Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Namiary na nocleg w Białymstoku. 601 130 666 polecam dzwon a pan ci wszystko wytlumaczy bardzo blisko szpitala.
-
eni33 wrote:Namiary na nocleg w Białymstoku. 601 130 666 polecam dzwon a pan ci wszystko wytlumaczy bardzo blisko szpitala.
-
Dziewczyny A jak to jest Z tym zastrzykiem na pęknięcie? 36 Godzin przed punkcja trzeba go podać. A może być tak że pęcherzyki same pekna np jutro
-
Ana nie wiem jak zadziała na pęcherzyki przy stymulacji bo na cyklach stymulowanych tabletkami to mi pękały nawet w tym samym dniu co miałam zastrzyk a chyba karci pękały po 48h od podania.moze przy stymulacjach gonadotropinami działa tak jak na ulotce czyli po ok 36h. A cos lekarz mowil?
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A jak to jest Z tym zastrzykiem na pęknięcie? 36 Godzin przed punkcja trzeba go podać. A może być tak że pęcherzyki same pekna np jutro
-
Kamiisia wrote:Ja mam 28 lat mąż 31...jesteśmy po wszystkich badaniach ginekologiczny, genetycznych, immunologicznych...nawet jak byłam na wizycie u dr Mrugacza pytał czemu in vitro? Odpowiedziałam ze próbowaliśmy inseminacji 3 x, monitoringu i nic....w praniu wyszło ze komorki noe chcą się zapladniac za każdym razem powstawały 3 zarodki tylko za drugim razem przy długim protokole stymulacja trwała dłużej bo 8 dni i były lepszej jakości...według mnie to problem złej stymulacji za każdym razem komorki bardzo szybko rosły w 6 dniu stymulacji przy malych dawkach gonal i menopur 75 miały po 20 mm...I były gotowe do punkcji...za 3 podejściem w 6 ds estradiol był już 2700 niestety spadl na drugi dzień do 1500...to mogło spowodować uszkodzenie komorek czy materiału genetycznego. ..gdyż wg raportów embriologow komorki i plemniki są wporzadku...juz sana nie wiem..miałam 3 transfery przy 3 procedurze chciałam blastke to transfer się nie odbył bo żaden z 3 zarodkow nie dał rady
Kamiisia 3 x in vitro i uzyskałaś po 3 komórki, które się zapłodniły, a dalej jak to wyglądało? Jakiej były jakości? Jak się dzieliły? W 2 dniu miałaś transfery oprócz ostatniego razu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 19:45
-
Makumba wrote:Życzę Wam 4 zapłodnionych komórek bardzo dobrej jakości ✊✊✊
Jesteście z Olsztyna? -
Karcia wrote:ana a Ty masz kiedy tą punkcję w środę? ana Ty jesteś z Nidzicy czy z Działdowa bo nie pamiętam
-
malgos741 wrote:Ana ty już nie myśl tylko wysiaduj komórki
malgos741 lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Małgos jak u Ciebie przebiegła stymulacja?jak długo trzeba brać menopur i gonapeptyl?
cetrodite 0,25 przez 8dni od 5dc do 12dc
i 12dc ovritelle na pęknięcie
punkcja 14dc
później miałam mieć gonapeptyl
ps. nic nie refundowane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:27
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAna super wieści. A dr powiedział czemu ten estradiol tak spadł i potem się podniósł? Nie wiem jak to jest z tym zastrzkiem na pęknięcie.
Izaura ja zawsze mialam usg w 2-3dc przed stymulacją.
Nadziejka dziękuję, że pytasz o mój aktualny stan. Trzecia stymulacja - dziś 9dc i duuuupa. Bralam przez pięć dni po 37,5 JM Menopuru i w ogóle to nie zadziałało. Teraz mam przez pięć dni brać po 75 JM Menopuru i w sobotę kontrol. Kasy tyle poszło i mam nadzieję, że ten cykl będzie szczęśliwy, bo już tracę cierpliwość.
Polopiryna o to rewelacjaTakie wizyty to przyjemność.
A dziś w ogóle dużo brzuchatek było w Artemidzie. Trochę tam czasu spędziłam i pierwszy raz z pięć na pewno widziałam. Fajnie - będzie wyż demograficzny -
Makumba wrote:Kamiisia 3 x in vitro i uzyskałaś po 3 komórki, które się zapłodniły, a dalej jak to wyglądało? Jakiej były jakości? Jak się dzieliły? W 2 dniu miałaś transfery oprócz ostatniego razu?