X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymam kciuki...

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    13tego :D

Mogę nie dożyć tego dnia :D

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
    Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
    Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia nie wiem jak inne dziewczyny ale ja jestem jak narazie z Artemidy zadowolona. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Zbroch. Nie mam do niego żadnych zarzutów. Rzeczowy uprzejmy i kompetentny. U mnie udało się pobrać 18 komórek z czego zapłodniono 6, udało uzyskać się 3 zarodki które zamrożono w piątej dobie ze względu na powikłania po punkcji. Z tym że ja miałam wysokie AMH wiec myślę że oprócz dobrze dobranych leków do stymulacji na ilość wyprodukowanych komórek też w bardzo dużym stopniu miało wpływ właśnie AMH. Całkowite koszty z lekami wizytami i wszystkimi badaniami nas mniej więcej wyniosły ok 8000 tys. Cena ktora jest podana na stronie uwzględnia chyba tylko punkcję i transfer. Wiem że są dziewczyny, u których nie udało się uzyskać wiecej niż 1 zarodek niestety. Chyba na Twoim miejscu jednak zmieniłabym klinikę.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy za invitro placisz z gory czy ratami bo skad wziasc taka kwote odrazu

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dziękuję za odpowiedź :)) myślę że zdecydujemy się na artemide :)

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
    Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
    Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.
    Cena na stronie nie jest cena ktora obowiazuje w Olsztynie takie ceny sa w Bialymstoku bez pierwszych wizyt i lekow i badan. W olsztynie sama procedura to 5 tys zl plus leki pierwsze wizyty i badania ok 7-8.

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    A czy za invitro placisz z gory czy ratami bo skad wziasc taka kwote odrazu
    W trakcie stymulacji wplacasz 1000 za pakiet wizyt plus kwota za badania ale jesli macie mozliwosc to mozna zalatwic sobie skierowania na czesc od ginekologa lekarza rodzinnego i mozna przyniesc swoje wyniki i zaplacic tylko za brakujace. jak zapada decyzja o koncu stymulacji wplacasz pozostale 4 tysiace. Ale to sie dzieje w przeciagu miesiaca wiec trzeba miec cala sume :)
    Plus do tego koszt lekow do stymulacji i po transferze

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Październik

21:polopiryna - betowanie 1 :)
    24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
    24: polopiryna - betowanie 2 :)
    25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
    27:asiastokrota - betowanie 1 :(
    27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
    27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
    27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
    28:Karcia-starania naturalne

Listopad
    1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
    3-4:gosia321 -betowanie :(
    4:Ena -wizyta
    7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
    7:eni33 -wizyta
    7: polopiryna - wizyta
    8:ona84 -wizyta
    13:makumba-betowanie

Styczeń
    18:Asia-m-b-termin porodu

Luty
    03:Leo termin porodu

Marzec
    26: eve87 termin porodu

ana1122 lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana oby karta się odwróciła i wszystko było ok.

Ena co tam słychać po wizycie?

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiki1 a nie chciałabyś sprzedać i wysłać mi książki "miłość na szle"? bo zastanawiam się nad kupnem bo niestety moja miejska biblioteka nie posiada jej w swoich zbiorach.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a Ty dziś nie masz wizyty?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    malawiki1 a nie chciałabyś sprzedać i wysłać mi książki "miłość na szle"? bo zastanawiam się nad kupnem bo niestety moja miejska biblioteka nie posiada jej w swoich zbiorach.
    Jeśli chcesz jak najbardziej mogę ci ja odprzedac.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki męża i ma 8% prawidłowych plemników,chyba mało. Estradiol 5 pg/ml.Czekam na wizytę.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiki wyslalam zaproszenie. A co do wynikow meza to na forum dziewczyny pisaly o gorszych wiec chyba nie jest az tak zle.

• Makumba Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia wrote:

Witaj :)
    A jaki jest Wasz problem?

f2w3pc0znxygxlh3.png

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka zaakceptowałam zaproszenie.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malawiski u mnie mąż ma tylko 2% prawidłowej morfologi więc sama widzisz że u was nie jest źle.

Karcia

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak wiadomo se coś jest nie tak.Dobre ze zrobiliśmy tą morfologia.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja mam w czwartek wizytę, rozpoczecie stymulacji, ale czekam na @ pewnie sie rozkręci na maxa do tej pory. Czy mam jechac na wizytę z @ ?? Czy przed rozpoczęciem stymulacji robi się usg?

‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ