Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny. Dziwne to wszystko, bo teraz sprawdzam i jest czysto... A 1,5 godziny temu byla taka jasnorozowa krew tylko na papierze. Zaczekam jeszcze jak to sie rozwinie i bede pisac do dr jak cos.
Chyba zaczynam panikowac..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia spokojnie kochana
jesli plamienie wróci jedź po prostu na IP wszystko będzie dobrze!
Asia08 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia08, ja też mialam na poczatku plamienia- przyczyna nieznana dr Z zwiększył mi dawkę luteiny. Później znowu miałam plemienia, powiedziałabym nawet ze było bardziej czerwono i więcej niż poprzednio, były po wizycie i badaniu i teraz niedawno kilka dni temu znowu. Mi dr Z powiedzial, że to moze być moja nadrzerka i kazał sie nie stresować i odpoczywać. A powiedzcie mi od którego tygodnia ciąży przestają badać dopochwowo?
-
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba te usg w 12 tc jest juz przez brzuch.
Czy na początku stymulacji bada się estradiol?Jaki powinien być wynik po 14 dniach zastrzykow z gonapaptylu?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:od którego tygodnia ciąży przestają badać dopochwowo?
Wstyd się przyznać, ale cholera nie pamiętam. Coś mi się wydaje, że tak jak malawiki napisała te pierwsze ważne badanie (przezierność karkowa itp) to już przez brzuch.
Malawiki ja pierwsze badanie estradiolu mam w 9 dc - po 6 dniach brania 37,5 jm Menopuru. Nie wiem jaki powinien być zadowalający wynik.
-
Dziewczyny jaki jest tytuł książki co ja polecacie. Jedna to "miłość na szkle" a druga??? Przejrzałam kilkadziesiąt stron forum i nie mogę znaleźćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Snieżynki to druga książka.
To czemu w takim razie ja musze robić teraz to badanie na e2.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja znalazłam jeszcze kilka fajnych tytułów ale ja książki zawsze kupuje i w sumie na dlugo mi nie starczaja,drogie hobby.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Co do usg to w 12 tygodniu może jeszcze być dopochwowe.Później juz napewno przez brzuch.
A jak z badaniami genetycznym po ivf gdy jest ciąża, kiedy się je robi?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Dziekuje za odpowiedź, udało mi sie znaleźć. Ja tez zawsze książki kupuję, teraz powiem rodzince to dostanę na gwiazdkęAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyana1122 wrote:A pamiętacie poziom progesteronu podczas stymulacji?
malawiki a w którym dc masz teraz zrobić badanie e2?
-
Ena wrote:Po stymulacji po tym jak Dr D zasugerował, że miałam owulację i kazał zbadać poziom progesteronu, to miałam <0,05, czyli praktycznie wcale.
malawiki a w którym dc masz teraz zrobić badanie e2?
-
nick nieaktualny
-
Tak kicia jest moja,ma 7 miesięcy. Celina ma ba imię.posiadam jeszcze Brytyjczyka 2 letniego-uwielbiam koty.
Nie wiem jak mam liczyć teraz ten cykl. Miesiączkę po antykach które brałam przez 26 dni dostałam 4 listopada.Jutro idę na wizytę i zaczynam stymulację i kazał mi zbadać juz e2.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)