Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko dobrze by było żeby oni oddawali nasze zarodki tam gdzie my chcemy,a nie mamy pewności ze tak właśnie będzie. To klinika oni nie kierują się współczuciem i emocjami.Tez bym pomogła takim osobom które są po chemia.Wiem jaki to ból.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Nie dość ze zrobią co chce to i kasę wezmą spora.Ile kosztuje ivf z adopcja zarodka?wiecie może.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ana ty jutro masz wizytę. Jak juz się dowiesz wszystkiego o sobie bo to jest najważniejsze to mogłabyś sie zapytać o ta informacje z podwyzka ivf do 12 tysięcy bo ja jestem teraz w kropce.wiem ze ciebie juz to nie dotyczy ale byś mega nam pomogła na forum.bedziemy wdzięczne te staraczki które cala procedurę maja przed sobą.
-
[email protected] wrote:Znacie może jakieś fajne tytuły książek odnośnie in vitro?Sniezynki i miłość na szkle pochlonelam w jeden dzień.Przydałoby się coś jeszcze.
Im bliżej poczatku stymulacjji tym bardziej się niepokoje.Oby wszystko poszło jak trzeba,o tym czy się uda czy nie narazie nie myślę.Juz dawno nie czułam się tak niepewnie-a co jeśli nic nie uchoduje,albo jajeczka się nie zaplodnią. Fuck jak to przetrwać.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja nie mam leków refundowanych i tak jak wy płaciłam za ivf.. i tak w Olsztynie ceny są wyższe niż w Białymstoku.. niech oni nie przesadzają z podwyżką bo nikt nie będzie do nich chodził... i tak myślałam o Białymstoku bo jak leżałam z laską z Ostrołęki i gadałyśmy o cenach to ona zmieściła się w 3 tysiach ..a ja o tysiąc więcej a to różnica.. jeździła do Artemidy Białystok..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nie no chyba ich pojeb... z tymi cenami . Mam nadzieję że to naprawdę nie wejdzie bo też po nowym roku miałam próbować kolejny raz ale nie oszukujmy się jak podniosą na te 12 tyś to moja noga tam nie postanie. A co do wizyt to ja też u Zbrocha przed ivf płaciłam zawsze 250.Nie dość że wszystkiego musimy sobie odmawiać żeby było na leczenie to tym dziadom jeszcze mało.Karcia
-
Asiastokrota, jak wyglada leczenie w Invikcie w porównaniu do Artemidy? Tez jest tak sporo wizyt monitorujących? Trzeba być na miejscu w trakcie stymulacji?
Lekarz prowadzący skierował mnie do Gdańska, ale z wygody (bo bliżej) poszłam do Artemidy. -
nadziejka88 wrote:Ana jesli nie sprawiloby ci to klopotu to poprosimy o zadanie tego pytania.od kiedy niby te podwyżki?
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:A ile ta iui mnie za całosc moze wyniesc?