Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Ana badania jeszcze jakies robisz?mniej wiecej w ktorych dc przychodzisz na monitoring
A Jeżeli pytasz O ivf to 1 wizyta była W 7 Dc i Kolejne wizyty co 2 dni. Dziś będzie moja 3 podobno ostatnia ale Jak to będzie to nie wiem jeszcze -
nick nieaktualny
-
Ona84 jednym dziewczynom nie udalo się dojść do iui o wtedy 400 zl przechodzilo na kolejna próbę w następnym cyklu. Czy jest to ich normalna procedura czy dobre serce lekarza prowadzącego to juz nie powiem. Placi sie z góry przy pierwszej wizycie mówisz ze chcesz pakiet do iui i placisz w rejestracji 800 zl. Przy ostatniej wizycie przed iui dostajesz zastrzyk na pęknięcie ovitrelle za 90 zl i na końcu zabieg iui. Aha przy pierwszej wizycie zapytają czy macie z mężem wazna wirusologie i jak nie będziecie mieli to po wizycie od razu pobiorą wam krew i za to tez trzeba zapłacić ok 370 zl. Takze na pierwszej wizycie przygotujcie sie na zapłacenie ok 1200 zl.
-
Makumba wrote:Asiastokrota, jak wyglada leczenie w Invikcie w porównaniu do Artemidy? Tez jest tak sporo wizyt monitorujących? Trzeba być na miejscu w trakcie stymulacji?
Lekarz prowadzący skierował mnie do Gdańska, ale z wygody (bo bliżej) poszłam do Artemidy.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Pytałam doktor O te podwyżki to powiedział że nic nie wie na ten temat. Na tyle koniec dobrych wiadomości. U mnie spadl estradiol w poniedziałek decyzja na temat przerwania stymulacji...ryczec mi się chce
-
Ana nie płacz, jak nie ma szans na pozytywne rozwiązanie to lepiej przerwać. Szkoda twojego organizmu. Może organizm daje znać że nie jest gotowy i to nie najlepszy czas.Trzymaj się kochanaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karcia wrote:Czyli co od nowego cyklu wszystkie leki od nowa? czyli te leki co brałaś poszły na marne i kasa za nie też? czyli na to wygląda jak by już owulacja była?
-
Ana a co z pęcherzykami?sa jakies,moze to tylko chwilowe?
Miejmy nadzieje ze w poniedziałek wszystko będzie dobrze.
Trzymaj się kochana,nie placz będzie dobrze-zobaczysz.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902