Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka, ja z pytałam, czy to nie za długo, ale to, co powiedziała wydaje mi się logiczne. No nic, to ona jest lekarzem. Ale myślę, że jutro już zakończymy stymulację...a właściwie dziś.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja po wizycie, mam 5 pęcherzyków 15mm, 1 jest 16mm, 1- 14mm, pozostałe mniejsze. W środę kolejna wizyta, pobranie komórek najprawdopodobniej w piątek lub sobotę. Dr Z stwierdził, że raczej do poniedziałku nie przeciągniemy. Nie wiem tylko kto przyjmuje w środy bo raczej nie dr Z. Może wicie na kogo moge trafić w środę?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
W sprody przyjmuje tez doktor D jakoś po południu. A W czwartek rano.
Karcia miałaś racje. dziś miałam zrobione wszystkie badania a od 15 dc mam brać estrofem I przed @ kolejna wizyta ostatniA przed stymulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:46
-
Mam nadzieje że nie trafie na dr S macie takie złe zdanie na jej temat. Dzisiaj z dr Z była jakaś kobieta ale nie wiem czy to była ona. Nie odzywała się tylko stała. Dziwnie się czułam w jej obecności, nie bardzo wiem w jaki celu tam była.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Polopiryna skąd ten dołek? przecież wszystko ładnie się prezentuje
Asiastokrotka też pięknie!
Trzymamy kciuki dziewczyny!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&asiastokrota lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia-m-b, dzięki. Chyba panikuję trochę, że mi się pęcherzyki przedobrzą. Ale skoro mówisz, że wszystko ładnie, to znaczy, że ładnie
Ja to w ogóle jestem taki dziwak, że niby wiem, że wszystko OK, a martwię się na zapas. Nie wiem, kiedy się tego oduczę.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna myślę że lekarze wiedzą co robia a ty jesteś W dobrych rękach. Nie martw się. ciesz się że niedługo przygarniesz kropka:-)
polopiryna lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Ana ja zaczynam od środy brać antyki.Na 21 października umówiłem się do dr.W bo D akurat w czwartek nie przyjmuje.Chyba po tym cyklu juz będziemy działać.
-
Karcia wrote:Asiao8 faktycznie seklecka jest dobra ale cięzko jest się do niej dostać. Ja chodziłam do Łuczak z Olsztyna ale u nas też przyjmuje ale babka dobra tylko do recept więc nie polecam
Karcia, a ta Łuczak to nie z Nidzicy? Bo ona ma kiepskie opinie...
Ana, dzięki.
Dziewczyny, jestem już drugi cykl "na wolnym" od leków i powiem Wam, że takiego śluzu to ja już daaaawno nie miałam. Jakaś masakra. Jak za czasów młodości.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
polopiryna wrote:Asia-m-b, dzięki. Chyba panikuję trochę, że mi się pęcherzyki przedobrzą. Ale skoro mówisz, że wszystko ładnie, to znaczy, że ładnie
Ja to w ogóle jestem taki dziwak, że niby wiem, że wszystko OK, a martwię się na zapas. Nie wiem, kiedy się tego oduczę.
Ja mam tak samo i chyba się nie oduczę. Mój małż ciągle mnie strofuje z tego powodu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Karcia, a ta Łuczak to nie z Nidzicy? Bo ona ma kiepskie opinie...
Ana, dzięki.
Dziewczyny, jestem już drugi cykl "na wolnym" od leków i powiem Wam, że takiego śluzu to ja już daaaawno nie miałam. Jakaś masakra. Jak za czasów młodości.
Jeszcze jest jakaś ankowska z Olsztyna ale przyjeżdża na wizyty I ona jest taka normalna. Ale ludzie też ja chwala
Asia08 lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Monisiek bóle @@@ to bardzo dobry znak
Musisz wierzyć!!!!!!!!! ja brałam acard do testu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech Ci tam kocice głośno mruczą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 20:09
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:A ten acard i relanium to lekarz wypisze czy trzeba na wlasna reke. Ja mam jutro transwer i nic z tych lekow nie bralam.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:A te namiary na ten nocleg w Białymstoku to 601 130 666 Ul Sklodowska 13 a szpital nr 24 wiec blizej sie nie da a naprawde polecam a za nr dziekuje Karci bo to od niej mam.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Juz po podali mi zarodek 8A. A drugi niestety nie przetrwal wiec nie mamy mrozaczkow. Ale ten co jest z nami musi przetrwac. Test za 14 dni.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja pierdzielę!! Ale miałam jazdę z tym dzisiejszym Gonalem. Chyba coś się stało z jedną strzykawką, bo nie mogłam wcisnąć tłoka. Nawet jak wyciągnęłam igłę ze skóry i próbowałam wcisnąć na zewnątrz, to nie chciało iść. Efekt - zastrzyk podany na kilka razy z pomocą męża. Widać tak musiało się stać, żeby mąż w końcu zrobił mi zastrzyk
Gosia321 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana czyli masz tak jak ja od 15 dnia cyklu estrofen który niby ma zapobiegać upośledzeniu komórek tak mi dr Z na ostatniej wizycie powiedział. Czyli generalnie pewnie listopad\ początek grudnia to będzie Twój miesiąc i super prezent na święta
. Asia08 możliwe że ta Łuczak jest z Nidzicy może się przesłyszałam ale tak jak mówię nie polecam
.
Karcia