Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Hej dziewczyny ja właśnie dotarłam do Białegostoku. Proszę trzymajcie kciuki jutro za mnie. Mam stresa... Boję się też że nie będziemy mogli rano znaleźć tej izby przyjęć. Mam wyznaczona niby godzine 8.10
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Pisałam do dr. Z odnośnie innych badań ale zaprosił na wizytę.. muszę pomyśleć tylko kiedy...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia trzymamy kciuki &&&& dacie radę wszystko ogarnąć, zobaczysz
to się wydaje w tym momencie przerażające, bo jest nowe, nigdy tam nie byliście, ale zobaczysz będziesz się z tego śmiała
Ena oj tak opiekunów już mami to jakich ♥
Makumba moje bliźniaki mają 10 lat
Monisiek jak się trzymasz kochana?? ♥
Polopiryna kiedy jedziecie po dzieciątko?asiastokrota lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja też byłam przerażona przed punkcją ale kiedy anastezjolog zaczął śpiewać ni kołysankę stres gdzieś znikł a po chwili już było po wszystkim. Gdyby nie te moje powikłania to punkcja sama w sobie to pikuś. Asia trzymamy kciuki.
Gosia321, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Hej. Przepraszam, że nie pisałam, ale cały czas jestem u brata, gdzie jest co robić z dwu i czterolatkiem
Ale to dobrze, bo wczoraj w ogóle nie myślałam
Czuję się dobrze. Wczoraj jeszcze troszkę pobolewał mnie brzuch, ale dziś już jest OK. Cały czas czekamy na telefon. No właśnie, macie jakiś numer w razie, gdyby nie zadzwonili dzisiaj?19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Właśnie dzwonił dr Domitrz. Mamy szóstkę, transfer we wtorek rano
eni33, e_mil_ka, Izaura, malgos741, Gosia321, asiastokrota, nadziejka88, asia-m-b, Judytka, słomka :), ana1122, Ali.G, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
To super wynik☺
-
Polopiryna super super super gratulacje. Ja już po. O 9 miałam punkcje, robił dr D, pobrał 12 komórek. Transfer we wtorek (w 3 dobie) a jak będą się ładnie dzielić to w czwartek. Powiedział że zadzwonia. Czuję się trochę jak bym kołkiem w lepetyne dostała
Brzuch trochę boli ale nie jest źle. Mialyscie rację wszystko ogarnelismy bez problemu. Powiem wam tylko ze było zupełnie inaczej niż w Gdańsku myślę że lepiej.
nadziejka88, e_mil_ka, asia-m-b, Izaura, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc