X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiscie ze kwota wzrosnie raczej to byl sarkazm.
    A jak na naturalnym cyklu masz2 jajeczka to lux blizniaki moga byc :)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przecież to 100% podwyżka.powariowali,dobrze że zdecydowaliśmy się teraz.Jeśli to nie pójdzie to na kolejne za 12 koła to zrobię za 2 lata.Ale wtedy na pewno inna klinika.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana 6 dni to nie za duzo-w nie których klinikach zalecają do 7.Juz chyba nic nie zmienicie bo może być za krótka. .
    Zgadza sie. Dokładnie to będzie 5 i pol dnia bo dopiero O godzinie 23 będzie niby 6. U nas po 3 dniach abstynencji mamy zawsze gorsze wyniki niż po 4 lub 5

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gosia321 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jak tak będzie to ja też do novum bym poszła. A mi doktor W powiedział że mają niskie ceny ze względu na to że mają dużo pacjentek I mogą sobie na to pozwolić.
    Pierdzielenie maja wiecej pacjentek bo maja wieksza skutecznosc i tam sie przenosi duzo osob po niepowodzeniach gdzie indziej

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam

3i49ej28fjl6k2ap.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec spokojnie te 6 dni podciągnie wam wyniki.Lepiej jeden dzień dłużej niż za krótko. .

ana1122 lubi tę wiadomość

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    powiem wam tak ja sie nie zanm na inv inseminacji,on powiedzilam ze do nastepnej@mam podjac decyzje czy decyduje sie na invitro(-wspomniałam o inseminacji,)bo teraz jest tanio6-7 tys ale czy to za wszystko-tego nie wiem nie znam sie,dla mnie to byl szok jak tak powiedział to byla ostateczna szansa o ktorej myslałam. a pytajac o inseminacje koszty to800 ale czy to za wszysko to tez nie wiem,poprostu mnie zatkało i to co miałam zapytac wsztsko zamponmiałam
    Mi też proponowali od razu ivf ale sama chciałam raz spróbować iui bo może się uda A koszt był mniejszy. Może warto raz spróbować? jaki U was jest problem?
    5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy uda się teraz zmieścić w 7 tysiącach, za ivf to tak na styk.I z tańszym zamiennikami. Inseminacja 800 stoweczka ale leki i zastrzyk do tego to koszt jeszcze 100 lub 200.No i jakieś podstawowe badania.Poziom hormonów itd.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis u niego.najgorsze ze mi nie powiedzial ile maja jajeczka tylko ze nie widzi owu jeszcze.a i ze mam bardzo dobra rezerwe i itp,ciesze sie i tez płacze jednocześnie

3i49ej28fjl6k2ap.png

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie zaczęłam pełnej stymulacji a wydała ponad 2 tysiące.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Emilko powiedz mi jak u was wygladala procedura depozytu nasienia m.
    Kilka razy oddawal nasienie czy tylko raz. I czy przed oddaniem nasienia do badania trzeba zaznaczyc ze jak bedzie dobre to chcemy do depozytu. Poprosze o info :)

Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki co do inse bo mowil ze jak nie bede miec dobrego jajeczka w prawym to sie nie odbedzie a koszty kiedy sie placi czy one przepadaja jak to jest?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze brak kasy i mi tu gada ze zaraz pojdzie w gore itp,?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    oki co do inse bo mowil ze jak nie bede miec dobrego jajeczka w prawym to sie nie odbedzie a koszty kiedy sie placi czy one przepadaja jak to jest?
    Nas doktor D zapytal czy podchodzimy bo nasienie jest kiepskie myślę że jakbyśmy powiedzieli że nie to część kosztów by oddali

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni chyba żartują z tymi cenami? Teraz to się przeraziłam bo chciałam z mężem ruszyć z ivf kolo lutego a do tego czasu dać sobie troche luzu. A teraz to juz nie wiem:( kurde jakiego mam pecha. Nie zdążyłam zalapac się na program rządowy teraz podniosą cenę a pewnie jak sie zdecyduje to pisiory wprowadza możliwość zapłodnienia tylko jednej komórki:( masakra jakaś, zawsze pod górkę:(

• ona84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Mi też proponowali od razu ivf ale sama chciałam raz spróbować iui bo może się uda A koszt był mniejszy. Może warto raz spróbować? jaki U was jest problem?
    5 tys zostawiamy U nich za wizyty punkcje i transfer plus ok 2 tys na leki. Ja wydałam na razie ok 800 leki I 600 badania do ivf
    u mnie lewy jajowod niedrozny zaatakowany endo lewy jajnik oczyszczony a prawa strona super,no teraz mam 2jajeczka bez niczego,a on plemniki mieszcz sie w normie ale nie sa najlepsze,ogolnie jestem oczyszczona dobre na ivf tak mowil

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Dr Z zalecił nam depozyt. Nie dostaliśmy od niego żadnego papierka na to. Poszliśmy tylko do recepcji i powiedzieliśmy że chcemy oddać nasienie do depozytu z przeznaczeniem do najbliższej próby in vitro. Mąż oddał nasienie raz i dostaliśmy kartę depozytową w której byly informacje na temat ilość i jakości plemników. Dzień przed punkcja musielismy odebrać depozyt i zabraliśmy go ze sobą na punkcje. Przed punkcja oddaliśmy depozyt do laboratorium w Białymstoku. Tylko warto im przypomnieć wczesniej przed punkcja o tym depozycie bo oni muszą do Olsztyna z Białegostoku dostarczyć specjalny pojemnik.
    Czyli i tak bedziemy musieli sie podpytac bo musimy trafic na dobte nasienie ktore w tej chwili sie spirdzielilo. A jaki jest koszt depozytu

gann3e3kewa6j1el.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 jeśli masz dobra rezerwę to pewnie długi protokół.Wiec koszty badan to 600 zł. WazNe 3-6 miesięcy.Antyki to 25-50 zł.wizyty każda 250 zł. Od stymulacji 1000 zł za wizyty z oznaczeniem hormonów, badanie nadienią 150 zł.Punkcja 3 tysiące,transfer 1000 zł. Leki od 600 do 1000 przed punkcja i z 700 po punkcji.Nocleg w bialymstoku plus witaminy. Chyba wszystko

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • e_mil_ka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten projekt ustawy o jednej komórce został wycofany. Kilkoro posłów wycofało swoje podpisy i prace nad nowym projektem ustawy zostały przerwane.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    a moze brak kasy i mi tu gada ze zaraz pojdzie w gore itp,?
    Hehe no moze to taka zacheta zebys nie tracila czasu na inseminacje.

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ