Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jakiej wielkości były wasze pęcherzyki jak podjęto decyzję O punkcji. Bo ja dziś się zmartwilam. moje wielkosci to 18,19,13,15,12 i pani doktor powiedziała że tylko 2 pęcherzyki się nadają czyli Z 5 zrobiło się już 2 A co dalej:-\
Ale to dopiero 2 wizyta, prawda? Spokojnie, niech rosną. Badz nastawiona pozytywnie. Jaki masz estradiol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 12:33
-
ana1122 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jakiej wielkości były wasze pęcherzyki jak podjęto decyzję O punkcji. Bo ja dziś się zmartwilam. moje wielkosci to 18,19,13,15,12 i pani doktor powiedziała że tylko 2 pęcherzyki się nadają czyli Z 5 zrobiło się już 2 A co dalej:-\
Ja miałam mniej więcej 22,21,19 gdy dr D podjął decyzję że za 2 dni punkcja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 12:39
-
Makumba wrote:Do kogo? Dr Przybyłowicza czy dr Pauliny?
Nie, ja jestem już po całej akcji, czekam na zrobienie testu. -
Makumba wrote:Do kogo? Dr Przybyłowicza czy dr Pauliny?
Nie, ja jestem już po całej akcji, czekam na zrobienie testu.Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polopiryna wrote:Moim zdaniem Przybyłowicz to dobry lekarz. Jeśli to dopiero drugie podglądanie było, to spokojnie, jeszcze pewnie podrosną.
-
ana1122 wrote:Wydaje mi się że on jest dobry właśnie Z waszych opinii. A najlepsze było to jak Nie wiedziała jaka ilość mi przepisac bo Nie może zostać leku
Dlatego trzeba się starać wbijać do lekarzy z Białego. Nieważne jacy są. Ważne, że mają doświadczenie. -
Makumba wrote:Polopiryna jak przeżyłaś te 2 tygodnie do testu? Czułaś cos fizycznie? Psychicznie? Tez miewałaś wahania nastroju?
W nocy się wybudzam
A kiedy masz zrobić test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 13:54
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF