Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, ja tez w jednym cyklu tak mialam, ze estradiol najpierw urosl, potem spadl i potem znowu urosl. Do poniedzialku juz niedaleko, moze u Ciebie tez jeszcze ruszy.
Dziewczyny, jak sie targujecie o cene za wizyte? Co mowicie?
Asia-m-b, ile dr P bierze u siebie prywatnie za wizyte?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Ja mam bardzo złe zdanie na temat Invicty. Na tą chwilę uważam że w Artemidzie jest lepiej. Jest kilka rzeczy które bardziej podobały mi sie tam niż tu. Ale ogólny bilans wychodzi na plus dla Artemidy.Na stymulację można dojeżdżać nie trzeba być na miejscu. Wizyty są co dwa, trzy dni jest ich około 4-6.Dają więcej leków (nie koniecznie potrzebnych). Ja np brałam za każdym razem po 2 opakowania antyków. Te wizyty to trochę wróżenie z fusów tu można przyjść codziennie i wybiorą najlepszy moment na punkcje, tam nie.Przed każda wizytą trzeba zrobić badania, laboratorium tylko do 11. Więc rano trzeba zrobić badania a wieczorem dopiero wizyta. Każda wizyta u kogoś innego ( tu tak nie miałam). Personel nie miły wręcz opryskliwy. Nikt się nami nie interesuje, od nikogo nie można się niczego dowiedzieć.Ciężko mi coś napisać bo dużo tego było...Nas oszukali na 900 zł. Podpisaliśmy zgodę na mrożenie zarodków, zadzwoniono do nas i powiedziano że są i trzeba zapłacić 900 zł tak zrobiliśmy a potem się okazało że to nie zarodki tylko komórki. Jak byś miała jakieś konkretne pytania to bardzo chętnie odpowiem.
Dzięki!
-
Asia08 wrote:Ana, ja tez w jednym cyklu tak mialam, ze estradiol najpierw urosl, potem spadl i potem znowu urosl. Do poniedzialku juz niedaleko, moze u Ciebie tez jeszcze ruszy.
Dziewczyny, jak sie targujecie o cene za wizyte? Co mowicie?
Asia-m-b, ile dr P bierze u siebie prywatnie za wizyte?
Napisałam do doktor z może coś mi odpisze.
Ja mówię że poproszę rabat za wizytę dla stałych klientów -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziewczyny, jak sie targujecie o cene za wizyte? Co mowicie?
Ja ostatnio zaopatrywałam się w pakiety stymulacji po 400 zł, ale wcześniej zawsze pytałam: "Ile Panie dr zapłacę w recepcji?". On podawał kwotę, a ja: "Nie udałoby się coś urwać z tego albo jeszcze dużo u was pieniędzy zostawię to może jakiś rabat?". Zawsze płaciłam mniej niż wyjściowa kwota.
Ana - miejmy nadzieję, że ten estradiol wzrośnie. Ja podczas ostatniej stymulacji też z tym e2 walczyłam, ale niestety u mnie wyszła dupaaa ;-( Dr D stwierdził , że spadł, bo była owulacja i nawet ciałko żółte widział, ale niestety - ciałko okazało się być niepękniętym pęcherzykiem. Przy 18 mm pęcherzyka miałam estradiol koło 100, potem spadł do 55, 53, 30. zadał pytanie o ten estradiol na forum nasz-bocian i tam lekarz mi dał informację zwrotną, że albo to spadek okołoowulacyjny, albo te pęcherzyki są niewartościowe.Oby w twoim przypadku e2 wystrzelił w górę i wszystko się pozytywnie zakończyło. Kciuki zaciśnięte.A na którą masz wizytę w poniedziałek?
Eve - 300 zł???? O jaaaaa!!!! Plus na każdą wizytę morfologia, glukoza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 14:36
-
Już mnie głowa boli od tego myślenia co ma być to będzie. Doktor opisał że zachowanie estradiolu nie jest normalne I na koniec napisał niestety więc już więm co będzie dalej. trudno trzeba żyć dalej. Widocznie nie pisane mi było.
-
polopiryna wrote:Asia, a który to dzień po owulacji? Bierzesz jakąś luteinę?
Nie wiem, ktory zien po owu, bo nie mialam monitow. To jakis 6tc... Caly czas biore luteine podjezykowo 2x1. Tak zlecil dr P. Wizyte mam dopiero w czwartek... Boze, mam nadzieje ze to tylko chwilowe."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Asia 08 napisz smsa do dr, podobno zdarza się tak na początku ale lepiej skonsultować z doktorem.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
602306977 Asia to jest nr dr P koniecznie pisz do Niego. Ja jak plamilam kazal mi jechac na IP. I okazało się że mam krwiaka.. ale równie dobrze wszystko może byc ok tylko MUSISZ to sprawdzic.
Wizyta u dr P kosztuje 200 ale z całego serca Go polecam, zawsze pomoże, przyjmie w miedzy czasie na oddziale.. zawsze można na Niego liczyć!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."