Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilko powiedz mi jak u was wygladala procedura depozytu nasienia m.
Kilka razy oddawal nasienie czy tylko raz. I czy przed oddaniem nasienia do badania trzeba zaznaczyc ze jak bedzie dobre to chcemy do depozytu. Poprosze o infoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ona84,inseminacja to porażka.Udaje Sue bardzo rzadko.Ja miałam 3 na ktore poszLO sporo kasy i czasu.Może dr uznał ze to będzie dla was lepsze rozwiązanie.
Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ceny a artemidzie są i tak niskie, wiec pewnie jakieś podwyżki się szykują. Chcą wystartowac z pełną procedura w olsztynie wiec kasa pewnie się przyda na wyposażenie labo.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Dziewczyny A ilu dniowa abstynencje mieli wasi mężowie do punkcji?
No kasy to idzie na te ivf że szok i paliwo. Ciężko widzę ten miesiąc ale może być biedny aby szczęśliwy:-) -
Zalecana abstynencjia to 2-5 dni.A przy stymulacji jak uprawialyscie sex to nie bolał was brzuch i jajniki?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Zalecana abstynencjia to 2-5 dni.A przy stymulacji jak uprawialyscie sex to nie bolał was brzuch i jajniki?
-
[email protected] wrote:Ceny a artemidzie są i tak niskie, wiec pewnie jakieś podwyżki się szykują. Chcą wystartowac z pełną procedura w olsztynie wiec kasa pewnie się przyda na wyposażenie labo.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:doktor W,ze od nowego roku bedzie wiecej z6na12tys.
mam 2jajeczka w prawym13dc a on jeszcze nie widzi owulacji hmmm nie powiedzial mi po ile one maj i nie wiem kiedy nastapi owuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:doktor W,ze od nowego roku bedzie wiecej z6na12tys.
mam 2jajeczka w prawym13dc a on jeszcze nie widzi owulacji hmmm nie powiedzial mi po ile one maj i nie wiem kiedy nastapi owu
A kiedy byłas u doktor W? -
Gosia321 wrote:To ja sie chyba do novum w wawie przeniose albo do bociana w bialymstoku. Taniej wyjdzie nawet z dojazdami i wynajmem noclegu bo bocian ma icis z ok 5 tysi bez lekow
-
Ana 6 dni to nie za duzo-w nie których klinikach zalecają do 7.Juz chyba nic nie zmienicie bo może być za krótka. .Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)