Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymam kciuki...

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    13tego :D

Mogę nie dożyć tego dnia :D

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
    Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
    Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia nie wiem jak inne dziewczyny ale ja jestem jak narazie z Artemidy zadowolona. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Zbroch. Nie mam do niego żadnych zarzutów. Rzeczowy uprzejmy i kompetentny. U mnie udało się pobrać 18 komórek z czego zapłodniono 6, udało uzyskać się 3 zarodki które zamrożono w piątej dobie ze względu na powikłania po punkcji. Z tym że ja miałam wysokie AMH wiec myślę że oprócz dobrze dobranych leków do stymulacji na ilość wyprodukowanych komórek też w bardzo dużym stopniu miało wpływ właśnie AMH. Całkowite koszty z lekami wizytami i wszystkimi badaniami nas mniej więcej wyniosły ok 8000 tys. Cena ktora jest podana na stronie uwzględnia chyba tylko punkcję i transfer. Wiem że są dziewczyny, u których nie udało się uzyskać wiecej niż 1 zarodek niestety. Chyba na Twoim miejscu jednak zmieniłabym klinikę.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy za invitro placisz z gory czy ratami bo skad wziasc taka kwote odrazu

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dziękuję za odpowiedź :)) myślę że zdecydujemy się na artemide :)

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
    Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
    Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.
    Cena na stronie nie jest cena ktora obowiazuje w Olsztynie takie ceny sa w Bialymstoku bez pierwszych wizyt i lekow i badan. W olsztynie sama procedura to 5 tys zl plus leki pierwsze wizyty i badania ok 7-8.

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    A czy za invitro placisz z gory czy ratami bo skad wziasc taka kwote odrazu
    W trakcie stymulacji wplacasz 1000 za pakiet wizyt plus kwota za badania ale jesli macie mozliwosc to mozna zalatwic sobie skierowania na czesc od ginekologa lekarza rodzinnego i mozna przyniesc swoje wyniki i zaplacic tylko za brakujace. jak zapada decyzja o koncu stymulacji wplacasz pozostale 4 tysiace. Ale to sie dzieje w przeciagu miesiaca wiec trzeba miec cala sume :)
    Plus do tego koszt lekow do stymulacji i po transferze

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Październik

21:polopiryna - betowanie 1 :)
    24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
    24: polopiryna - betowanie 2 :)
    25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
    27:asiastokrota - betowanie 1 :(
    27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
    27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
    27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
    28:Karcia-starania naturalne

Listopad
    1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
    3-4:gosia321 -betowanie :(
    4:Ena -wizyta
    7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
    7:eni33 -wizyta
    7: polopiryna - wizyta
    8:ona84 -wizyta
    13:makumba-betowanie

Styczeń
    18:Asia-m-b-termin porodu

Luty
    03:Leo termin porodu

Marzec
    26: eve87 termin porodu

ana1122 lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana oby karta się odwróciła i wszystko było ok.

Ena co tam słychać po wizycie?

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiki1 a nie chciałabyś sprzedać i wysłać mi książki "miłość na szle"? bo zastanawiam się nad kupnem bo niestety moja miejska biblioteka nie posiada jej w swoich zbiorach.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a Ty dziś nie masz wizyty?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    malawiki1 a nie chciałabyś sprzedać i wysłać mi książki "miłość na szle"? bo zastanawiam się nad kupnem bo niestety moja miejska biblioteka nie posiada jej w swoich zbiorach.
    Jeśli chcesz jak najbardziej mogę ci ja odprzedac.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki męża i ma 8% prawidłowych plemników,chyba mało. Estradiol 5 pg/ml.Czekam na wizytę.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiki wyslalam zaproszenie. A co do wynikow meza to na forum dziewczyny pisaly o gorszych wiec chyba nie jest az tak zle.

• Makumba Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:

Witaj :)
    A jaki jest Wasz problem?

f2w3pc0znxygxlh3.png

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka zaakceptowałam zaproszenie.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiski u mnie mąż ma tylko 2% prawidłowej morfologi więc sama widzisz że u was nie jest źle.

Karcia

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak wiadomo se coś jest nie tak.Dobre ze zrobiliśmy tą morfologia.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja mam w czwartek wizytę, rozpoczecie stymulacji, ale czekam na @ pewnie sie rozkręci na maxa do tej pory. Czy mam jechac na wizytę z @ ?? Czy przed rozpoczęciem stymulacji robi się usg?

‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ