X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiscie ze kwota wzrosnie raczej to byl sarkazm.
    A jak na naturalnym cyklu masz2 jajeczka to lux blizniaki moga byc :)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przecież to 100% podwyżka.powariowali,dobrze że zdecydowaliśmy się teraz.Jeśli to nie pójdzie to na kolejne za 12 koła to zrobię za 2 lata.Ale wtedy na pewno inna klinika.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana 6 dni to nie za duzo-w nie których klinikach zalecają do 7.Juz chyba nic nie zmienicie bo może być za krótka. .
    Zgadza sie. Dokładnie to będzie 5 i pol dnia bo dopiero O godzinie 23 będzie niby 6. U nas po 3 dniach abstynencji mamy zawsze gorsze wyniki niż po 4 lub 5

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gosia321 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jak tak będzie to ja też do novum bym poszła. A mi doktor W powiedział że mają niskie ceny ze względu na to że mają dużo pacjentek I mogą sobie na to pozwolić.
    Pierdzielenie maja wiecej pacjentek bo maja wieksza skutecznosc i tam sie przenosi duzo osob po niepowodzeniach gdzie indziej

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam

3i49ej28fjl6k2ap.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec spokojnie te 6 dni podciągnie wam wyniki.Lepiej jeden dzień dłużej niż za krótko. .

ana1122 lubi tę wiadomość

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam
    Mi też proponowali od razu ivf ale sama chciałam raz spróbować iui bo może się uda A koszt był mniejszy. Może warto raz spróbować? jaki U was jest problem?
    5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy uda się teraz zmieścić w 7 tysiącach, za ivf to tak na styk.I z tańszym zamiennikami. Inseminacja 800 stoweczka ale leki i zastrzyk do tego to koszt jeszcze 100 lub 200.No i jakieś podstawowe badania.Poziom hormonów itd.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis u niego.najgorsze ze mi nie powiedzial ile maja jajeczka tylko ze nie widzi owu jeszcze.a i ze mam bardzo dobra rezerwe i itp,ciesze sie i tez płacze jednocześnie

3i49ej28fjl6k2ap.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie zaczęłam pełnej stymulacji a wydała ponad 2 tysiące.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Emilko powiedz mi jak u was wygladala procedura depozytu nasienia m.
    Kilka razy oddawal nasienie czy tylko raz. I czy przed oddaniem nasienia do badania trzeba zaznaczyc ze jak bedzie dobre to chcemy do depozytu. Poprosze o info :)

Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki co do inse bo mowil ze jak nie bede miec dobrego jajeczka w prawym to sie nie odbedzie a koszty kiedy sie placi czy one przepadaja jak to jest?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze brak kasy i mi tu gada ze zaraz pojdzie w gore itp,?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    oki co do inse bo mowil ze jak nie bede miec dobrego jajeczka w prawym to sie nie odbedzie a koszty kiedy sie placi czy one przepadaja jak to jest?
    Nas doktor D zapytal czy podchodzimy bo nasienie jest kiepskie myślę że jakbyśmy powiedzieli że nie to część kosztów by oddali

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni chyba żartują z tymi cenami? Teraz to się przeraziłam bo chciałam z mężem ruszyć z ivf kolo lutego a do tego czasu dać sobie troche luzu. A teraz to juz nie wiem:( kurde jakiego mam pecha. Nie zdążyłam zalapac się na program rządowy teraz podniosą cenę a pewnie jak sie zdecyduje to pisiory wprowadza możliwość zapłodnienia tylko jednej komórki:( masakra jakaś, zawsze pod górkę:(

• ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Mi też proponowali od razu ivf ale sama chciałam raz spróbować iui bo może się uda A koszt był mniejszy. Może warto raz spróbować? jaki U was jest problem?
    5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf
    u mnie lewy jajowod niedrozny zaatakowany endo lewy jajnik oczyszczony a prawa strona super,no teraz mam 2jajeczka bez niczego,a on plemniki mieszcz sie w normie ale nie sa najlepsze,ogolnie jestem oczyszczona dobre na ivf tak mowil

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.
    Czyli i tak bedziemy musieli sie podpytac bo musimy trafic na dobte nasienie ktore w tej chwili sie spirdzielilo. A jaki jest koszt depozytu

gann3e3kewa6j1el.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 jeśli masz dobra rezerwę to pewnie długi protokół.Wiec koszty badan to 600 zł. WazNe 3-6 miesięcy.Antyki to 25-50 zł.wizyty każda 250 zł. Od stymulacji 1000 zł za wizyty z oznaczeniem hormonów, badanie nadienią 150 zł.Punkcja 3 tysiące,transfer 1000 zł. Leki od 600 do 1000 przed punkcja i z 700 po punkcji.Nocleg w bialymstoku plus witaminy. Chyba wszystko

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • e_mil_ka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten projekt ustawy o jednej komórce został wycofany. Kilkoro posłów wycofało swoje podpisy i prace nad nowym projektem ustawy zostały przerwane.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    a moze brak kasy i mi tu gada ze zaraz pojdzie w gore itp,?
    Hehe no moze to taka zacheta zebys nie tracila czasu na inseminacje.

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ