Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Polopiryna a ty juz na zwolnieniu czy jeszcze do pracy chodzisz.
Mam do pracy ponad 40km, pracuję w zespole szkół, gdzie muszę biegać między przedszkolem, podstawówką i gimnazjum. Niby jeden budynek, ale swoje kilometry trzeba wychodzić. Do tego jeszcze zajęcia na świetlicy. Dzieciaki w różnym stanie do szkoły przychodzą, bo rodzicom niekoniecznie chce się leczyć katar czy kaszel. Nie chciałam ryzykować.
malgos741 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja jestem już na miejscu. Droga męcząca. Już sprawdzilismy z mężem gdzie jest szpital I mamy 5 min drogi więc blisko. Dziewczyny was też tak mocno jajniki bolały?
-
To trzymam kciuki.&&& teraz sie zrelaksujcie przed jutrem.
-
polopiryna wrote:Kochana, ja na zwolnieniu jestem od początku października
Mam do pracy ponad 40km, pracuję w zespole szkół, gdzie muszę biegać między przedszkolem, podstawówką i gimnazjum. Niby jeden budynek, ale swoje kilometry trzeba wychodzić. Do tego jeszcze zajęcia na świetlicy. Dzieciaki w różnym stanie do szkoły przychodzą, bo rodzicom niekoniecznie chce się leczyć katar czy kaszel. Nie chciałam ryzykować.
Nauczycielka? ja teżi powiem Ci, że dobrze zrobiłaś z tym zwolnieniem!
Ja w styczniu zaraziłam się świńską grypą i straciliśmy ciążę.. tym razem zwolnienie od początku!
Polopiryna czemu Cię nie ma naszej liście?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana, ja momentami myślałam, że popuszczę z bólu
Liczyłam na to, że po punkcji będzie lepiej. I rzeczywiście, ból nie był już taki ostry. Ale musisz uzbroić się w cierpliwość, bo one potrzebują trochę czasu, żeby wrócić do normalnego stanu.
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
eni33 wrote:To trzymam kciuki.&&& teraz sie zrelaksujcie przed jutrem.
-
Asia-m-b, coś mi się ovufriend krzaczy i nie ogarnia cytowania. Uzupełnię się jak tylko się uspokoi.
A w ogóle to coś czułam w kościach, że też jesteś nauczycielkąasia-m-b lubi tę wiadomość
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
e_mil_ka wrote:Ana ja też odczuwałam ból. To normalne. Jajniki są powiększone.
-
ana1122 wrote:Dzięki Dziewczyny. Hihi ja tu Z 4 jajkami mówię O bolu to co wy czułyscie Już sobie wyobrażam przy tylu jajkach01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ana, najmocniej jak się da, zaciskam kciuki za Ciebie
My, póki co.... przeżywamy drugą młodość. Powiem Wam, że ten ostatni miesiąc, po nieudanym in vitro, jak nie musimy nic robić "na zawołanie", bo pauzujemy 3 miesiące, to odżyliśmy oboje i dopiero teraz widzę, ile to wszystko nas kosztuje. Teraz jest zajefajnie
Ostatnio nie mam czasu pisać (praca, praca), ale śledzę Was na bieżąco i nieustannie trzymam kciuki za brzuchatki i wszystkie dziewczyny walczące, tak jak ja, o swoje marzenia.
ana1122, asiastokrota, Izaura, malgos741, Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
Monisiek -
Ana mój mąż stwierdził że żadna z Pań nie zaoferowała mu "pomocnej dłoni"
Łudzi się ze może następnym razem
ana1122 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Tak ana będzie mu taka ładna pani pomagać i to nawet nie jedna ale wszystkie beda w gazetach hi hi:)
-
Trzymam mocno kciuki za Was jutro. Moje myśli z Wami, powodzenia. Odezwij sie jak tylko będziesz mogła &&&&&&&&&&&&
ana1122 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc