Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana ty jesteś z Działdowa? Ja też
ja nie wiem jak ja wytrzymam do środy! Już bym chciała żeby to było jutro. A przy punkcji będzie doktor Z:-)
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:
ja nie wiem jak ja wytrzymam do środy! Już bym chciała żeby to było jutro. A przy punkcji będzie doktor Z:-)
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:wytrzymasz, mi też punkcję robił dr Z i dzwonił co z komórkami też on..
-
Ana mi też punkcje robił dr Z. Był też przy laparoskopii i każdego dnia kiedy leżałam w Białymstoku odwiedzał mnie na sali. Czułam że jestem w dobrych rękach
będzie dobrze.
malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Ana dużo pij wody od dziś 2 litry dziennie.. tak mi koleżanki podpowiadały..
ana1122 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Ana dużo pij wody od dziś 2 litry dziennie.. tak mi koleżanki podpowiadały..
-
ana1122 wrote:A do punkcji trzeba się jakoś przygotować?
możesz mieć pomalowane rzęsy ale najlepiej pudru zero..
po narkozie będzie chciało ci się pić...(suche usta)
ps. anestezjolog pięknie śpiewaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 22:45
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:musisz spakować kozulę nocną i szlafrok najlepiej z kieszeniam, kapcie no i majtki
A coś kiedyś czytałam że w dniu punkcji nie można się myć zelami i używać antyprespirantu -
Ja wzięłam szlafrok ale raczej mi sie nie przydał. Weź ze sobą wkładki bo może być lekkie krwawienie. Ja tak miałam. Po punkcji dostałam tylko w takim małym kieliszku wode żebym mogla sobie zwilżyć usta.
-
ana1122 wrote:A czemu szlafrok z kieszeniami?
A coś kiedyś czytałam że w dniu punkcji nie można się myć zelami i używać antyprespirantu01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:przebierasz się na sali dwuosobowej lub w toalecie, przychodzi pielęgniarka zakłada welflon i czekasz aż po ciebie przyjdzie, na sali gdzie będą robić punkcję każą zdjąć szlafrok i majtki (trzeba je gdzieś położyć lub włożyć) ja nie miałam kieszeni więc włożyłam do kapci a jak się obudziłam to majtki i dużą podpaskę miałam na tyłeczku...
-
Karcia wrote:Mi też punkcję robił dr Z, ana o tym że nie można używać żadnego żelu i innych kosmetyków to ja też czytałam tylko tyle że to podobno przed transferem żeby organizm nie odrzucił zarodka jakoś tak to chyba było
-
Wiecie co może I głupia jestem ale czuje się jakbym już była W ciąży. W końcu dostaje jakaś szansę na upragnione dziecko
malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość