Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale przecież to 100% podwyżka.powariowali,dobrze że zdecydowaliśmy się teraz.Jeśli to nie pójdzie to na kolejne za 12 koła to zrobię za 2 lata.Ale wtedy na pewno inna klinika.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ana 6 dni to nie za duzo-w nie których klinikach zalecają do 7.Juz chyba nic nie zmienicie bo może być za krótka. .
-
ana1122 wrote:Jak tak będzie to ja też do novum bym poszła. A mi doktor W powiedział że mają niskie ceny ze względu na to że mają dużo pacjentek I mogą sobie na to pozwolić.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam
-
Wiec spokojnie te 6 dni podciągnie wam wyniki.Lepiej jeden dzień dłużej niż za krótko. .
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ona84 wrote:powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam
5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf -
Nie wiem czy uda się teraz zmieścić w 7 tysiącach, za ivf to tak na styk.I z tańszym zamiennikami. Inseminacja 800 stoweczka ale leki i zastrzyk do tego to koszt jeszcze 100 lub 200.No i jakieś podstawowe badania.Poziom hormonów itd.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Gosia321 wrote:Emilko powiedz mi jak u was wygladala procedura depozytu nasienia m.
Kilka razy oddawal nasienie czy tylko raz. I czy przed oddaniem nasienia do badania trzeba zaznaczyc ze jak bedzie dobre to chcemy do depozytu. Poprosze o info
Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:oki co do inse bo mowil ze jak nie bede miec dobrego jajeczka w prawym to sie nie odbedzie a koszty kiedy sie placi czy one przepadaja jak to jest?
-
Oni chyba żartują z tymi cenami? Teraz to się przeraziłam bo chciałam z mężem ruszyć z ivf kolo lutego a do tego czasu dać sobie troche luzu. A teraz to juz nie wiem:( kurde jakiego mam pecha. Nie zdążyłam zalapac się na program rządowy teraz podniosą cenę a pewnie jak sie zdecyduje to pisiory wprowadza możliwość zapłodnienia tylko jednej komórki:( masakra jakaś, zawsze pod górkę
-
ana1122 wrote:Mi też proponowali od razu ivf ale sama chciałam raz spróbować iui bo może się uda A koszt był mniejszy. Może warto raz spróbować? jaki U was jest problem?
5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf -
e_mil_ka wrote:Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ona84 jeśli masz dobra rezerwę to pewnie długi protokół.Wiec koszty badan to 600 zł. WazNe 3-6 miesięcy.Antyki to 25-50 zł.wizyty każda 250 zł. Od stymulacji 1000 zł za wizyty z oznaczeniem hormonów, badanie nadienią 150 zł.Punkcja 3 tysiące,transfer 1000 zł. Leki od 600 do 1000 przed punkcja i z 700 po punkcji.Nocleg w bialymstoku plus witaminy. Chyba wszystkoProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)