Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.
-
Kamiisia nie wiem jak inne dziewczyny ale ja jestem jak narazie z Artemidy zadowolona. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Zbroch. Nie mam do niego żadnych zarzutów. Rzeczowy uprzejmy i kompetentny. U mnie udało się pobrać 18 komórek z czego zapłodniono 6, udało uzyskać się 3 zarodki które zamrożono w piątej dobie ze względu na powikłania po punkcji. Z tym że ja miałam wysokie AMH wiec myślę że oprócz dobrze dobranych leków do stymulacji na ilość wyprodukowanych komórek też w bardzo dużym stopniu miało wpływ właśnie AMH. Całkowite koszty z lekami wizytami i wszystkimi badaniami nas mniej więcej wyniosły ok 8000 tys. Cena ktora jest podana na stronie uwzględnia chyba tylko punkcję i transfer. Wiem że są dziewczyny, u których nie udało się uzyskać wiecej niż 1 zarodek niestety. Chyba na Twoim miejscu jednak zmieniłabym klinikę.
-
Emilka dziękuję za odpowiedź
) myślę że zdecydujemy się na artemide
-
Kamiisia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
Polecacie doktora ? I jakie są koszty bo na ich stronie jest 3950 zł czy to faktycznie wygląda tak pięknie?
Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:A czy za invitro placisz z gory czy ratami bo skad wziasc taka kwote odrazu
Plus do tego koszt lekow do stymulacji i po transferzeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
13:makumba-betowanie
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduana1122 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:malawiki1 a nie chciałabyś sprzedać i wysłać mi książki "miłość na szle"? bo zastanawiam się nad kupnem bo niestety moja miejska biblioteka nie posiada jej w swoich zbiorach.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Odebrałam wyniki męża i ma 8% prawidłowych plemników,chyba mało. Estradiol 5 pg/ml.Czekam na wizytę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Kamiisia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem po 3 procedurze in vitro w gyncentrum i niestety nie udało się, zastanawiam się nad Artemida i konkretnie dr Zbrochem...Kolezanka z forum weteranka tak samo jak ja była po 3 nie udanych procedurach i on jej pomógł, sytuacja była do tego stopnia beznadziejna ze w gyncentrum miała po 1 komórce, natomiast dr zbroch wycisnol aż 9 i powstały 4 piękne blastki i jest ciaza...cudownie, forum zawzalo a w nas obudziła się nadzieja ze warto walczyć jechać na drugi konoec Polski i się nie poddawać...
Bo myślę jeszcze nas programem w gyncentrum gdzie płaci się 29 tys w tym są 4 podejścia i albo będzie ciaza albo całkowity zwrot kosztów.
Witaj
A jaki jest Wasz problem? -
nick nieaktualny