Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Ja już po wizycie. Wszystko dobrze, kropek ma 7mm, termin porodu 29 czerwca
Trzymam kciuki za resztęnadziejka88, asiastokrota, malgos741, Makumba, Karcia, Asia08, ana1122, słomka :), asia-m-b lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Izaura wrote:Hej Dziewczyny ja mam w czwartek wizytę, rozpoczecie stymulacji, ale czekam na @ pewnie sie rozkręci na maxa do tej pory. Czy mam jechac na wizytę z @ ?? Czy przed rozpoczęciem stymulacji robi się usg?
Tak. Jedź na wizytę normalnie. Ja nie miałam robionego usg przed stymulacją ale dziewczyny wcześniej pisały że robią usg. Miesiączka nie przeszkadza. Ja miałam obfite krwawienie wiec może lekarz nie chciał mnie stawiać w krępującej sytuacji. -
Izaura wrote:Hej Dziewczyny ja mam w czwartek wizytę, rozpoczecie stymulacji, ale czekam na @ pewnie sie rozkręci na maxa do tej pory. Czy mam jechac na wizytę z @ ?? Czy przed rozpoczęciem stymulacji robi się usg?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
polopiryna wrote:Hello
Trzymam kciuki za resztę
Ale superwspaniałej ciąży Ci życzę. Będziesz prowadziła ciąże w Artemidzie?
polopiryna lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Hello
Trzymam kciuki za resztępolopiryna lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Witaj
A jaki jest Wasz problem?
-
Dzięki dziewczyny
Tak, Emilka, ciążę będę prowadzić w Artemidzie. Pisałam wcześniej, że myślałam o dr Przybyłowiczu, ale dziś jednak zdecydowałam się, że u dr Zbrocha. On nam robił punkcję i transfer, na ostatnich wizytach byłam u niego i jakoś tak stwierdziłam, że ma do nas dobrą rękę19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Kamiisia wrote:Ja mam 28 lat mąż 31...jesteśmy po wszystkich badaniach ginekologiczny, genetycznych, immunologicznych...nawet jak byłam na wizycie u dr Mrugacza pytał czemu in vitro? Odpowiedziałam ze próbowaliśmy inseminacji 3 x, monitoringu i nic....w praniu wyszło ze komorki noe chcą się zapladniac za każdym razem powstawały 3 zarodki tylko za drugim razem przy długim protokole stymulacja trwała dłużej bo 8 dni i były lepszej jakości...według mnie to problem złej stymulacji za każdym razem komorki bardzo szybko rosły w 6 dniu stymulacji przy malych dawkach gonal i menopur 75 miały po 20 mm...I były gotowe do punkcji...za 3 podejściem w 6 ds estradiol był już 2700 niestety spadl na drugi dzień do 1500...to mogło spowodować uszkodzenie komorek czy materiału genetycznego. ..gdyż wg raportów embriologow komorki i plemniki są wporzadku...juz sana nie wiem..miałam 3 transfery przy 3 procedurze chciałam blastke to transfer się nie odbył bo żaden z 3 zarodkow nie dał rady
Przykro mi. Ale jesteście młodzi, wszystko przed Wami. Dużo już wiecie. Głowa do góry. Trzymam kciuki! -
polopiryna wrote:Dzięki dziewczyny
Tak, Emilka, ciążę będę prowadzić w Artemidzie. Pisałam wcześniej, że myślałam o dr Przybyłowiczu, ale dziś jednak zdecydowałam się, że u dr Zbrocha. On nam robił punkcję i transfer, na ostatnich wizytach byłam u niego i jakoś tak stwierdziłam, że ma do nas dobrą rękę
Polopiryna życzę Ci spokojnej ciąży
Dr Zbroch super człowiek, potwierdzam. -
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
13:makumba-betowanie
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
-
Polopiryna super gratulacje! czekamy teraz na rozwiązanie. Jeżeli chodzi O doktora Z to super człowieka polecam . doktor W I P też są dobrzy. a co do reszty ja wolę unikać.
Morfologia 8 to super wynik aby pogratulować. Norma zaczyna się od 4.
Ja wracam do gry. Estradiol dziś 1250:-)Izaura, Makumba, asiastokrota, nadziejka88, polopiryna, Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyki są 4 Tak jak było. Wymiary 24.20.20.19. Endo 10.Progesteron jest niski 0.05 I tak samo było też W sobotę po prostu pani wpisała < I ja myślałam że to 2 wszystko to przez ten stres ze spadkiem e2. Tak punkcja w środę.
asiastokrota, Makumba, malgos741, Gosia321, asia-m-b lubią tę wiadomość