my już po transferze. Jesteśmy w trójkę
Podano nam zarodek blastke 1BB, mamy nadzieję że zostanie z nami na 9 m-cy. Zostały jeszcze 4 ale jeszcze nie zamrożone o ich los mam się dowiedzieć za 14 dni. Zapomnialam się zapytać jakie leki brać. Jak b było u was? Lutinus 3x1??? Coś jeszcze??? Aha robił dr Zbroch
Izaura, nadziejka88, malgos741, asia-m-b, ana1122, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota super, teraz odpoczywaj, nie stresuj się i staraj się za dużo nie myśleć
będzie dobrze! U nas też robił dr Zbroch, ja brałam 3x1 luteinę i 2x1 duphaston. Z tych emocji można zapomnieć zapytać o cokolwiek więc bez problemu dzwon do doktorka i powie Ci co i jak.
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość