Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:u mnie lewy jajowod niedrozny zaatakowany endo lewy jajnik oczyszczony a prawa strona super,no teraz mam 2jajeczka bez niczego,a on plemniki mieszcz sie w normie ale nie sa najlepsze,ogolnie jestem oczyszczona dobre na ivf tak mowilBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Ona84 jeśli masz dobra rezerwę to pewnie długi protokół.Wiec koszty badan to 600 zł. WazNe 3-6 miesięcy.Antyki to 25-50 zł.wizyty każda 250 zł. Od stymulacji 1000 zł za wizyty z oznaczeniem hormonów, badanie nadienią 150 zł.Punkcja 3 tysiące,transfer 1000 zł. Leki od 600 do 1000 przed punkcja i z 700 po punkcji.Nocleg w bialymstoku plus witaminy. Chyba wszystkoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Jak przeczytałam jaka ma być teraz cena za IVF to się przeraziłam aż. 12tys? Dajcie znać jak którąś potwierdzi to info,bo aż się wierzyć nie chce.
(choć z drugiej strony od listopada u dr W w gabinecie prywatnym cena wizyty też wzrasta..)
Poruszałyście też temat mrożenia komórek i zarodków. My mamy 3 zarodki na mrozowisku i jak spojrzę optymistycznie w przyszłość,że przy drugim dziecku też udałoby się za pierwszym podejściem i dwa mrozaczki by zostały to tak jakoś...dziwnie mi z tym. Z myśla,że ktoś mógłby je adoptować.A nigdy nie planowaliśmy więcej niż 2 dzieciNo,ale wiadomo jeszcze różnie może być.
-
e_mil_ka wrote:Gosiu szczerze to nie pamięta właśnie mi sie wydawało że 300 zł ale mąż mi mówi że 700 płaciliśmy. Nie chce Cie wprowadzić w błąd.
bo onkologiczni pacjeci odenie z oddzialu tyle placa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:15
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wyniki naciągane do 6 miesięcy. Wszystko zależy od lekarza.To tez są koszty,wydawane bez sensu co 3 miesiące.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ona84 wrote:hey mi doktor W zaporoponował invrto najpier bo taniej jest jeszcze itp,Zaskoczyl mnie bo myslałam o inseminacji
-
Gosia321 wrote:Malawiki do kogo ty chodzisz ze za kazda wizyte przed pakietem placilas 250 zeta ja tylko za 1 tyle zaplacilam za kolejne 160
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:18
-
[email protected] wrote:Wyniki naciągane do 6 miesięcy. Wszystko zależy od lekarza.To tez są koszty,wydawane bez sensu co 3 miesiące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:20
-
Popieprzone to jest,każdy bierze ile mu się podoba-może liczą sobie za ilość wypowiedziach slów. Od następnej wizyty o nic nie pytam...Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
e_mil_ka wrote:Malawiki dziwne ja chodzę dr Z i placiłam raz 250 a potem 160.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 21:22
-
Ja miałam dwie identyczne wizyty u dr W. Naprawdę przebiegały identycznie, pytania były po prostu te same i raz zapłaciłam 200zł a raz 250zł. To mnie od początku dziwiło czy na twarz wyceniają cz jak?
-
Moje zdanie na temat adopcji nadprogramowych zarodkow ktorych niestety u nas nie ma jest takie ze gdybym je miala i udaloby sie miec 2 dzieci to reszte podarowalabym osobom po chemioterapii ktorzy nie moga w inny sposob miec dzieci. Ale to pewnie dlatego ze ja pracuje z takimi ludzmi i jak przychodzi 18 letnia dziewczyna na radykalna chemioterapie ktora uratowac jej zycie to nawet nie jest pytana czt chcialaby oddac komorki do mrozenia bo nie ma takiej mozliwosci bo moglaby nie dozyc chemioterapii.
Makumba lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Popieprzone to jest,każdy bierze ile mu się podoba-może liczą sobie za ilość wypowiedziach slów. Od następnej wizyty o nic nie pytam...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
To tam trzeba się targować żeby było taniej.Będę pamiętała o stałej znizce-następnym razem powiem ze mi obiecał,ma tyle pacjetek ze napewno się nie zorientuje.Dla nich to grosze a mi się nie uśmiecha zz każdym razem tyle płacić jeśli można taniej.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)