Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Chyba najgorzej to ten czas po punkcji. Czy coś jest I jak to będzie
Jedziecie przez Ostrołęka?
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKarcia wrote:Ena ja też miałam straszny problem z lekami bo żadne nie działały dopiero clo, letrozol,i jeszcze jakiś na raz jak zaczęłam brać to owu się pojawiła i wtedy od razu stwierdziłam że nie ma na co czekać i podeszłam do iui.
-
Emilka, wydaje mi sie ze dr P w sobote nie bedzie. Ja mam w czwartek wizyte i chcialam do niego ale nie przyjmuje. Tylko dr D rano. W soboty lrzyjmowala tez dr S kiedys i chyba czasem dr R... ich akurat nie polecam.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia, nie martw sie, tez tak czasem (czesto) mam. Dobrze, ze oni to jeszcze wytrzymuja.
To pewnie hormony buzuja...
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Tylko ten dzień wchodzi w grę? Ale myślę że bez względu do kogo nie trafisz to leki da ci każdy,nie mówiąc o tym ze badanie tez zrobi.Wiem ze teraz w sobotę tylko dr Malarkiewicz bedzie.Zadzwoń do artemidy,dziewczyny coś wymyśla.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki myślę że jak bym poszła 11 dnia cyklu czyli w piatek to nie ma problemu. Nie chce tylko przekładać wizyty w drugą stronę czyli 14 dzień cyklu bo ważne jest żebym na czas dostala leki.
-
Ja w sobotę idę do dr.Malarkiewicz-jeszcze jej na oczy nie widziałam.A w poniedziałek znowu do dr.Zbrocha.Zobaczę jak moje jajeczka rosną.
Dobrze znosiłyscie branie gonapeptylu?Mi ciągle albo zimno albo gorąco,w nocy zlewa mnie pot.Tez tak mialyscie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902